Nyereményjáték új előfizetés vásárlása

A nyertesek nevét feltüntettük a nyereményeknél! Gratulálunk nekik!


Vásárolj 2020.05.21.- 2020.05.31. között új előfizetést készülékkel online és nyerd meg a 7 nagy értékű nyeremény egyikét!


Kik vehetnek részt benne?

  • Azok a vásárlók, akik 2020.05.21.- 2020.05.31. között új előfizetést vásárolnak online készülékkel, lakossági publikus- Telenor és Hiper -  tarifában.
  • Új előfizetést számhordozással is tudsz online vásárolni, erről bővebb információt itt találsz. A játékban való részvétel, számhordozásssal történő vásárlás esetében is lehetséges.
  • Azok a vásárlók, akik a vásárlás után nem élnek a 14 napos elállással.

A játékban való részvétel feltétele, hogy a rendelésed megérkezzen hozzád, ne élj a 14 napos elállás lehetőségével és az előfizetésed a sorsolás időpontjában aktív legyen, ezért 2020.június 30-ig van lehetőséged nevezni. Kollégáink minden beérkezett igényt feldolgoznak, ellenőrzik, hogy a megrendelés valóban a fenti időszakban, tehát 2020.05.21.-2020.05.31. között történt. ÚJ ELŐFIZETÉST VÁSÁROLOK

 

Nyeremények
 

Apple Airpods

 

Nyertes: Svidró Sára

1 db - 
Apple AirPods Pro

Az AirPods Pro az egyetlen olyan hallójáratba illeszthető fülhallgató, amelynek aktív zajszűrő rendszere folyama­tosan alkalmazkodik a füled felépítéséhez és a hozzá idomuló fülharangok formájához. Így zárja ki a külső zajokat, hogy arra figyelhess, amit hallgatsz. 

Huawei watch GT2

Nyertes: Kulcsár-Korpai Annamária

1 db
 Huawei Watch GT2 okosóra (42 mm)

Tökéletes a lépésszámláló, ráadásul az ülő helyzetet és az intenzív tevékenységeket is figyelemmel követi. Minden üzenet, telefonhívás, figyelmeztetés vagy beállított emlékeztető egy helyen, a csuklódon fut .

Samsung Galaxy Buds+

Nyertes: Ráczné Varga Krisztina

1 db - Samsung Galaxy Buds+

AKG hangzással, telt magas és mély hangzással, adaptív 3 mikrofonos rendszerrel és hosszantartó, erős akkumulátorral. Kristálytiszta telefonhívások és páratlan hangminőség vár a két innovatív külső mikrofonnak köszönhetően, amelyek átveszik a hangod, és kiszűrik belőle a háttérzajokat.

JBL hangszóró

Nyertes: Turcsányi István- 1 db JBL Flip 5 bluetooth hangszóró, fekete

2 db - fekete színű JBL Flip 5 bluetooth hangszóró

A Flip 5 IPX7 vízálló, akár szakadó esőben, akár vízben egy méterig maximum 30 percen át. Több mint 12 órányi folyamatos játékidőt biztosít az akkumulátora. 
 

JBL hangszóró

Nyertesek:
Dékány Tiborné - 1 db JBL Flip 5 bluetooth hangszóró, kék
Tóth József - 1 db JBL Flip 5 bluetooth hangszóró, kék


2 db - kék színú JBL Flip 5 bluetooth hangszóró

A Flip 5 IPX7 vízálló, akár szakadó esőben, akár vízben egy méterig maximum 30 percen át. Több mint 12 órányi folyamatos játékidőt biztosít az akkumulátora. 


 

Mit kell tenned, hogy tiéd lehessen valamelyik nagyértékű nyereményünk?


 

1. lépés 
Vásárolj új előfizetést online készülékkel, publikus Telenor vagy Hiper tarifával  2020.05.21.- 2020.05.31. között.


 

2. lépés
Várd meg míg házhozszállítással megkapod a rendelt készüléket és a SIM kártyát.


 

3. lépés
Ismerd meg a nyereményjáték játékszabályzatot és a részvételi feltételeket.


