Szerecseny új banner

Te is szeretnél korlátlanul netezni Szerecsenyben?

Ezen a nyáron kibővítjük a résztvevő háztartások körét, és az október végéig tartó tesztidőszakra te is csatlakozhatsz. Mi pedig díjmentesen házhoz hozzuk a Hipernetet. Cserébe csupán annyit kérünk, hogy próbáld ki, és oszd meg velünk a tapasztalataidat!


Jó, ha tudod! 

  • A teszt keretében egy 2 részből álló eszközt telepítünk otthonodba: egyik része a háztetőre, másik pedig a háztartáson belül kerül kihelyezésre.
  • A díjmentes kipróbálással egybekötött kutatás október végéig tart, melynek során arra kérünk, oszd meg velünk rendszeresen visszajelzéseidet a Telenor által biztosított eszközön keresztül tapasztalt otthoni internetezés élményéről.
  • A teszt során az internetelérés műszaki paraméterei megváltozhatnak.
     

A díjmentes kipróbálás lehetőségét most további 30, újonnan jelentkező szerecsenyi háztartás részére tudjuk biztosítani, amelyek helyszíne megfelel a tesztelési feltételeinknek.  A regisztrációt követően mindenkit értesítünk, hogy ebben a kísérleti programban részt tud-e venni.

 

Máris belevágnál? 
Kérj visszahívást neved és telefonszámod megadásával a lenti regisztrációs felületen, hogy további egyeztetés céljából felvehessük veled a kapcsolatot!

 

+36

Megadott adataidat kizárólag az általad kért visszahívás céljából, az Adatkezelési tájékoztatónkban (ÁSZF 2. sz. melléklet) leírtaknak megfelelően kezeljük.

A jelen regisztrációval kifejezem érdeklődésemet annak érdekében, hogy személyes kapcsolatfelvétel útján a Telenor megkeressen a tesztelésben való részvétellel. Az adatkezelés a Telenor Adatkezelési tájékoztatójában (ÁSZF 2. sz. mellékletében) írtaknak megfelelően történik, az adatkezelésről bővebb információk elérhetők a https://www.telenor.hu/jogi-kozlemeny oldalon a 6.2.1.3. pontban.