Válaszd ki MyTelenor fiókod vagy előfizetésed, amellyel kapcsolatban ügyet szeretnél intézni!

Válaszd ki MyTelenor fiókod vagy előfizetésed, amellyel kapcsolatban ügyet szeretnél intézni!

Hangpostaüzenetek kezelése

Hangposta menürendszere


8 másodperc ugrás az üzenetben vissza
11 ugrás az üzenet elejére
111 ugrás az előző üzenet elejére
3 8 másodperc ugrás tovább az üzenetben
33 ugrás az üzenet végére
5 üzenet törlése és ugrás a következő üzenetre
6 ugrás a következő üzenetre

Mindig használható funkciók


7 - pillanatmegállító / újraindítás
8 - ismertető az adott funkcióról
88 - részletes tájékoztatás a szolgáltatásról
# - egy lépés vissza a menüben
## - vissza a főmenübe

Üzenethallgatás utáni funkciók

 • A meghallgatott üzenet ismétlése
  • Az üzenethagyó visszahívása
  • Válaszadás az üzenetre
  • Üzenet továbbadása
  • Meghallgatott üzenet megtartása / törlése
  • Üzenetküldés
  • Időpont-meghatározás
  • Üzenet típusának meghatározása
  • Listák, címjegyzékek kialakítása
  • Az üzenet adatainak meghallgatása

A meghallgatott üzenet ismétlése:
Nyomd meg kétszer az 1-es gombot! A rendszer visszajátssza az üzenetet.

Üzenethagyó visszahívása:

Ezzel a funkcióval a Hangposta Plusz előfizetéssel rendelkező előfizetőink a 0-ás gomb lenyomásával visszahívhatják az üzenethagyót.

* Amennyiben rendelkezésre áll az üzenethagyó telefonszáma, a * gomb lenyomása után a rendszer automatikusan tárcsázza azt.
* Ha nem áll rendelkezésre az üzenethagyó telefonszáma, a rendszer kérni fogja, hogy add meg a telefonszámot, amelyet fel szeretnél hívni. A szám megadása után nyomd meg a * gombot, ekkor a rendszer automatikusan visszaolvassa a telefonszámot, majd az 1-es gomb lenyomása után tárcsázza is azt.
* A hívás befejezése után ismét az eredeti üzenete végéhez tér vissza.

Válaszadás az üzenetre

* Beérkezett üzeneteidre egyetlen gomb megnyomásával válaszolni tudsz, amennyiben a küldő telefonszáma rendelkezésre áll.
* Ha egy üzenetre azonnal, új hívás kezdeményezése nélkül szeretnél válaszolni, nyomd meg a 2-es gombot!
* Ha az üzenet küldőjének telefonszámát a rendszer nem ismerteti, add meg a címzett telefonszámát, és nyomd meg a * gombot!
* A címzett megadása után a rendszer automatikusan visszaolvassa a megadott telefonszámot vagy az adott előfizető hangaláírását.
* A hangjelzés után mondd el válaszüzeneted, és nyomd meg a * gombot!
* Amennyiben a rögzített válasszal elégedetlen vagy, nyomd meg az 1-es gombot, és rögzítsd újra üzenetét!
* Ha a válaszüzenetet azonnal, külön jelzés vagy az időpont meghatározása nélkül akarod elküldeni, nyomd meg a 2-es gombot! Ezzel visszatérsz a következő üzenet meghallgatásához.

A Hangposta Plusz szolgáltatás előfizetése esetén, ha a válaszüzenetet meghatározott időben, illetve típusmegjelöléssel kívánod elküldeni, akkor az üzenet elküldése előtt a 3-as gomb megnyomásával juthatsz ehhez a menüponthoz, melyben az "Időpont-meghatározás" és az "Üzenet típusának meghatározása" fejezetekben leírtakat kell követned.

Tipp: Hangposta szolgáltatás esetén csak Telenor előfizető hangpostafiókjába tudod elküldeni válaszüzenetedet. Ehhez add meg a címzett előfizető telefonszámát.

Hangposta Plusz szolgáltatás esetén bárkinek az üzenetére küldhetsz válaszüzenetet az alábbi formában:
Telenor előfizető hangpostájába a címzett telefonszámát megadva. Bármely más belföldi mobil vagy vezetékes szolgáltató előfizetőjének a számát nemzetközi formátumban kell megadnod, majd a hangposta rendszer felhívja a címzettet, és beolvassa az üzenetet.

