2021. 06. 18.

„Az együttműködés a leghatékonyabb versenystratégia”

A bizalom és a tisztelet fontosságáról szól a „Krízisből Erő – az újranyitás lélektana” új epizódja

Az őszinteség és a rugalmasság mellett a bizalom és a tisztelet lehet a legfontosabb egy közösség túlélése szempontjából. A krízis idején éppen ezért új típusú vezetői szerepek is megjelentek, és át kellett írni a csapatok szabályzatait, amelyek szerint addig működtek. A „Krízisből Erő – az újranyitás lélektana” beszélgetéssorozat negyedik részében Gazsi Zoltán és Tomán Szabina cégvezetőkkel, valamint Fülöp Márta szociálpszichológussal vitattuk meg a külöböző vezetői módszerek előnyeit.

Tovább
2021. 06. 14.

Apák napja: négy extra hét az újdonsült apukáknak, ingyen beszélgetés és adat az ügyfeleknek

Plusz négy hét fizetett apasági távollétet ad munkatársainak, az ügyfeleknek pedig 60 perc ingyen beszélgetést és 4 óra ingyen adatot biztosít apák napja alkalmából a Telenor

A törvényileg biztosított öt napon felül, további négy hét fizetett szabadságot biztosít a Telenor július 1-től azoknak a munkavállalóknak, akiknek partnere gyermekvállalás miatt szülési szabadságra megy. A bejelentés a vállalat azon családbarát intézkedéseinek következő állomása, amelyek a dolgozók jól-létét, a munka és a magánélet egyensúlyának megtartását célozzák. A Telenor az ügyfeleknek apák napja alkalmából ingyen beszélgetést, a magyar-francia EB-meccs idejére pedig korlátlan adatforgalmat kínál. – Videó üzenet a Telenor vezérigazgatójától.

Tovább
2021. 06. 10.

A diákokat összekovácsolta, a tanárokat nyitottabbá tette az újranyitás

Rendhagyó tanévzáró beszélgetés a „Krízisből erő – az újranyitás lélektana” új epizódjában

A tovább alvás lehetősége és az otthoni, pizsamában órára járás kényelmét könnyedén pótolta, hogy a májusi nyitáskor a diákok újra találkozhattak egymással; van aki ünnepélyesen új füzetet nyitott a visszatérés alkalmából. A pedagógusok közül sokan félelemmel várták a nyitást, mégis legtöbben lendülettel és lelkesen tértek vissza az iskolákba. A számos új oktatási kompetencia mellett félelmeik legyőzése is erőt adott nekik mindehhez – állapították meg a Krízisből erő beszélgetéssorozat résztvevői.

Tovább
2021. 06. 03.

ByeAlex erősödő dühéről, Gerendai Károly a kényszerszülte új ötletekről beszélt a „Krízisből Erő – az újranyitás lélektana” című online sorozat második részében

ByeAlex a járványhelyzet miatt elvesztette kapaszkodóit: az élő zenélést és a közönséggel való kapcsolatot. A koncertstop idején új lemezt írt, de ahogy ő fogalmaz, bár ne lett volna rá ideje. Gerendai Károly válság-üzemmódba kapcsolt és a tehetetlenség érzése elől a cselekvésbe menekült,  erős vezetőként új ötletekkel tartotta a lelket a csapataiban. Úgy látja, hogy a sok veszteség mellett a krízisnek pozitívuma is van, születtek olyan sikeres újítások, amik  hosszú távon is velük maradnak. A „Krízisből Erő – az újranyitás lélektana” című online sorozat második részében ByeAlex, előadó, dalszerző és Gerendai Károly üzletember voltak Al Ghaoui Hesna és Endrei-Kiss Judit vendégei.

Tovább
2021. 06. 01.

7+1 tipp, ha hosszabb teljesítménytúrát tervezel

Értékes tanácsok egy 2850 kilométeres túra tapasztalataiból

Érkezik a jó idő és egyre kevesebb akadály áll azelőtt, hogy elinduljunk egy izgalmas túrára. Klaudia és Richárd március 4-én kajakkal indult el a Fekete tenger partjáról, hogy folyásiránnyal szemben evezzenek fel a Dunán a Fekete erdőig. A terveik szerint még nyár közepe előtt megérkeznek úticéljukhoz. A grandiózus, 2850 kilométeres expedíció utolsó szakaszához érve összegyűjtötték azokat a tanácsokat és tapasztalatokat, amelyek szerintük elengedhetetlenek egy hosszabb teljesítménytúrán. 7+1 tipp a valódi szakértőktől!

Tovább
2021. 06. 17.

