Megérkezett a Telenor OtthonNet

Végre itt van a Telenor első korlátlan otthoni internet szolgáltatása, melyet vezeték nélküli technológiával élvezhetsz otthonodban.  
Elérhető már több mint 1 millió háztartásnak. A lefedettség bővítésén folyamatosan dolgozunk. Kérjük ellenőrizd a lakcímedet a szolgáltatás elérhetőségéhez!

Megadom a címem

Add meg a címed!
A Telenor OtthonNet szolgáltatása már több mint 1 millió háztartásnak elérhető, nézd meg, hogy a tiéd köztük van-e!
Az épület felosztás nem szükséges, például ha 23/B a házszámod, akkor válaszd a 23-at.
Nem találod a címed?

Az első 3 hónap most 0 Forint!

Amennyiben kedvezményesen kipróbálnád új otthoni internet szolgáltatásunkat, nincs más dolgod, mint a számodra legmegfelelőbb routert kiválasztani, majd ezt követően legkésőbb 2022. január 31-ig megrendelni az OtthonNet-et egyszerűen, sorban állás nélkül !
Az első 3 hónap 0 Forint promóció, 2021. december 3 és 2022. január 31. között érhető el, 1 éves hűséggel kötött előfizetéshez.

Mindent az otthoni internetről

Megérkezett legújabb szolgáltatásunk a Telenor OtthonNet! Élvezd otthonodban a vezeték nélküli korlátlan internet elérést! Kínálatunkban elérhető routereinket könnyen, néhány lépésben beüzemelheted.

Miért jó az új Telenor OtthonNet?
 

A Telenor OtthonNet-tel korlátlanul internetezhetsz, vezeték nélkül, egyszerre akár több eszközön. Amennyiben elérhető nálad az új otthoni internet szolgáltatásunk, nincs más dolgod, mint a számodra legmegfelelőbb routert kiválasztani, majd ezt követően megrendelni az OtthonNet-et egyszerűen, várakozás nélkül. A beüzemelés is pár lépésben elvégezhető fúrás és kábelrengeteg nélkül.

Amennyiben nem elérhető még nálad akkor sem kell csüggedned, ugyanis hálózatunkat folyamatosan bővítjük, így könnyen megeshet, hogy hamarosan lakóhelyeden is elérhetővé válik. Add meg elérhetőségeidet, hogy azonnal értesíthessünk, ha már nálad is beüzemelhető az OtthonNet. Addig is nézd meg hordozható internet tarifacsomagjainkat, vagy válassz új készüléket.

A szolgáltatás helyhez kötött, így kizárólag a szerződésben foglalt irányítószámon használható.

Gyors és korlátlan internet

A 4G-n alapuló LTE technológiának köszönhetően, a középfrekvencia sávon történő sugárzás elérhetővé teszi az akár 150 Mbit/sec internet hozzáférést is. Ezen a sebességen több eszköz párhuzamos használata is elérhetővé válik, legyen szó akár online filmezésről, akár online zenehallgatásról. A tarifacsomaghoz tartozó becsült maximális letöltési sebesség 300 Mbit/sec, becsült maximális feltöltési sebessége 60 Mbit/sec. A tarifa csomag adatforgalma korlátlan.

Könnyű és gyors beüzemelés

Nem kell a beszerelésre várni, ugyanis könnyedén te is pár gombnyomással be tudod üzemelni a szolgáltatást. Ehhez további segítséget itt találsz. Mivel a Telenor OtthonNet nem vezetékes kapcsolatot használ, így beszerelése nem jár semmilyen kellemetlenséggel otthonodban. Nem kell például fal fúrástól, vagy nem kívánt vezeték elvezetésektől tartanod. Kényelmes és megbízható megoldást kínál, hogy gyorsan és könnyedén elérhető legyen az internet. 