Üzenet továbbadása

A hangpostafiókodba érkezett üzeneteket Hangposta szolgáltatás esetén bármilyen más Telenor hangpostafiókba, Hangposta Plusz szolgáltatás esetén tetszőleges belföldi- és külföldi telefonszámra is továbbküldheted, amennyiben az üzenet nem volt "bizalmas" jelzéssel ellátva.

Amennyiben a címzett:
- Telenor hangpostafiók - elég megadni a címzett telefonszámát, a rendszer közvetlenül a címzett hangpostafiókjába továbbítja az üzenetet;
- Telenor előfizető - kérjük, a címzett telefonszámát nemzetközi formátumban add meg, így a rendszer kihívással értesíti a címzettet a hangüzenet érkezéséről. A nemzetközi formátum a nemzetközi előválasztó számból (00), az ország hívószámából (ami Magyarország esetében 36), a szolgáltató előhívószámából (pl. 20), és a hétjegyű telefonszámból áll.
- Vezetékes telefonszám, illetve más mobilszolgáltató vagy külföldi szolgáltató előfizetője - a címzett telefonszámát nemzetközi formátumban add meg, így a rendszer kihívással értesíti a címzettet a hangüzenet érkezéséről.
- Nemzetközi telefonszám - a címzett telefonszámát a 00 előválasztóval kezdd, ezután add meg az országkódot, majd a telefonszámot, a rendszer pedig kihívással értesíti a címzettet a hangüzenet érkezéséről.

Fontos!

A hangposta-rendszer által indított hívás költsége megegyezik az adott szám felhívásának költségével.
Teendők:
* Az üzenet továbbadásához, annak meghallgatása után nyomd meg a 3-as gombot!
* Add meg a címzett telefonszámát vagy annak a listának a számát, ahova az üzenetet továbbítani szeretnéd, majd nyomd meg a * gombot!
* A címzett megadása után a rendszer automatikusan visszaolvassa a megadott telefonszámot, illetve hangaláírást vagy a címlista számát.
* Ha az üzenetet azonnal, külön jelzés, az időpont meghatározása vagy megjegyzés nélkül kívánod elküldeni, nyomd meg a 2-es gombot! Az üzenetet ekkor továbbadtad és visszatérsz a következő üzenet meghallgatásához.
* Hangposta Plusz szolgáltatás előfizetése esetén amennyiben egyszerre több hangpostafiókba kívánod eljuttatni üzeneted, egy listát kell felállítani.
* A továbbadandó üzenethez megjegyzéseket is fűzhetsz.

Teendők:
* Az üzenet elküldése előtt nyomd meg az 1-es gombot!
* A hangjelzés után mondd el megjegyzéseidet, magyarázataidat, amelyek maximum 3 perc hosszúságúak lehetnek. A felvétel befejezése után nyomd meg a * gombot!
* Ha változtatni kívánsz az imént rögzített üzeneten, nyomd meg az 1-es gombot és rögzítsd újra megjegyzéseid!
* Ezután választhatod az üzenet saját megjegyzéseiddel együtt történő elküldését (2-es gomb), Hangposta szolgáltatás esetén az "Üzenet típusának meghatározása", Hangposta Plusz szolgáltatás esetén az "Időpont-meghatározása" vagy az "Üzenet típusának meghatározása" funkciókat.

Ehhez a menüponthoz az üzenet elküldése előtt a 3-as gomb megnyomásával juthatsz, ahol az "Időpont-meghatározás" és az "Üzenet típusának meghatározása" fejezetben leírtakat kell követned.

Meghallgatott üzenet megtartása

A meghallgatott üzeneteket a hangposta rendszer a táblázatban feltüntetett ideig automatikusan tárolja. Amennyiben az üzenet meghallgatása után az üzenetet törlöd, de még a hívás megszakítása előtt úgy döntesz, hogy az üzenetet mégis meg szeretnéd tartani, nyomd meg a 4-es gombot!

