Válaszd ki MyTelenor fiókod vagy előfizetésed, amellyel kapcsolatban ügyet szeretnél intézni!

Válaszd ki MyTelenor fiókod vagy előfizetésed, amellyel kapcsolatban ügyet szeretnél intézni!

Használja ki OneDrive for Business szolgáltatásunk előnyeit kisvállalkozói tarifáinkban!

A OneDrive vállalati verziója egyszerűen használható és biztonságos tárhelyet kínál a felhasználók munkájához szükséges fájlok tárolására, szinkronizálására és megosztására.

Fontosabb jellemzői:

1 TB biztonságos online tárhely

Bármely eszközről hozzáférhet dokumentumaihoz

A fájlok egyszerűen megoszthatóak bárkivel

Valós idejű együttműködés, közösen dolgozhatnak ugyanazon a dokumentumon.

Verziókövetés

Offline elérés lehetősége

Könnyen elsajátítható a használata

Hozzáférési, jogosultsági szintek egyszerűen beállíthatóak.

 • Ajánlat
 • OneDrive online tárhely megoldás
 • Első lépések
 • Gyakori kérdések
A OneDrive for Business megoldást alábbi kisvállalkozói MyBusiness All-In tarifáink tartalmazzák:
MyBusiness All-In M
További részletek
MyBusiness All-In L
További részletek
MyBusiness All-In XL
További részletek


         Vállalati Alapverzió

A OneDrive szolgáltatás külön nem rendelhető meg, csak a fenti üzleti tarifákban külön díj nélkül érhető el.

Díjmentes technikai támogatást biztosítunk

Ügyfélszolgálatunk
bármikor rendelkezésére áll
Alacsony havidíjas,
forint alapú
rendszerben kínáljuk

Nézze meg Felhő támogatás oldalunkat!

OneDrive for Business szolgáltatásunk üzleti ügyfeleink vehetik igénybe és a MyBusiness All-In M, L tarifában érhető el, valamint az XL tarifában, amely OneDrive for Business-t is tartalmazó Office 365 Vállalati Alapverzió megoldást foglalja magában, 2014. november 18. és 2015. február 18. közötti promóciós időszakban új előfizetés, szolgáltatás vásárlása vagy ezen tarifacsomagokra történő váltás esetén, amely a tarifa lemondásáig további díjak fizetése nélkül használható.
Üzleti ügyfeleknek tekintjük az adószámmal rendelkező előfizetőket. A szolgáltatás megrendelése esetén a Telenor munkatársa a kapcsolatfelvétel folyamán végzi el a szükséges regisztrációt és a szolgáltatás aktiválását.
A szolgáltatások használatának feltétele a Felhasználói- és szerződési feltételek elfogadása.
A OneDrive for Business felhőszolgáltatás, amely bizonyos műveletekhez adatküldést és -fogadást használ.
Amennyiben a szolgáltatást mobilinternet hálózaton kívánja igénybe venni, úgy aktív állapotú adatszolgáltatás, vagy adatmennyiséget tartalmazó tarifacsomag szükséges.
A OneDrive for Business megoldás szolgáltatás más szolgáltató által nyújtott internet hozzáférésen keresztül (pl. otthoni internet, publikus hozzáférési pont) is igénybe vehető.
A szolgáltatás bármikor lemondható a Telenor ügyfélszolgálatán: 1220.

Fájlok online tárolása, szinkronizálása és megosztása saját tárhelyen

A OneDrive vállalati verziója egyszerűen használható és biztonságos tárhelyet kínál a felhasználók munkájához szükséges fájlok tárolására, szinkronizálására és megosztására.

Fontosabb jellemzői:

1 TB biztonságos online tárhely
Biztonságosan tárolhatja a munkájához használt fontos fájlokat, illetve a róluk készült mentéseket, és a fájlokat másokkal is megoszthatja. Az Office Online böngészős felületén könnyedén szerkesztheti dokumentumait, vagy közvetlenül is megnyithatja őket a funkciók-ban gazdag asztali Office-alkalmazásokban.

Bármely eszközön elérhető
A dokumentumokat bármilyen eszközről elérheti, amelyen támogatott böngésző fut; a Windows 7–8.1, Windows RT, iOS, Android és Windows Phone rendszerű eszközökön pedig natív alkalmazásokban is dolgozhat velük.

A fájlok egyszerű megosztása bárkivel
A fájlokhoz alapértelmezésben csak Ön fér hozzá, de biztonságosan megoszthatja őket mind kollégáival, mind a vállalaton kívüli személyekkel. Könnyen szabályozhatja, hogy ki látja és ki szerkesztheti az egyes fájlokat.

