próbáld meg kékben

Válts Telenorra és tarifád első havi díját mi álljuk!


A számhordozás gyors, egyszerű és díjmentes folyamat. A hordozás során a teljes számod, a 30-as vagy 70-es előhívóval együtt átkerül a Telenorhoz, így senkinek sem kell újra megadnod. Ugye, milyen praktikus? Ráadásul ha most hozod át a számod, hűségvállalás esetén, választott Telenor Blue+ tarifád első havi díját elengedjük.

 

HOGYAN TUDOD ÁTHOZNI A SZÁMODAT A TELENORHOZ?

Számhordozás első lépése


Válassz tarifacsomagot és ha szeretnél, új készüléket is. 

Számhordozás második lépése

 

Kérj visszahívást, add meg elérhetőséged adatlapunk kitöltésével.

Számhordozás harmadik lépése

 

Kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, tájékoztat a folyamatról és intézi a számhordozást.

szamhordozas szemelyesen

 

Keresd fel bármelyik Telenor üzletünket és jelezd számhordozási igényedet.

szamhordozas szemelyesen

 

Nézd meg ajánlatainkat, válassz tarifacsomagot és ha szeretnél, új készüléket is.

Számhordozás személyesen

 

Kollégáink mindenben segítenek, hogy egyszerűen és gyorsan áthozhasd régi számodat.

 
 


 

Mi történik az igénylés után?

Kapsz egy ideiglenes 20-as számot, amivel a számhordozás megtörténtéig zavartalanul élvezheted a szolgáltatásainkat. A számátadás az általad kért időpontban fog történni, amiről SMS-ben értesítünk. Ezt követően már élvezheted is a Telenor nyújtotta előnyöket.

Jó tudni! Ha a számhordozás mellett döntesz, semmiképp se legyen az első lépésed az, hogy lemondod meglévő előfizetésedet, mert akkor elvész a telefonszámod, amit hordozni szeretnél.


 

MIRE FIGYELJ ODA SZÁMHORDOZÁSKOR?

számhordozás feltételek


A Te neveden legyen az előfizetés, csak az előfizetés tulajdonosa tud számhordozást kezdeményezni.

számhordozás feltételek


 Ne legyen 30 napnál régebbi, lejárt számlatartozásod.

számhordozás feltételek

 
Adataid egyezzenek meg az előző szolgáltatódnál regisztrált adatokkal, valamint az okmányaidban szereplőkkel.További fontos információk a számhordozásról, amit érdemes tudnod

A számhordozás teljesen díjmentes folyamat, azonban az előző szolgáltatóddal fennálló tartozásaidat rendezned kell.

Nem. Választhatsz hűségidő nélküli tarifát is, ebben az esetben azonban tarifád első havidíját nem tudjuk elengedni.  Így érdemes meggondolni a hűségszerződést, ráadásul 2 év hűség esetén kedvezőbb készülékárakon vásárolhatsz új mobilt is. 

A számhordozásnak feltételei vannak, amelyeknek teljesülniük kell. A számhordozás meghiúsulhat, ha az előfizető nem beazonosítható a szerződésen szereplő adatok alapján, azaz adataidnak egyezniük kell az előző szolgáltatódnál regisztrált adatokkal, valamint az okmányaidban szereplőkkel. Szintén nem lehet számot hordozni, ha az előfizetőnek 30 napon túl lejárt tartozása van, ezeket a tartozásokat rendezni kell. Elutasított hordozás esetén az átmeneti számhordozási időszak (45 nap) végéig biztosítjuk annak lehetőségét, hogy ügyfelünk a meglevő ideiglenes 20-as hívószámú előfizetésére újra kezdeményezze ugyanannak a hívószámnak a hordozását.

Nem, ilyenkor a készülékedet függetleníteni kell, ezt a számhordozás során előző szolgáltatódtól kérheted.

Érdemes előre minden adatodat lementeni, de a régi SIM kártyáról utólag is kimenthetők az adatok.

Természetesen lehet, a folyamat ugyanaz, mint a számlás esetében.

