Ne bízd a véletlenre!
Köss biztosítást új telefonodra! Ráadásul az első hónap most 0 Ft!

Cellect autós töltő adapter gyorstöltő funkcióval, 2 USB, fehér

Ne bízd a véletlenre!
Köss biztosítást új telefonodra! Ráadásul az első hónap most 0 Ft!

Az univerzális autós töltőhöz kábellel csatlakoztatható bármely berendezés, mely legalább 2 Amper töltőárammal tölthető. A töltő alkalmas telefon, tablet, powerbank, egyéb lejátszók, elektronikus eszközök töltésére. 


Választható színek:

14 napos cseregaranciát vállalunk a nálunk rendelt termékekre
Ingyenes kiszállítás bármely belföldi címre
Állítsd össze a csomagod!

A készüléket jelenleg nem értékesítjük.

Univerzális autós töltő adapter, gyorstöltő funkcióval, USB csatlakozóval, amely bármely kábellel kiegészítve legtöbb okostelefonnal kompatibilis.  

A töltő 2 kimenettel rendelkezik – 1 Qualcomm technológiás töltési megoldással (zöld jelölés), 1 normál, gyorstöltéssel.

FIGYELEM : Mielőtt csatlakoztatod az eszközt ellenőrizd a szállító jármű felhasználói kézikönyvében, hogy a jármű alkalmas-e az eszköz működtetésére.

Töltődj gyorsabban! 

A töltő a Qualcomm Technológia révén 4x olyan gyorsan tölti telefonodat, mint az általános töltők. A leghatékonyabb töltési gyorsaságot csak a gyorstöltésre alkalmas telefonokkal érheted el. A gyorstöltésre nem alkalmas telefonok esetében a töltő normál töltési gyorsasággal működik.

Technikai részletek:

  • Maximális töltés: 3A.
  • Bemeneti feszültség: 12-24V
  • Kimeneti feszültség 1 (Qualcomm töltés – zöld jelölés): 3,6-6,5V / 3A, 6.5-9V / 2A, 9-12V / 1,5A 
  • Kimeneti feszültség2: 5V / 2,4A
  • Csatlakozók típusa: USB A

Technikai részletek

Egyéb jellemzők
Csatlakozás Vezetékes

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
A "Kifutó" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.