Hűség és tarifakategóriák


Mit jelent a hűség?


Ha készülék- vagy tarifakedvezményt veszel igénybe, akkor cserébe vállalnod kell, hogy meghatározott ideig (hűségidő) és feltételek mellett használod szolgáltatásainkat.
Ilyenkor 12 vagy 24 hónapra szerződsz velünk, azaz vállalod, hogy a hűségidő alatt a szerződést nem mondod fel, a szolgáltatást szerződésszerűen veszed igénybe, és az általunk történő szolgáltatáskorlátozásra (pl. díjtartozás miatt), megszüntetésre nem adsz okot.

 
A hűségvállalás lehet tarifa- vagy szolgáltatáshűség

  • Tarifahűséggel kedvezményes áron veheted meg a készüléket, illetőleg bizonyos tarifacsomagok esetén havidíj-kedvezményt kaphatsz a hűségidő alatt. Ezért vállalod, hogy a határozott időtartam alatt alacsonyabb kategóriájú tarifára nem váltasz (a váltás feltételeiről a szerződésedben és az ÁSZF-ben tájékozódhatsz), nem térsz át kártyás vagy új generációs kártyás tarifára, valamint hogy Telenor előfizető maradsz.

    Például: Ha a kedvezményes árú készüléket vásároltál és a határozott idejű szerződésed alatt ugyanolyan vagy magasabb kategóriájú tarifacsomagra váltanál, ezt egyszerűen megteheted, de ha alacsonyabb kategóriájú tarifacsomagra szeretnél váltani, akkor ez csak a szerződésedben meghatározott kötbér fizetésével lehetséges.
     
  • Szolgáltatáshűség vállalása esetén szintén kedvezményes áron veheted meg a készüléket, illetőleg havidíj- vagy forgalmi díj-kedvezményt kaphatsz az adott szolgáltatás árából a hűségidő alatt. Ezért vállalod, hogy a határozott időtartam alatt a szolgáltatást a szerződésed szerint megtartod, valamint hogy Telenor előfizető maradsz.


Tarifakategóriák

A Telenor kedvezményes készülékvásárlási lehetőséget biztosít a tarifa- és/vagy szolgáltatáshűséget vállaló lakossági számlás előfizetőinek. A kedvezmény a különböző tarifák esetében eltérő mértékű.
Minél magasabb kategóriájú tarifacsomagot választasz, annál kedvezőbb áron juthatsz új készülékhez, így a prémium készülékek is elérhetővé válnak számodra.

A jelenleg értékesített, az ÁSZF-ben megtalálható tarifacsomagjainkat az alábbi kategóriákba soroljuk:

TarifakategóriaA kategóriába tartozó
lakossági tarifacsomagok
 A kategóriába tartozó
üzleti tarifacsomagok

XS

Telenor XS+

MyBusiness Team 3, 7, 10, 15, 25

S

Telenor S

-

M

Hiper M Talk, M Net

Telenor MyBusiness Flexi 1

L

Hiper L+

Telenor MyBusiness Flexi 2

XL

-

Telenor MyBusiness Flexi 3

XXL

Hiper XXL

Telenor MyBusiness Flexi 4