Új
Kiemelt ajánlat

Huawei B535 asztali router + D-LINK COVR 1203 WiFi jelerősítő, fehér

A D-LINK COVR 1203 tökéletes megoldást jelent az otthoni router jelerősségének felerősítésére, nagyobb lakással rendelkező ügyfeleink részére. A termék Smart roaming segítségével problémamentes élményt nyújt, a lakáson belüli mozgás alatt is. A routerhez 3 db jelerősítőt adunk. Görgess lejjebb a részletes leírásért és a használati útmutatóért!

4G
adatkapcsolat
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!
1. Jobb lefedettség

 A legfontosabb előnye a MESH Wi-Fi rendszereknek a jobb otthoni lefedettség. Már nem szükséges egyetlen routertől függeni ami az egész épületet próbálja lefedni egyedül...épp ellenkezőleg...a mesh végpontok közösen biztosítják a jobb, tökéletesebb lefedettséget kevesebb hálózati megszakadással.
 

2. Egyszerű használat

A termék üzembehelyezése egyszerű, a B535 routert kell LAN kábellel összekötni a COVR 1203 A jelzésű eszköz 1-es hálózati csatlakozójába. Ezt követően a többi terméket csak a konnektorba kell dugni, majd automatikusan kapcsolódnak egymáshoz, így ki is alakul majd a kapcsolat.
 

3. Könnyen kezelhető app

Az appon keresztül a könnyen tudjod monitorozni a hálózatra kapcsolódó eszközök státuszát, egyben a szülőknek hasznos megoldás lehet a parental control, aminek segítségével szabályozhatják gyermekeik internetezési szokásait
 

4. Egy hálózat

Mesh hálózat esetén az összes eszköz ugyanazon SSID/Hálózati név alatt látszik. Nem szükséges az eszközünket újból és újból egy újabb routerhez kapcsolni manuálisan.

D-LINK COVR 1203 WiFi rendszer használati útmutató

SIM PIN kikapcsolása mobilinternet eszközön


A router üzembehelyezésekor szükséges kikapcsolnod a sim kártyán a PIN kód kérést. Ehhez részletes útmutatót itt találsz.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 325 g
Méret 219 x 138 x 25.6 mm
Hálózat
SIM kártyák száma Single SIM
SIM kártya típusa Micro SIM
3G van
4G (LTE) van
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Wi-Fi Van
Wi-Fi IEEE szabvány 802.11 a, 802.11 ac, 802.11 b, 802.11 g, 802.11 n
Maximum letöltési sebesség 300 Mbps
Maximum feltöltési sebesség 100 Mbps

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.