Router

Otthoni és hordozható routerek


Az emberek szemében lassan a napi betevő mellé kerül a fontossági sorrendben az otthoni vezeték nélküli internet, amihez elengedhetetlen kellék a wi-fi router. Az óriási választék kicsit elbizonytalaníthatja a laikusokat, a routerek világában azonban nem is olyan nehéz eligazodni, mint elsőre gondolnánk. A Telenor kínálatában számos márka és verzió közül választhat, melyeket Hipernet csomagjaink mellé biztosítunk.

Napjainkban már elengedhetetlen, hogy a routerek több készüléknek is zökkenőmentes, gyors internetet biztosítsanak, hiszen egy háztartáson belül számos eszköz csatlakozik ugyanarra a hálózatra. A modern routerek már megbírkóznak az egy hálózaton levő okostévé, több mobiltelefon, laptop és tablet internet használatával is, azonban minél több készülék használja ugyanazt a hálózatot, annál nagyobb teljesítményű router szükséges.  

A router elhelyezése is fontos tényező a zökkenőmentes internethasználat során, főleg nagyobb házak és lakások esetén fordulhat elő az, hogy az épület egyik végében már nem elég erős a jel. Kisebb lakások esetén a routerek által kibocsátott jelet az erősebb falak is könnyedén leárnyékolhatják, ezért a router végső helyének praktikusság szempontjából egy központi helyet válasszunk.

 A router beállítás nem egy nagy ördöngősség, minimális technikai érzékkel akár szerelő nélkül is bátran nekivághatunk. Webshopunkban találhatóak hagyományos és hordozható routerek, választható adatmennyiséggel, akár jelerősítő kiegészítőkkel is.Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.