Ne bízd a véletlenre!
Köss biztosítást új telefonodra! Ráadásul az első hónap most 0 Ft!

Alcatel 1T 7" WIFI tablet + Huawei E5785h router, fekete

Ne bízd a véletlenre!
Köss biztosítást új telefonodra! Ráadásul az első hónap most 0 Ft!

A Huawei E5785h szupergyors 4G+  hordozható Wifi routerrel úgy netezhetsz, mint otthon. Vidd magaddal a netet és böngéssz, e-mailezz, dolgozz bárhonnan. A router lehetővé teszi, hogy a netet megoszthatod több eszközzel. 

Az Alcatel 1T WIFI tablet kijelzője 7", így könnyedén elférhet akár a táskádban is. Rendelkezik előlapi és hátlapi kamerával, így könnyedén használhatod fotózásra is a tabletet. A fényképeid tárolásában pedig segít 8 GB tárhely, amit SD kártya segítségével bővíteni is tudsz. 


Választható színek:

14 napos cseregaranciát vállalunk a nálunk rendelt termékekre
Ingyenes kiszállítás bármely belföldi címre
Állítsd össze a csomagod!

A készüléket jelenleg nem értékesítjük.

Mit szólnál, ha 0 Ft-ért nem egy, hanem két terméket adnánk?
 


A szupergyors 4G+  hordozható Wifi router könnyű, vékony, stílusos kis eszköz. Könnyen elfér a zsebedben, kezedben , táskádban. Vidd magaddal bárhova, oszd meg a netet akár több eszközzel is. Az akkumulátor akár 12 órát is bír, nem fog cserben hagyni, még a legelfoglaltabb napodon sem.


Jól hangzik, nem? Ha most vásárolod meg 2 év hűséggel Hipernet Home+ L előfizetéssel, akkor a router mellé még egy Alcatel 1T 7” WIFI tablet-et is adunk. Így még egy plusz eszközt biztosítunk ahhoz, hogy élvezd a Hipernet előnyeit!

Tablet és router

Ne maradj le az akcióról! :)


 

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
A "Kifutó" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.