Meghallgatott üzenet törlése

A meghallgatott üzeneteket a hangposta rendszer a táblázatban feltüntetett ideig automatikusan tárolja, illetve törli. Ha a meghallgatott üzenetet törölni kívánod, az üzenet végén nyomd meg az 5-ös gombot, így a rendszer az aktuális üzenetet törli és automatikusan a következő üzenetre ugrik!
Tipp: Javasoljuk, hogy a már aktualitásukat vesztett üzeneteket töröld hangpostádból mielőtt az megtelik, hogy folyamatosan fogadhass új üzeneteket.

Következő üzenetre lépés

Az üzenet meghallgatása közben vagy után a 6-os gomb megnyomásával léphetsz a következő üzenetre.
Tipp: Az egyes funkcióknál nem kell várni arra, hogy a rendszer felajánlja a választási lehetőséget. A kívánt nyomógombok már a rendszer bemondásai előtt működtethetőek, és a parancsokat a hangposta azonnal végre is hajtja. Tehát, ha például a már meghallgatott üzenetet nem akarod végighallgatni, csak törölni, a 3 3 5 6 gombok megnyomásával a rendszer az üzenet végére lép (3 3), majd törli az üzenetet (5), és a következő üzenetre lép (6).

Az üzenet adatainak meghallgatása

Az üzenet meghallgatását követően a 7-es gomb kétszeri megnyomásával érheted el az üzenet küldőjének telefonszámát (ha az nyilvános) és az üzenet küldésének időpontját.

Üzenetküldés

Ezzel a funkcióval közvetlenül küldhetsz üzenetet más Telenor előfizető hangpostafiókjába, illetve tetszőleges belföldi vagy külföldi telefonszámra, anélkül, hogy telefonhívással zavarnád a címzettet. Hangposta Plusz előfizetése esetén üzeneted egyszerre több előfizetőhöz is eljuttathatod, amelyhez egy listát kell elkészítened.
Teendők:
* Hívd a 06 20 940 0499 számot!
* A hangposta főmenüjében nyomd meg a 2-es gombot!
* Határozd meg a címzett telefonszámát, illetve a címlista számát, majd nyomd meg a * gombot!
* A címzett megadása után a rendszer automatikusan visszaolvassa a megadott telefonszámot, illetve hangaláírást vagy a címlista számát.
* A hangjelzés után mondd el üzeneted, és nyomd meg a * gombot!
* Ha a rögzített üzenettel elégedetlen vagy, nyomd meg az 1-es gombot, és rögzítsd újra az üzenetet!
* Ha üzeneted azonnal, külön jelzés vagy az időpont meghatározása nélkül szeretnéd elküldeni, nyomd meg a 2-es gombot! Ezzel visszatér a főmenübe.

A Hangposta és Hangposta Plusz szolgáltatások előfizetése esetén megjelölheted üzeneted típusát, Hangposta Plusz előfizetése esetén lehetőséged van üzenetedet egy meghatározott időben vagy különleges jelzéssel elküldeni. Kérjük, ekkor a 2-es gomb lenyomása előtt hajtsd végre az "Időpont-meghatározás" vagy az "Üzenet típusának meghatározása" fejezetekben leírtakat!

Időpont-meghatározás

Az üzenet elküldése előtt nyomd meg a 3-as gombot, majd az 1-es gombot!
Add meg a kívánt időpontot (pl. 21 18. Az egy számjegyből álló órák elé nem kell nullát írni: 7 46), majd nyomd meg a * gombot!

Ha üzeneted még aznap továbbadnád, nyomd meg ismét a * gombot, ha nem, add meg a kívánt dátumot (hónap, nap), és ezután nyomd meg a * gombot! (Az egy számjegyből álló órák elé nem kell nullát írni: 7 46), majd nyomd meg a * gombot!

Ezután választhatod a válaszüzenet elküldését (2-es gomb), illetve meghatározhatod az üzenet típusát.

Üzenet típusának meghatározása

Ha üzenetedet megjelöléssel szeretnéd elküldeni, az üzenet elküldése előtt nyomd meg a 3-as gombot, majd a 2-es gombot! Ebben az esetben az alábbi kategóriák közül választhatsz:
Sürgős üzenethez nyomd meg az 1-es gombot! A "Sürgős" jelzéssel ellátott üzenet a címzett hangpostafiókjában mindig elsőként jelenik meg.
Választ kérő üzenethez nyomd meg a 2-es gombot! A Választ kérő üzenet meghallgatásáról a feladó visszaigazolást kapsz.
Bizalmas üzenethez nyomd meg a 3-as gombot! A "Bizalmas" üzenetet a címzett más hangpostafiókba nem továbbíthatja.
Egyszerű, minden jelzéstől mentes üzenethez nyomd meg a 4-es gombot!
A fenti típus meghatározások után választhatod az üzenet elküldését (3-as gomb), illetve az "Időpont-meghatározás" funkciót
Egy üzenethez több típus meghatározás is kapcsolható, pl. egyszerre lehet sürgős, bizalmas és választ váró is. Ehhez a menübe többször egymás után be kell lépni.