Itt az új rekord: elkészült az ország leghosszabb szurkolói sálja

Friss hazai kutatás vizsgálta az online szurkolási szokásokat

Ha sportról van szó, az online térben leginkább a világesemények mozgatják meg a magyarokat, a sportolókat pedig nemcsak a karrierjük, hanem a példamutató személyiségük, esetenként a magánéletük miatt is követik a közösségi médiában – derült ki a Telenor friss kutatásából. A szolgáltató a nyári sportesemények kapcsán az online szurkolási szokások feltérképezése mellett egyúttal rekordot is döntött Magyarország leghosszabb, több mint 1,7 kilométeres szurkolói sáljának elkészítésével.

Tovább
2021. 06. 11.

Rugalmas mobilnet-előfizetés nyaraláshoz a Telenortól

Csak azon a napon kell fizetni a netért, amikor használjuk

A Telenor megújította a nyaralóba, utazáshoz ajánlott mobilinternetes tarifáját. A mobilrouterrel használható Hipernet Home+ Holiday csomag havi költsége a hazai mobilpiacon egyedülálló módon a használatnak megfelelően változik, és csak azokon a napokon kell fizetni a mobiladatért, amikor ténylegesen használjuk a tarifát.

Tovább
2021. 06. 08.

Megvannak Magyarország legjobb robotépítő diákjai

Kiderült, kik képviselik hazánkat a világversenyen

Sóskúti, tatai és győri csapatok álltak a dobogóra a FIRST LEGO League robotépítő verseny nemzeti döntőjén. A magyar diákok eredményeit látva a nemzetközi verseny szervezői további két – egy budapesti és egy debreceni – helyezettet is meghívtak a következő megmérettetésre, a görögországi világversenyre. A Telenor HiperSuli „Áttörés” díját egy budapesti csapat, az Első Óbudai Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola diákjai kapták.

Tovább
2021. 06. 02.

Közeleg a tanév vége: rendhagyó közönségnek tartott online vetélkedőt a televíziós kvízmester

4 hátrányos helyzetű térség iskoláiból közel 70 diák mérkőzött meg egymással

Hányszor oldja fel egy tinédzser a telefonját naponta? Milyen a biztonságos jelszó? Gundel Takács Gábor vezetésével és közel 70 diák részvételével a biztonságos internet témájában zajlott az a játékos online vetélkedő, amit a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Telenor HiperSuli programja szervezett. A ’Digitális Ugródeszka’ eszközpályázaton nyertes iskolák egy-egy csapata a kiírás lezárásaként mérkőzött meg egymással. A pályázaton nyertes intézmények összesen tízmillió forint értékben összesen 53 darab hordozható számítógépet és táblagépet, valamint internethozzáférést kaptak digitális oktatási célokra.

Tovább
2021. 05. 27.

„Krízisből Erő – az újranyitás lélektana” – online videósorozatot indít Al Ghaoui Hesna és Endrei-Kiss Judit

A hatrészes sorozatban olyan ismert vendégekkel beszélget a műsorvezető páros, mint Gerendai Károly, ByeAlex, Baji Anikó, Lukoviczki Réka, Dr. Fülöp Márta vagy Michelisz Norbert

A most induló „Krízisből Erő - az újranyitás lélektana” online videósorozat házigazdája Al Ghaoui Hesna, újságíró, író, a félelem témájának kutatója, és Endrei-Kiss Judit, pszichológus végzettségű szervezetfejlesztési szakember, a Telenor HR vezetője. A hatrészes sorozatban a műsorvezető páros meghívott vendégeikkel az elmúlt időszak alatt megélt kihívásaikról beszélget, és hogy milyen tapasztalatok adtak kapaszkodót, erőt, új ötleteket a most elérkezett újraindításhoz.

Tovább

Kapcsolat

Ügyfeleinknek

Infovonal: +36 20 2000 000
Telefon: 1220
Ügyfélszolgálati elérhetőségek

Média-hirdetés

Média-megjelenési és hirdetési ajánlatokat az alábbi e-mail címre várjuk:
E-mail:
media[kukac]telenor.hu

Sajtókapcsolat

Vállalati Kommunikációs Igazgatóság az alábbi elérhetőségeken várja a sajtó munkatársainak a Telenorral kapcsolatos kérdéseit:
sajto[kukac]telenor.hu

Tovább a Vállalati kommunikációs igazgatóság oldalra

Központi elérhetőség

Központi telefonszám:
+3620 930 4000 vagy +361 464 6000

Facebook Telenor Magyarország
Twitter Telenor Magyarország
Youtube Telenor Magyarország

Telenor Magyarország Zrt.
2045 Törökbálint, Pannon út 1.

Megjelenítés térképen