Okosítsd az ügyintézést az új MyTelenor appal!

Okosítsd az ügyintézést az új MyTelenor appal!

Miben segít neked a MyTelenor app?
 

Mutatja az egyenleged és aktuális számlád
 

Így nem érhet váratlanul a fizetendő számla. Legyen akár kártyás, akár számlás egyenleged, az appal díjmentesen nyomonkövetheted őket.

Beszámol az adatfogyasztásodról
 

Segítségével díjmentesen követheted az adatkeretedből még rendelkezésre álló adatmennyiséget.

Egyéni ajánlatokat kapsz tőle
 

Ha kártyás vagy, személyre szabott, szuperkedvező ajánlatokkal spórolhatsz, vagy akár tarifacsomagot is válthatsz az appban. 

Pár mozdulattal feltölthetsz vele
 

Bárhonnan és bármikor feltöltheted saját vagy családtagjaid kártyás egyenlegét, gyorsan, pár kattintással. Legyen mindig egyenleg a fontos hívásokra!

Adatjegyet rendelhetsz rajta
 

Jól jöhet váratlan helyzetekben, hogy egyszerűen, gyorsan tudsz rendelni és csak utólag kell fizetned, a számláddal együtt.

Befizeti a számlád!
 

Najó, nem helyetted, de megteheted, amikor eszedbe jut. Az appon bankkártyával, biztonságos, titkosított rendszeren keresztül fizetheted számláidat.


 


Karácsonyi 100 GB három napon keresztül, minden decemberi hétvégén? IGEN!

100GB belföldi adatot adunk 500 Ft-ért minden decemberi hétvégén, melyből 1 GB felhasználható az 1. roaming díjzónában, hogy megoszthasd a szeretteiddel a legfontosabb pillanataidat.* Szóljon ez az időszak a családról, a barátokról, a legfontosabb kapcsolatokról, amik most még a szokásosnál is többet jelentenek!

Az ajánlatunk igénybe vehető december:

  •  4-5-6. 
  • 11-12-13. 
  • 18-19-20. és 
  • 22-27. között.

Egy adott hétvégén belül az adatjegy egyszer rendelhető meg, de minden hétvégén újból megvásárolható. Az ajánlat a fenti napok bármelyikén aktiválható, és adott hétvégén vasárnap éjfélig használható fel.

Az ajánlat elérhető új és meglévő lakossági hangalapú számlásoknak, kártyásoknak és előre leválogatott zártkörű dolgozói és flottamenedzseri ügyfeleinknek , a MyTelenor Alkalmazásban, kisvállalati ügyfeleink ezen felül SMS-ben is megrendelhetik az XMAS100 szó 1744-es számra történő küldésével. Az ajánlattal kapcsolatban további információk elérhetőek az Általános Szerződési Feltétekben. 

MyTelenor App

*A korlátlan belföldi adatmennyiséggel rendelkező tarifacsomagok esetén a kiegészítő adatjegy által biztosított, belföldi forgalmai keretből 1. roaming díjzónában felhasználható adatmennyiség vehető igénybe. 

A letöltés csekély (8-20 MB) adatforgalommal jár, de WiFi igénybevételével ingyenesen megoldható. Az alkalmazás letöltése külföldi használat során a tarifacsomagod szerinti adatkeretedet fogyasztja. 

Hol találod?
Lépj be mobilodon a Play Áruház-ba, vagy ha iPhone-od van az AppStore-ba és keress rá a MyTelenor alkalmazásra. Telepítsd, nyisd meg. 
Hogy lépj be?
Először SMS-ben történő azonosítással tudsz belépni, amihez a mobiltelefonszámod megadása szükséges. Azonban ha már beléptél az app addig beléptetve tart, míg manuálisan ki nem jelentkezel.