Kártyacsere vagy kártyapótlás online

SIM kártya pótlás vagy csere igénylése online


 

Kártyapótlás

Ha ellopták, vagy elveszítetted a SIM kártyádat, kártyapótlást kell igényelned az alábbi űrlapon.  Kártyapótlással a telefonszámodat ismét tudod majd használni.
Fontos, amennyiben hűségidős (határozott időtartamú) előfizetői szerződésed van, akkor a lopás/elvesztés bejelentésétől számított 14 napon belül meg kell igényelned az új SIM kártyát, különben a szerződésedben meghatározott kötbért kiszámlázhatjuk részedre.

 Kártyacsere

 Kártyacserére az alábbi esetekben lehet szükséged:

  • Fizikailag sérült kártya cseréje 
  • PIN/PUK kód letiltása miatt 
  • Normál méretű SIM kártya cseréje MicroSIM-re vagy NanoSIM-re új készülék vásárlása esetében 

Az űrlapon keresztül igényelt kártyapótlás minden esetben díjmentes, igényelheti az előfizetés tulajdonosa vagy más személy, meghatalmazással1

Kérünk, hogy minden mezőt, amit az űrlapban látsz tölts ki pontosan, hogy megkönnyítsd a kollégáink munkáját.
Fontos, hogy helyesen add meg az ügyfél- vagy kártyaszintű jelszavad, annak érdekében, hogy kollégáink sikeresen tudjanak azonosítani. Az igény beérkezése után felveszik veled a kapcsolatot az esetleges adatpontosítás, illetve a kártya kiszállítási dátum egyeztetése miatt. Ha elsőre nem érnek el, többször fognak próbálkozni, különböző időpontokban, sikertelen elérés esetében az igény lezárásra kerülhet. A kártyacsere aktiválása a kiszállítás után, leghamarabb a következő munkanapon történik meg rendszereinkben, addig a régi SIM kártya él a rendszerekben, kivéve, ha lopás vagy vesztés történt és szüneteltetve lett a hívószám. 

Kollégáink mindent megtesznek és igyekszünk az igényedet pár nap alatt  feldolgozni, de legkésőbb 30 napon belül.

A meghatalmazásnak tartalmaznia kell a meghatalmazás tárgyát; az előfizető mint meghatalmazó személyi adatait, a személyazonosító okmány számát; cég  esetén a cégjegyzésre jogosult(ak) személyi adatait, valamint cégszerű aláírás(uk)at; a meghatalmazott személyi adatait, a személyazonosító okmány számát és saját kezű aláírását; normál (kéttanús) meghatalmazás esetén a két tanú nevét, lakcímét és saját kezű aláírását. Meghatalmazás letöltése

 Az űrlapon megadott adatokat az Adatkezelési tájékoztatónkban (ÁSZF 2. sz. melléklet) leírtaknak megfelelően kezeljük.