Sajtóközlemények

Gyors fizetés egy mozdulattal, bankkártya helyett karkötővel - Viselhető érintésmentes fizetési megoldás a Telenortól

Viselhető érintésmentes fizetési megoldással bővült a Telenor pénzügyi szolgáltatásainak köre. A Wallet karkötővel okostelefon nélkül is gyorsan, egy mozdulattal fizethetünk az érintésmentes POS-termináloknál – ugyanúgy, mint egy PayPass bankkártyával. A karkötő ideális például kirándulásokon, fesztiválon vagy strandon, de akár a gyerekek zsebpénzének menedzselésére is. Használható online fizetésre is, és bármely mobilszolgáltató ügyfeleinek elérhető.

Tovább

Trükkös csalók ellen segít védekezni a Telenor - Íme, a 6 legelterjedtebb átverési forma és az ellenük való védekezés

Hol a kártyás adategyeztetésre hivatkoznak, hol az önkiszolgáló ügyfélszolgálat belépési adatait próbálják megszerezni, más esetekben pedig saját feltöltőkártyás előfizetésük feltöltésére kérik potenciális áldozataikat, vagy egyszerűen csak visszahívatják magukat egy távoli országban: széles a trükkös csalók eszköztára. A Telenor összegyűjtötte a magyar mobilhasználókat érintő leggyakoribb csalástípusokat, és az ellenük való védekezési lehetőségeket.

Tovább

Több adat jár a korlátlan beszélgetéshez a Telenor nyári promóciójában

Dupla, illetve egyes esetekben tripla adatot ad nyár végéig tartó akciójában a Telenor a korlátlan hálózaton belüli beszélgetést nyújtó Telenor Blue tarifacsomagokhoz. Az extra adatkeret díjmentesen vehető igénybe a Telenor Blue Dupla Adat ajánlat keretében, és nem csak belföldön, de EU-roamingra is felhasználható.

Tovább

Az egyenlőtlenségek csökkentéséért fejleszt új digitális szolgáltatásokat két magyar fiatal Bangkokban

Május végén rendezik meg Bangkokban az idei Telenor Youth Forumot, amelyen két magyar fiatal, Baukó Gréta és Mátyás Máté is részt vesz. Tizenkét ország 24 fiatal delegáltja mutatja be az egyenlőtlenségek csökkentését célzó digitális ötleteit a Nobel Békeközpont igazgatójának, Liv Torresnek és Jorgen Rostrupnak, aki a Telenor Csoport pénzügyi igazgatója. A versenyzők négy csapatban dolgoznak, javaslataik között szerepel egy új mobil platform a munkahelyi visszaélések bejelentésére, egy Big Data projekt, amely felveszi a harcot a malária terjedése ellen, egy online születés nyilvántartási felület hátrányos helyzetű gyerekeknek, és egy chatbot, ami tanácsokat ad gyerekeknek a biztonságos internethasználathoz.

Tovább

Rangos díjjal tüntette ki az NMHH a Telenor munkatársát

A hírközlési piac fejlődéséért több évtizeden át végzett kiemelkedő munkájáért Magyari Endre-díjat vehetett át Bánhidi Zoltán, a Telenor távközlésszabályozási osztályának vezető tanácsadója Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökétől, Karas Monikától.

Tovább