Utolsó darabok

DJI Osmo Mobile 2, fekete

Az Osmo Mobile 2 segítségével filmekbe illő felvételeket rögzíthet bárki, és a kezelése is rendkívül egyszerű. Telefonunkat egy mozgó kamerává alakítja át, így minden felvételünk remegésmentes lesz, akárcsak a profiké. DJI GO alkalmazással használva automatikusan nyomon követi a fő témánkat, lenyűgöző timelapse felvételeket készít vagy élőben közvetíti a pillanatot.

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

A benned élő mesélőnek tervezett DJI OSMO Mobile 2 kézi stabilizátor a DJI GO alkalmazással együttműködve intelligens mozgó kamerává varázsolja telefon készülékedet. Egyenletes, profi felvételeket készíthetsz, és azonnal meg is oszthatod őket. Az OSMO Mobile 2 stabilizátor automatikusan követi a kép témáját, lélegzetelállító time-lapse-videókat készít, és élőben is képes a világ bármely pontjára közvetíteni. Az eddigi stabilizátorokhoz képest könnyebb, több intelligens funkciót biztosít, és az akkumulátor-üzemideje is hosszabb.

Élj a pillanatban.

A DJI GO alkalmazás ActiveTrack technológiájával az OSMO Mobile mozgás közben is automatikusan feléd irányítja a telefon készülékedet. Mostantól egyszerre élheted át és örökítheted meg kedvenc pillanataidat.

Egyenletes videók könnyedén.

Ha próbáltál már mozgás közben videófelvételt készíteni, tudod, hogy milyen nehéz egyenesen tartani a kamerát. Az OSMO Mobile nemcsak stabilizálja a kamerát, hanem a kamera rezgését meggátolva ki is egyenlíti a mozgást, és minden felvételnek filmszerű hatást kölcsönöz.

A Timelapse funkcióval a leghétköznapibb szituációból is emlékezetes eseményt varázsolhatsz. Akár a nyíló virágokat, akár az égen úszó felhőket filmezed, csodálatosan stabil felvételeket készíthetsz. Ha még dinamikusabb effektre vágysz, a Motion Timelapse a kamera mozgatása közben is egyenletes videók készítését teszi lehetővé.

Vadonatúj Álló fotómód.

Az Osmo 2 Mobile stabilizátoron már álló helyzetben is rögzítheted a készülékedet. Az élő közvetítésekhez kidolgozott alkalmazások alapértelmezett beállítása az álló mód, mellyel panoráma-tájfelvételeket is készíthetsz. Az álló mód minden felvételi módot és funkciót támogat

Órák hosszat tartó élő streameléshez tervezve

Akár 15 órás akkumulátor-üzemidő az élő adáshoz. Az Osmo Mobile 2 stabilizátor a készüléked töltésére is alkalmas, így hosszú órákon keresztül streamelhetsz. 

Főbb funkciók

3 tengelyes kézi kamerastabilizátor mobiltelefonhoz
Bluetooth kapcsolat
iOS és Android kompatibilitás

Gimbal

Fogyasztás: 1.2 W
Szabályozható tartomány: Pan +160° / Tilt +155°
Mechanikai tartomány: Pan +170° / Roll -90°-tól 70°-ig / Tilt +170°
Max. Szabályozható sebesség: 120°/mp
Kompatibilis telefonok szélessége: 58,6 - 85 mm

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 485 g
Méret 295 x 113 x 72 mm
Egyéb jellemzők
Akku kapacitása 2 600 mAh
Csatlakozás Vezeték nélküli
Csatlakozó típusa Bluetooth
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 4.0
Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.