30 napos elállási lehetőség

Ha mégsem vagy elégedett a szolgáltatással lehetőséged van a vásárlástól számított 30 napon belül visszamondani.
Ehhez nem kell mást tenned, mint a vásárláskor kapott számlát, illetve az előfizetői szerződést és a megvásárolt routert eredeti csomagolásában, hiánytalanul az összes tartozékával együtt visszahoznod üzleteink valamelyikébe. Ha mindent hiánytalanul visszahoztál és minden bemutatott dokumentum rendben van kollegáink gyorsan elintézik a szolgáltatás megszűntetését.
További információk a 30 napos elállásról.

Gyakran ismételt kérdések

A szolgáltatás lakossági ügyfelek számára érhető el.

A megrendeléshez nincs más dolgod, mint ellenőrizni az általad megadott felhasználási címet, majd a kiválasztott routert követően megadni személyes adataidat, ehhez kérjük készítsd elő személyes okmányaidat. Az adatok megadását követően már csak annyi dolgod van, hogy kiválaszd a kiszállítás helyét és idejét.

  1. Találd meg a legmegfelelőbb helyet az asztali routerednek.
  2. A SIM-kártyát törd ki a készülékhez tartozó méretben!
  3. Csatlakozz a routeredhez egy laptopon vagy okostelefonon, Wi-Fi segítségével!
  4. A böngészőben megjelenő felületen töltsd ki a hiányzó adatokat! A routered alján találod a belépési és csatlakozási információkat.
  5. A megnyíló felületen add meg a PIN-kódot! Ugyanitt találod a „PIN-kód törlése” funkciót is. A PIN-kód feloldását követően Telenor OtthonNet szolgáltatásod már készen is áll a használatra.

További segítséget a beüzemeléshez itt találsz.

Ha a szerződéskötést követő 30 napon belül meggondolod magad, lehetőséged van a szolgáltatást kötbérmentesen visszamondani. Ehhez azonban néhány feltételnek teljesülnie kell.
Az eszközt hiánytalanul, eredeti csomagolásában - tartozékaival együtt - kell visszahozni, ellenkező esetben nem tudjuk visszavenni.  Amennyiben az internet szolgáltatáshoz választott router nem 0 Ft-os áron lett megvásárolva, úgy a szerződés felbontásakor- amennyiben az eredeti csomagolás és a doboz tartalma hiánytalan- visszafizetjük az árát.

Ha az alapcsomag hiányos, vagy sérült a szerződés megszüntetése/ eszköz visszavétele során az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

  • A készülékre kiszabott kötbért a szerződés felmondásakor egyösszegben kifizeted
  • Elállhatsz a felmondástól, ezáltal megtartod az előfizetést 

Az előfizetői szerződés megszüntetésével, az esetlegesen forgalmazott forgalmi díjakat az eszköz használatából adódóan vagy üzleteink valamelyikében, vagy hóközi számlán ki kell egyenlítened. 
 

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért egyes tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe. E-Komfort csomagunkat a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával veheted igénybe.  A csomag megtartásához számládat – az azon feltüntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: my.telenor.hu oldalon, illetve a MyTelenor vagy a Telenor Wallet mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül.
Amennyiben ezeket nem valósulnak meg a következő havi számládon kiterhelésre kerül a csomag nem teljesítésének díja mely 1000 Ft.
 

Az ajánlat 2021. szeptember 14-től visszavonásig érvényes, lakossági ügyfelek számára. A tarifacsomag kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használható, egyéni felhasználásra. A tarifacsomag megjelölt havidíja az e-Komfort csomag feltételeinek teljesítése esetén kerül alkalmazásra. Az e-Komfort csomag nem teljesítésének díja havonta 1000 Ft. Roaming szolgáltatás nem elérhető, a korlátlan adathasználat csak belföldön, az adott irányítószám területén érvényes. A szolgáltatás által garantált le- és feltöltési sebesség a mobiltechnológia sajátosságaira való tekintettel 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE technológia esetén egyaránt 0 Mbit/sec