Online ügyintézés

Online számlabefizetés


Összegyűjtöttük neked, hogyan tudsz online számlát fizetni.

Fizesd be bárki számláját egyszerűen és könnyedén:


Fizesd be saját vagy ismerősöd/rokonod/nagyid számláját egyszerűen, belépés nélkül.
Ha valaki más számláját fizeted, fontos, hogy ismerd a számla pontos összegét, a teljes tartozás rendezése érdekében. Kattints a "Fizetés" gombra és megnyílik a fizetési oldal. Sikeres fizetés esetén az ott megadott e-mail címre küldjük a visszaigazolást. 

Ha esetleg elakadtál nézd meg itt a videós segítséget.

Tovább a számlabefizetésre

MyTelenor APP-on keresztül mobilról:

Ehhez kérjük, töltsd le az app-ot innen: https://my.telenor.hu/app, majd indítsd el a mobilodról és add meg a telefonszámod, majd jelentkezz be. Kattints rá a befizetetlen számlára és add meg a fizetési információkat, végül kattints a fizetésre. Várd meg a visszaigazolást a sikeres befizetésről.

MyTelenor fiókodban számítógépen keresztül:

https://my.telenor.hu  oldalon történt regisztrációt követően a befizetésre váró számláidat már a telefonszámod nyitó, Áttekintés oldalán megtalálod és a fizetési információk megadása után egy kattintással be is fizetheted. A MyTelenor fiókodban nem csak a saját számládat fizetheted be. Válaszd a Számla oldalon a Tetszőleges összegű számlabefizetést, és add meg azt a telenoros számot, amire fizetni szeretnél.

Banki átutalás:

A telefonszámlád összegét a Telenor Magyarország Zrt. 13700016-01549027-00000000 bankszámlaszámára utald, az utalás közlemény rovatában a telefonszámlán szereplő 12 jegyű számlaszámot  (100...) vagy a számlázási azonosítót tüntesd fel! A kért azonosítókat „Számlaszám/Invoice number” és „Számlázási azonosító/Billing ID” néven találod a számla első oldalának jobb felső sarkában.

Bankautomatán keresztül:

Az OTP Bank, K&H Bank és a Takarékszövetkezetek automatáin van lehetőség számlabefizetésre. Itt a bankkártyád PIN kódjának megadását követően a Telenor-számlabefizetés menüpontot kell választanod, majd kétszer megadni a telefonszámot. A telefonszám megadása után SMS-ben elküldjük neked az érintett előfizetéshez tartozó számlaküldési cím összes be nem befizetett számláinak összegét. A befizetés tetszőleges összegre is lehetséges, de nem lehet több, mint a tényleges tartozás összege. Tovább az ATM-keresőre

Válts Csoportos beszedési megbízásra:

Csoportos beszedési megbízással a havi telefonszámlád összegét az általad megadott banki folyószámláról vonjuk le automatikusan a lejárat napján. Kérjük, hogy személyes ügyintézés helyett a számlavezető bankod online felületén rendeld meg a csoportos beszedési megbízás szolgáltatást - ez a legbiztonságosabb és leggyorsabb módja a szolgáltatás megrendelésének. További részletek: https://www.telenor.hu/ugyfelszolgalat/szamlazas/szamlabefizetes#csoportosVálaszd az online ügyintézést! 


Online ügyintézés