Tartozék akció a Telenornál

Halmozd a kedvezményeket, minél több tartozékot veszel, annál jobban jársz!

Öltöztesd fel telefonodat 5 különböző tokkal és spórolj akár 5000 Ft-ot!

Az ajánlatban a memóriakártya, hálózati vagy autós töltő, power bank, kijelzővédő fólia és telefontok tartozékok vesznek részt.   
 

Védd meg mobilodat már az első használat alkalmával a váratlan sérülésektől, töréstől, karcolástól.

Tegyél a kosaradba nélkülözhetetlen tartozékokat! Mobiltelefon tokokat, hogy ne legyen mindig egyszínű a mobilod.  Kijelzővédő fóliát, hogy még nagyobb biztonságba tudd a telefonodat. Tartalék töltőt, hogy a lakás bármely helyiségében tudd tölteni a készülékedet.  Memóriakártyát, hogy  még több pillanatot megörökíthess vagy powerbankot, hogy a tavaszi túrázás közben ne csak neked, hanem mobilodnak is elengendő energiája legyen.

  • 3 db vásárlása esetén - minden  tartozékból 500 Ft kedvezmény
  • 4 vagy annál több db vásárlása esetén - minden  tartozékból 1000 Ft kedvezmény

Nézzünk pár példát:

  • 3 db tartozék = 1500 Ft kedvezmény
  • 4 db tartozék = 4000 Ft kedvezmény
  • 5 db tartozék = 5000 Ft kedvezmény


Válassz tartozékot!
 

Az ajánlat 2020.06.15 – 2020.11.30. között, a Telenor ügyfélszolgálati pontokon és online, a készlet erejéig érhető el és más kedvezménnyel nem vonható össze. 3 termék vásárlása esetén mindegyik tartozék árából bruttó 500 Ft, 4 vagy több termék vásárlása esetén mindegyik termék árából bruttó 1000 Ft kedvezmény kerül levonásra.  Az ajánlatban a memóriakártya, hálózati vagy autós töltő, power bank, kijelzővédő fólia és telefontok tartozékok vesznek részt.