A számhordozásnak feltételei vannak, amelyeknek teljesülniük kell. Fennálló hűségszerződés esetén is elindítható a számhordozás, de előző szolgáltatód egy végszámlát fog kiállítani, amelyet rendezned kell. A hűségszerződés miatt kapott készülékár-kedvezményt (kötbért), ill. annak arányos részét fogja kiterhelni számodra. 

Ha a számhordozás feltételei teljesülnek, akkor természetesen újra várunk ügyfeleink közé.

A számhordozás során ideiglenes telenoros számot biztosítunk, amellyel már igénybe tudod venni a Telenor szolgáltatásait.

A legegyszerűbb a Telenornál elkezdeni. Indítsd el online, adatlapunk kitöltésével vagy személyesen bármelyik üzletünkben és a többit bízd ránk.

A számhordozás gyors és egyszerű folyamat, pár nap alatt lezajlik. A két szolgáltató közötti adategyeztetést és adminisztrációs folyamatot követően maga a számhordozás egy előre meghatározott időszakban, ún. számátadási időablakban kerül végrehajtásra, amikor a szolgáltatók elvégzik a hálózatukban szükséges műszaki beállításokat az aktuális számhordozáshoz.
A számátadási időablak 4 óra hosszúságú időtartomány, ekkor a szolgáltatás a régi, átadó szolgáltatónál megszűnik, és az új, átvevő szolgáltatónál megkezdődik. Ezen időtartam alatt a szolgáltatás szünetelhet a hordozásra kerülő számon.

Kártyásról számlás előfizetésre egyszerűen át lehet térni, ha ugyanannál a szolgáltatónál történik, az nem minősül számhordozásnak. Számlásként számtalan előnyben részesülhetsz, kezdve az alacsony készülékárakon át a mobilnet használatig és korlátlan beszélgetésekig. 

Telenor Blue+ XXL tarifacsomagot választva, hűségvállalás és készülékvásárlás esetén, annak első havidíját elengedjük, ami 18 990 Ft. Természetesen a többi Blue+ tarifacsomag első havidíját is elengedjük, hűségvállalás esetén.

igen, hűség nélkül is, de akkor nem tudjuk elengedni az első havidíjat, ill. 11 hónapos tarifahűséggel is, ebben az esetben a promóció elérhető.

A számhordozás online vagy a Telenor üzletekben személyesen is kezdeményezhető. Online kényelmesebb az ügyintézés. Nincs más dolgod, mint kitölteni az adatlapot és munkatársunk telefonon fog megkeresni, tájékoztat a hordozás feltételeiről, minden információt és tájékoztatást megad, valamint intézkedik, hogy egyszerűen és gyorsan áthozhasd a régi számodat.

A számhordozás gyors és egyszerű folyamat, akár 2 nap alatt is megtörténhet, ráadásul teljesen díjmentes.

Online kényelmesebb az ügyintézés. Nem kell utazni, sorban állni. Nincs más dolgod, mint kitölteni az adatlapot és munkatársunk telefonon fog megkeresni, tájékoztat a hordozás feltételeiről, minden információt és tájékoztatást megad, valamint intézkedik, hogy egyszerűen és gyorsan áthozhasd a régi számodat.

A számhordozás során lehetőséged van mobilszolgáltatót váltani úgy, hogy a teljes régi megszokott számodat megtarthatod, azaz a 06 30 vagy 06 70 előhívót is.

A kedvezményes számhordozási ajánlat 2019. június 30-ig meghosszabbításra kerül. Az eddigi határidőig kezdeményezett számhordozás és  hűség vállalása esetén a választott lakossági Telenor Blue+ tarifa első havi díját elengedjük. 
A számhordozás során a hangposta-üzenetek nem vihetők át az átvevő szolgáltató hálózatába.Új Generációs Kártyás és kártyás szolgáltatás esetén a feltöltött, de fel nem használt egyenleg számátadáskor elvész. Az átadó szolgáltató által kedvezménnyel értékesített, hálózati zárral ellátott készülék kizárólag akkor használható a Telenor hálózatában, ha a szerződésben foglalt készülékhátralék ki lett egyenlítve, és ezt követően az átadó szolgáltató a hálózati zárat feloldotta. A számhordozhatóság további eljárási szabályai a mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételekben találhatók. Telefonos Ügyfélszolgálat: 1220