Valós idejű együttműködés
Egyidejűleg, párhuzamosan dolgozhat másokkal a dokumentumokon az Office Online felületén vagy a hagyományos asztali Office-alkalmazásokban. Az automatikus verziókövetési funkciókkal követheti a változásokat, és megtekintheti a korábbi verziókat.

Offline elérés
A fájlok az offline használathoz szinkronizál-hatók, így internetelérés nélkül is dolgozhat velük. Az offline módban végzett változtatások automatikusan szinkronizálódnak a tárhellyel, amint készüléke újra rákapcsolódik az internetre.

Könnyű betanulás és kezelés
A szolgáltatás teljesen integrálva van az Office-ba és a Windows-környezetbe. A dokumentumokat az Office asztali alkalmazásaiból rögtön a felhőalapú tárhelyre mentheti. A PC Fájlkezelőjében közvetlenül másolhatja, áthelyezheti, átnevezheti és törölheti a fájlokat.

Legnagyobb biztonságban a felhőben!

A OneDrive üzleti verzióját a Microsoft különböző földrajzi térségekben elhelyezett
adatközpontjaiból üzemelteti az összes adat folyamatos biztonsági mentésével.
A professzionális adatvesztés-megelőzési és helyreállítási megoldások mellett az
adatközpontok működését a nap 24 órájában magasan képzett biztonsági szakértők figyelik.

Biztonságban tudhatja fontos üzleti információit

Könnyen szabályozható hozzáférési jogosultságok

Egyszerűen integrálható a meglévő informatikai megoldásokkal

Automatikus
biztonsági mentés

A ma elérhető legmagasabb biztonsági tanúsítványok

Beállítás, telepítés

Kollégáink a rendelkezésére állnak, hogy segítséget nyújtsanak Önnek akár az elindulásban, akár a későbbi technikai problémák orvoslásakor. Lépjen kapcsolatba velünk! Elérhetőségünk hétköznap 9-től 17 óráig:
+3620 4222224; E-mail küldése

Részletes segítség az elinduláshoz

Első bejelentkezés: Felhasználók létrehozása és rendszergazdai beállítások

Miután megkapta a Telenortól a One Drive for Business felhasználónevét és jelszavát, ezen a felületen tud bejelentkezni:
BEJELENTKEZÉS

Ha Ön először jelentkezik be, akkor kell végezni a szükséges adminisztrátori beállításokat. Ezt vagy Önnek kell megtenni első bejelentkezéskor vagy a Telenor Felhőszolgáltatások Ügyfélszolgálata (+3620 4222224; E-mail küldése)

Ha Ön szeretné elvégezni a beállításokat és létrehozni az Felhasználói Fiókokat munkatársainak, akkor ez a segédlet lesz segítségére:

Ha létrejött az Ön felhasználói fiókja (e-mail cím - jelszó), akkor Ön elkezdheti használni a One Drive for Business 1 terrabyte-nyi tárhelyét.

Mi a One Drive for Business?

A OneDrive vállalati verzió üzleti célokra szánt online tároló szolgáltatás, amely 1 TB-nyi területet nyújt. A szervezete által kezelt OneDrive vállalati verzió szolgáltatásbeli tárában dokumentumokat oszthat meg és használhat közösen munkatársaival.

Hogyan viszonyul a OneDrive vállalati verziója más fájlszinkronizálási és -megosztási megoldásokhoz?

A számos felhőtárhely-szolgáltató közül három vezető emelkedik ki: a Dropbox, a Box és a Google Drive. Ezek jól használható fogyasztói és vállalati profilú termékeket kínálnak, amelyeket a munkavállalók is könnyen telepíthetnek, aktiválhatnak és behozhatnak munkahelyükre. Ezekkel a szolgáltatókkal versenyezve négy alappillért lehet hangsúlyozni, amelyek megkülönböztetik a OneDrive vállalati verzióját:

 • Integráció az Office asztali alkalmazásaival
  A OneDrive vállalati verziója egységes tárhelyet biztosít az alkalmazottaknak a munkájukkal kapcsolatos összes fájl tárolásához; ennyiben hasonlít a versenytárs megoldásokhoz. Mi azonban több lépéssel tovább mentünk, és mély, natív integrációt biztosítunk az Office asztali alkalmazásaival (Word, Excel stb.), amelyek az üzleti hatékonyságnövelés terén szabványnak számítanak, és világszerte több mint egymilliárdos felhasználói táborral rendelkeznek.
 • A fájlok tárolásán és megosztásán túlmenő lehetőségek
  A OneDrive vállalati verziója tartalmazza az Office Online szolgáltatást, amellyel a felhasználók valós időben közösen dolgozhatnak közvetlenül az Office-ban, böngészős eléréssel. Más szolgáltatások is biztosítják a fájlok szinkronizálását és megosztását, de szerkesztésükhöz és a hatékony munkához szükség van külön Office-ra vagy egy másik irodai csomagra.
 • Nagyvállalati szintű funkciók
  A népszerű fájlmegosztási szolgáltatások jellemzően elmaradnak a Microsoft mögött a szervezeti szintű szabályozás terén, köztük az adatvesztés és adatlopás kockázata, a szabályozói megfelelőség, valamint a jogi ügyekhez kapcsolódó fájlok feltárása és megőrzése („elektronikus adatfeltárás”) tekintetében. Ezzel szemben az Office 365-öt használó szervezetek erős rendszeradminisztrációs, felügyeleti és biztonsági funkciókhoz jutnak, amelyek több mint egy évtizednyi harcban edzett, a vállalati igények alapján továbbfejlesztett technológiákon alapulnak.
 • Ár
  Az önálló termékként kínált OneDrive vállalati verzió ára igen vonzó, hiszen alatta marad a legnagyobb versenytársaink által kínált azonos kategóriájú csomagok árának, különös tekintettel az 1 TB tárhelyre. Emellett egyes Office 365 csomagok, amelyek a OneDrive vállalati verzióját is tartalmazzák más olyan vállalati szintű szolgáltatásokkal együtt, mint a levelezés, az Office-alkalmazások és az online értekezletek, gyakran olcsóbbak, mint amennyiért versenytársaink a puszta online fájltárolást kínálják.

Miben különbözik a OneDrive vállalati verzió a OneDrive-tól?

A Microsoft egy másik, OneDrive nevű társzolgáltatást is biztosít. Lehetséges, hogy Ön is használja már a OneDrive-ot dokumentumok és más tartalmak felhőben való tárolására. Ez a szolgáltatás az alábbiakban különbözik a OneDrive vállalati verziótól:

 • A OneDrive ingyenes személyes online tárhely, amelyet Microsoft-fiókkal vagy az Outlook.com-on keresztül használhat. A OneDrive-on dokumentumokat, fényképeket és más fájlokat menthet a felhőben, megoszthatja barátaival, és akár közösen is dolgozhat a tartalmakon. A felhasználás módja tetszőleges.
 • A OneDrive vállalati verzió üzleti célokra szánt online tároló szolgáltatás. A szervezete által kezelt OneDrive vállalati verzió szolgáltatásbeli tárában dokumentumokat oszthat meg és használhat közösen munkatársaival. A szervezet webhelycsoport-rendszergazdái határozzák meg, hogy milyen műveleteket hajthat végre a tárban.

Miért nem ajánlott ingyenes megoldásokat használni?

Az ingyenes megoldások nem biztosítanak olyan szintű szabályozhatóságot és rendszeradminisztrációs lehetőségeket, amelyek vállalati szinten szükségesek az adatvesztés elleni védelemhez. Ha egy ingyenes megoldást használó alkalmazott kilép a cégtől, az ingyenes tárhelyen tárolt információk elvesznek. Ez munkakieséssel jár, az adatokat pótolni kell, ráadásul fontos vagy érzékeny üzleti információk szivároghatnak ki.

Hogyan bérelhetek további tárterületet a OneDrive vállalati verziójához?

Minden egyes felhasználó 1 TB online tárhelyet kap. További tárterület bérlésére nincs lehetőség.

Mi a tárolható fájlok maximális száma és mérete?

A OneDrive vállalati verziója jelenleg akár 20 ezer dokumentum tárolását és szinkronizálását biztosítja. A feltölthető fájlok maximális mérete 2 GB, és egyszerre több fájlt is fel lehet párhuzamosan tölteni.

Vannak-e Mac OS és Android rendszerekre optimalizált alkalmazások?

AppStore-on mind Google Play-en elérhető a OneDrive alkalmazás, amivel a OneDrive for Business is használható.

Mi történt a SkyDrive Pro-val?

2014 elején a Microsoft bejelentette, hogy a SkyDrive Pro márkanevet megszünteti, és helyette a OneDrive vállalati verzió megnevezést alkalmazza.

További technikai segítségre van szüksége?

Ha további kérdései vannak, kérjük, látogasson el technikai oldalunkra: https://www.telenor.hu/felho-tamogatas/

Üzleteinkben a számlabefizetés 2016. május 9-től megszűnik!
Számlabefizetés
gyorsan és kényelmesen!
Intézd készpénzzel a kijelölt Relay és Inmedio üzletekben
vagy bankkártyával a MyTelenor alkalmazáson keresztül!

MyTelenor belépés

A MyTelenor online ügyfélszolgálati oldalon rendszerfrissítést végzünk, ezért a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.

Megértésedet és türelmedet köszönjük.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. sütiket (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról itt tájékozódhat. Amennyiben a süti használatát nem engedélyezi, úgy kérjük, végezze el a szükséges beállításokat a számítógépe böngészőjében.
Bővebb információ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik tárolásához és felhasználásához.