Listák, címjegyzékek kialakítása

20 db különféle listát alakíthatsz ki, amelyeken egyenként 15 hangpostafiók száma szerepelhet. Egyszerre csak az egy listán belül szereplő hangpostafiókokba küldhetsz üzeneteket.

Új lista kialakítása

* Hívd a 06 20 940 0499 számot!
* Nyomd meg a 3-as gombot!
* Új lista kialakításához nyomd meg a 3-as, majd a 2-es gombot!
* A rendszer bemondja a legelső üres lista sorszámát.
* Írd be azokat a telefonszámokat, amelyeket erre a listára szeretnél felvinni (max. 15 db lehet). Az egyes hangpostafiók-számok között nyomd meg mindig a * gombot!
* Az utolsó telefonszám után nyomd meg kétszer a * gombot! (pl. 06209123456 *06309123456*06709123456* 00431123456789 * 0645123456 **)

Ezután a rendszer visszatér a főmenübe.

Lista módosítása

* Hívd a 06 20 940 0499 számot!
* Nyomd meg a 3-as gombot!
* Egy, már meglévő lista módosításához nyomd meg a 3-as, majd az 1-es gombot!
* Add meg a módosítandó lista sorszámát, majd nyomd meg a * gombot!
* A rendszer megismétli az általad megadott lista sorszámát, majd egyesével felolvassa a listán szereplő telefonszámokat, és mindegyik után az alábbi választási lehetőségeket kínálja fel:
o A listán szereplő következő szám visszahallgatásához nyomd meg az 1-es gombot!
o A lista bővítéséhez nyomd meg a 2-es gombot, írd be az új telefonszámot, majd nyomd meg a * gombot!
o Ha törölni szeretnéd a felolvasott telefonszámot a listáról, nyomd meg a 3-as gombot!
o Ha a lista módosítását befejezted, nyomd meg a 9-es gombot! A rendszer automatikusan visszaolvassa a listán végrehajtott módosításokat, majd visszatér a főmenübe.

Lista törlése

 1. Hívd a 906 20 940 0499 számot!
 2. Nyomd meg a 3-as gombot!
 3. Amennyiben egy egész listát szeretnél kitörölni, nyomd meg a 3-as, majd újra a 3-as gombot!
 4. Add meg a törölni kívánt lista sorszámát, majd nyomd meg a * gombot!
 5. A rendszer visszaigazolja a megadott lista törlését.
 6. A lista törlése után a rendszer automatikusan visszatér a főmenübe.

A hangposta telefonszámai:

Üzenethallgatás saját mobiltelefonról : 170
Üzenethallgatás más Telenor, más mobil-, illetve vezetékes telefonról, valamint külföldről: +36 20 940 0400
Saját hangpostafiók főmenüje : +36 20 940 0499
Saját kód megváltoztatása : +36 20 940 0490
Üzenethagyás hangpostafiókba :+36 20 940 0410
Személyes üdvözlés megváltoztatása : 170
Hangaláírás felvétele : 170

Üzleteinkben a számlabefizetés 2016. május 9-től megszűnik!
Számlabefizetés
gyorsan és kényelmesen!
Intézd készpénzzel a kijelölt Relay és Inmedio üzletekben
vagy bankkártyával a MyTelenor alkalmazáson keresztül!

MyTelenor belépés

A MyTelenor online ügyfélszolgálati oldalon rendszerfrissítést végzünk, ezért a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.

Megértésedet és türelmedet köszönjük.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. sütiket (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról itt tájékozódhat. Amennyiben a süti használatát nem engedélyezi, úgy kérjük, végezze el a szükséges beállításokat a számítógépe böngészőjében.
Bővebb információ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik tárolásához és felhasználásához.