Huawei FreeBuds 4i, Szénfekete

Termékkód: 55034192

Az ovális formájú töltőtok kompakt és eredeti kialakítású, vidd magaddal mindenhova, és érezd, hogy teljesen szinkronban vagy az okoseszközzel. Az áramvonalas ívek és a fülhallgató fényes felülete modern, kiemelkedő megjelenést kölcsönöz a mindennapokban. 

Használd arra alkalmas Mastercard kártyádat és vedd meg akár kamatmentes részletre! Részletek

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
26 990 Ft
Online kedvezmény

-1 350 Ft

Kedvezményes tartozék ár
25 640 Ft

 Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!
A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Kosárba rakom
Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Telenoros vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Rendszeres költségek
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz
Hallgasd azt, amit Te szeretnél

A HUAWEI FreeBuds 4i érzékelői aktívan érzékelik és csökkentik a környezeti zajokat.3 Nem számít, merre tartasz, mindig elmerülhetsz a kedvenc zenédben.

A kettős mikrofon rendszer réselrendezésű4, hogy hatékonyan csökkentse a kültéri szélzajt. Az exkluzív sugárformálási technológia az AI zajcsökkentő technológiával kombinálva még zsúfolt környezetben is pontosabban tudja felvenni a hangodat. Minden híváskor hangosan és tisztán hallanak Téged és Te is a hívó felet.

3.Ha az ANC be van kapcsolva, előfordulhat, hogy kevésbé érzékeled a körülötted lévő veszélyeket. Kérjük, győződj meg arról, hogy biztonságos helyen tartózkodsz.

4.A fő mikrofon a klasszikus lépcsőzetes résvezeték-kialakítást, az almikrofon pedig az eredeti résvezeték-kialakítást alkalmazza, amely hatékonyan csökkenti a két mikrofonfelvevő port közötti légsúrlódás okozta szélzajt.

Könnyed kommunikáció a fülhallgatókkal

Nem kell levenned a fülhallgatót, hogy beengedd a környezeti
hangokat és könnyedén kommunikálj másokkal. Csak nyomd meg a fülhallgatót,
és tartsd lenyomva a Tudatosság módba váltáshoz.

Egész nap szól, a zene kikapcsol

A HUAWEI FreeBuds 4i figyelemre méltó üzemidővel rendelkezik. 10 órán keresztül képes zenét lejátszani folyamatosan, teljes feltöltéssel1. Az iparágban vezető gyorstöltési technológia 4 órás hangélményt nyújt 10 perces töltéssel5 - gyors feltöltés, amikor sietsz.

10 óra folyamatos lejátszás
22 óra folyamatos lejátszás a töltőtokkal6
4 óra audió élmény 10 perc töltéssel5

1.Amikor a HUAWEI FreeBuds 4i teljesen fel van töltve, folyamatosan 10 órán keresztül képes zenét lejátszani. Az adatok a Huawei Laboratóriumból származnak alapértelmezett feltételekkel: 50% -os hangerő, az ANC kikapcsolva és az AAC mód engedélyezve. A tényleges állapot a hangerő, az audióforrás, a környezet és a felhasználói szokások függvényében változhat.

5.Ezek a töltési adatok és az akkumulátor élettartamra vonatkozó adatok csak vezetékes töltésre vonatkozik, ha a töltőtok legalább 80% -a maradt akkumulátorból. Az adatok a Huawei laboratóriumaiból származnak alapértelmezett feltételekkel: 50% -os hangerő, az ANC kikapcsolva és az AAC mód engedélyezve. A tényleges állapot a hangerő, a hangforrás, a környezet és a felhasználói szokások függvényében változhat.

6.Az adatok a Huawei laboratóriumaiból származnak alapértelmezett feltételekkel: 50% -os hangerő, az ANC kikapcsolva és az AAC mód engedélyezve. A tényleges állapot a hangerő, a hangforrás, a környezet és a felhasználói szokások függvényében változhat.

Kristálytiszta hangzás, ami elvarázsol

A 10 mm-es dinamikus tekercs meghajtó és az érzékeny polimer kompozit membrán gazdag instrumentális harmóniáról gondoskodik, tiszta vokált, ütős basszust és finoman kiegyensúlyozott hangzást biztosít. Lenyűgöző, hogy milyen hangzást tudnak ezek a kis fülhallgatók kiváltani.

Győzelem, Bárhova is viszed

Alacsony késleltetés7 mellett a kedvenc játékod hangja és képe mindig szinkronban marad, így versenyelőnyt biztosít a győzelemhez. A csata folytatódik, bárhová is mész!

7.Az alacsony késleltetésű funkcióhoz olyan okostelefonokra és táblagépekre van szükség, amelyeken EMUI 11 fut.

Pontos érzékelés

Mindkét fülhallgató beépített kapacitív érzékelőkkel rendelkezik az intuitív érintésvezérléshez, amelyet egy fejlettebb algoritmus támogat a pontosabb válasz érdekében. Zene lejátszása, hívások kezdeményezése és a zaj csökkentése, mindezt megteheted néhány egyszerű mozdulattal.

Technikai részletek

Egyéb jellemzők
Csatlakozás Vezeték nélküli
Csatlakozó típusa Bluetooth
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth Van

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.