Ne bízd a véletlenre!
Köss biztosítást új telefonodra! Ráadásul az első hónap most 0 Ft!

Apple Pencil iPad Pro, fehér

Ne bízd a véletlenre!
Köss biztosítást új telefonodra! Ráadásul az első hónap most 0 Ft!

Ha pixelpontos precizitásra van szükséged, a sokoldalú Apple Pencilnél nem találsz jobb eszközt. Használhatod jegyzeteléshez, akvarellfestéshez, vagy akár e-mailekben is elhelyezhetsz jelöléseket. Bármiről is legyen szó, az Apple Pencilt olyan egyszerű használni, mint amilyen nehéz letenni.


Választható színek:

14 napos cseregaranciát vállalunk a nálunk rendelt termékekre
Ingyenes kiszállítás bármely belföldi címre
Állítsd össze a csomagod!

A készüléket jelenleg nem értékesítjük.

Külsőre az Apple Pencil egy hagyományos íróeszközre emlékeztet, pedig sokkal több annál.

Elképesztően sok mindenre használhatod – például összetett dokumen­tumokat láthatsz el jegyzetekkel, megtervezheted az épületet az építkezés helyszínén, sőt akár egy fotó rétegeit is retusálhatod vele.

Az Apple Pencil egyedi képességeit teljes mértékben kiaknázó dedikált alkalmazásokkal a lehetőségeid tényleg határtalanok.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
A "Kifutó" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.