 


4. lépés
Amennyiben a játékszabályzatot és a részvételi feltételeket megismerted és elfogadtad, küldd el privát üzenetben a Telenor Hungary facebook oldalának június 30-ig az új előfizetésed telefonszámát, a megrendelés azonosítód és a "nyereményjáték" szót. Erre június 30-ig van lehetőséged.
Példa.: 201234567 - 12345678 - nyereményjáték


 


5. lépés
Kollégáink összegyűjtik, leellenőrzik a beküldött pályázatokat, melyek közül kisorsoljuk a nyerteseket és 2020. július 6-án ezen az oldalon és a Telenor Hungary facebook oldalán feltüntetjük a nevüket, illetve telefonon értesítjük őket. Új előfizetést vásárolok

Gyakran ismételt kérdések a nyereményjátékról
 

A megrendelés után érkező visszaigazoló emailben találod meg a megrendelési számot. Ha esetleg törölted a levelet vagy elveszítetted a számot, jelezd facebook üzenetben a kollégáinknak, akik segíteni fognak, hogy nevezésed érvényes lehessen.

Igen, amennyiben a www.telenor.hu weboldalon visszahívást kértél és a promóciós időszakban adtad le a megrendelésed a kollégánknál telefonon keresztül. Ebben az esetben facebook üzenetben a Telenor Hungarynek a kiszállítás megtörténte után az új telefonszámot, amit vásároltál, a kiszállítási azonosítót (ezt a kiküldött csomag címkéjén találod meg, 7 számjegyből áll és 21-el kezdődik) és a nyereményjáték szót kell elküldened. Amennyiben nem találod a kiszállítási azonosítót, kérj segítséget facebook üzenetben a kollégáinktól.

A játékban való részvétel feltétele, hogy rendelkezz facebook fiókkal és ott küldd el nevezésed a játékra. Ha nem rendelkezel fiókkal, nem tudsz részt venni a játékban.

A nyereményjátékban való részvételnek nem feltétele, hogy az új előfizetést, amit vásároltál te használd, viszont nevezni csak a vásárló, a tulajdonos tud. Ha más küldi el a játékban való részvételi jelentkezést, azt nem fogadjuk el. 

A vásárlás során meg kell adnod egy elérhetőségi telefonszámot. Ezen a telefonszámon fogunk háromszor próbálkozni, különböző időpontokban. Ha nem érünk el, akkor facebookon is megkeresünk, üzenetünkre 24 órád van válaszolni, ha nem jelentkezel, akkor a pótnyertest illeti a nyeremény. 

Nem. Mind a 7 nyereményt külön személynek sorsoljuk ki. Amennyiben több előfizetést vásároltál a fenti időszakban, akkor is csak egyszer kerülsz a névsorba, amiből sorsolunk. 

A játékban való részvétel feltétele, hogy a megrendelésed 2020.05.21.- 2020.05.31. között történjen, azt átvedd és ne élj a 14 napos elállás lehetőségével. A nyereményjátékra június 30-ig van lehetőséged pályázni facebook üzenetben. 

Ha az első megrendelésed a promóciós idószakban történt, majd az újrarendelésed már az időszak lejárta után, akkor is tudsz nevezni, természetesen csak abban az esetben, ha 2020.június 30-ig megkapod a megrendelésed. Ha kollégáinknak nevezéskor, facebook üzenetben megírod, hogy újra kellett rendelned, mert törlésre került a megrendelésed, akkor ők  ezt ellenőrizni fogják és ha valóban a promóciós időszakban történt az első megrendelés, akkor részt vehetsz a játékban. 

2020. július 6-ig ellenőrizni fogjuk, hogy a vásárolt előfizetés aktív-e, amennyiben megszüntetésre került, nem veszel részt a játékban.

Nem. A játékban való részvétel feltétele, hogy az új előfizetést online rendelted meg vagy a www.telenor.hu weboldalon kértél visszahívást és a visszahívás során rendelted meg az új előfizetést.


Nyereményjáték játékszabályzat és részvételi feltételek.