Hívd a MyMenu-t és rendelj kedvezményes csomagot!

A MyMenu a Te személyes ügyfélszolgálatod. Egy telefonon keresztül elérhető gyors menürendszer, amelyen az egyedi ajánlatokon túl sok más hasznos funkciót is elérsz.
A MyMenu használata – a kód hívása és a menüben történő navigálás – díjmentes.
 

A MyMenu-ben minden igénynek megfelelő csomagkombinációt kínálunk. Ha a percdíjak a legfontosabbak, válaszd a 9 Ft-os csomagot, ha többnyire Telenoros családoddal/barátokkal beszélsz válaszd az 5 Ft-os  hálózaton belüli perccsomagot, ha internetezni is szeretnél válaszd a perc+SMS+Hipernet csomagot.

Beszélj percenként 9 Ft-ért kártyásként bármely hálózatba!

A MyMenu-ben rendelhetsz csak percet tartalmazó csomagot, mellyel 9 Ft-os percdíjon beszélhetsz bármely hálózatba. A MyMenu-ben mindenkinek egyedi ajánlatot adunk, ezért a Te 9 Ft-os csomagod nagyságát, vagyis a benne foglalt percek számát csak a MyMenu-ben látod. A csomagért előre fizetsz - díját levonjuk kártyás egyenlegedből. Ezután a perceket belföldön,bármely hálózaton beszélheted le, meghatározott érvényességi időn belül.

Perccsomag

Beszélj percenkért 5 Ft-ért kártyásként hálózaton belül!
A MyMenu-ben továbbá rendelhetsz csak percet tartalmazó csomagot, mellyel 5 Ft-os percdíjon beszélhetsz. A MyMenu-ben mindenkinek egyedi ajánlatot adunk, ezért a Te 5 Ft-os csomagod nagyságát, vagyis a benne foglalt percek számát csak a MyMenu-ben látod. A csomagért előre fizetsz - díját levonjuk kártyás egyenlegedből. Ezután a perceket belföldön, hálózaton belül beszélheted le, meghatározott érvényességi időn belül.

Korlátlan hálózaton belüli csomagok

Ha nem szereted számolgatni a perceket, akkor a MyMenu-ben olyan egyedi ajánlatokat is találhatsz, amik biztosítják, hogy egy meghatározott ideig hálózaton belül 0 Ft-os percdíjon beszélj. A MyMenu-ben mindenkinek egyedi ajánlatot adunk. A MyMenu használata – a kód hívása és a menüben történő navigálás – díjmentes. Az egyedi ajánlatok visszavonásig érvényesek, lakossági kártyás előfizetők számára. Korlátlanság hálózaton belül (percdíj nullázó csomagok esetén), normál díjas hívásokra értelmezendő, belföldön, hálózaton belül és meghatározott érvényességi idő alatt vehető igénybe.

Perc+SMS+Hipernet

Internetezz kedvező áron kártyásként is!
A MyMenu-ben olyan csomagot ajánlunk Neked, mely kedvezményes hálózaton belüli perc (5 Ft/perc), hálózaton belüli SMS (1 Ft küldési díj) és Hipernet adatmennyiséget egyaránt magában foglal. A MyMenu-ben mindenkinek egyedi ajánlatot adunk, ezért a Te csomagodban foglalt 5 Ft-os percek számát csak a MyMenu-ben látod. A csomagért előre fizetsz - díját levonjuk kártyás egyenlegedből. Ezután a perceket és SMS-eket belföldön, hálózaton belüli hívásokra és üzenetküldésre, az adatot belföldi adatforgalomra, meghatározott érvényességi időn belül használhatod fel, meghatározott érvényességi időn belül.


Nincs még kártyás csomagod?

Nézd meg, mit ajánlunk!

Megrendelem

A készüléket tartalmazó csomag árakat itt találod: Készülékkereső

MyMenu ajánlatok:

  • Az ajánlat időszaka alatt bármennyiszer újra megrendelheted
  • Kapcsolási díj nincs
  • Minden kártyás csomaggal elérhető

Extra net

Mobilnet

feltöltőkártyásoknak
Választhatsz adatot tartalmazó csomagokat is, sőt, kiegészítő adatjegyeket is rendelhetsz tarifádhoz. 

Egyenleginfó

Egyenleginfó

feltöltőkártyásoknak
Díjmentesen megnézheted a rendelkezésre álló egyenlegedet.

Egyenlegfeltöltés

Egyenlegfeltöltés

feltöltőkártyásoknak
Egyszerűen feltöltheted egyenlegedet.

A MyMenu használatához nincs szükség külön megrendelésre vagy regisztrációra, a kód hívása és a menüben történő navigálás belföldön és külföldön egyaránt díjmentes.

Hagyományos telefonon: 

MyMenu

1.

Hívd *111#-et
díjmentesen!

 

MyMenu

2.

Ez a MyMenu. Válassz
a menüpontok közül.
Pl. 1-Egyedi ajánlataim.

MyMenu

3.

Válaszd ki 
a Neked tetsző ajánlatot,
és rendeld meg!

MyMenu elérése a *111# hívásával:

A MyMenu menüstruktúrán belüli navigációhoz és az adott szolgáltatás kiválasztásához a szolgáltatás menüpontjának számát kell megadni, készüléktípustól függően a Válasz/Válaszol/Küldés gombok megnyomásával navigálhatsz.

Okostelefonon:

MyMenu

1.


Töltsd le a
MyTelenor App-ot!

 

MyMenu

2.


Indítsd el! Bejelentkezés
után azonnal látod a
MyMenu ajánlatokat.

MyMenu

3.


Válaszd ki a Neked
tetsző ajánlatot,
és rendeld meg!

MyMenu elérése a MyTelenor App-ban:
Töltsd le az applikációt és indítsd el. A kezdő oldalon a MyMenu/Ajánlatok fülön találod a saját menüdet.

A menüben megrendelhető szolgáltatások díjkötelesek, amelyek összegéről a megrendelés előtt nyújtunk tájékoztatást a MyMenu rendszerében. A MyMenu-ben megrendelt szolgáltatás megrendelésével beleegyezel, hogy egyenlegedből levonjuk a csomag/szolgáltatás árát. Fontos, hogy minden esetben várd meg az ajánlat megrendelését visszaigazoló SMS-t, csak ezután kezdheted el használni a megrendelt szolgáltatást.


A MyMenu használata – a kód hívása és a menüben történő navigálás – díjmentes. Az egyedi ajánlatok visszavonásig érvényesek, lakossági kártyás előfizetők számára. A megrendelt szolgáltatáscsomagban lévő kedvezményes perc, SMS belföldön, hálózaton belül, meghatározott érvényességi idő alatt használható fel. A kedvezményes perc, SMS és a korlátlan beszélgetés normál díjas hívásokra/SMS-ekre vonatkozik. Korlátlanság hálózaton belül (percdíj nullázó csomagok esetén), illetve az előre regisztrált 3baráti20-as számokra (3baráti20-as nullázó csomagok esetén) értelmezendő. A minden hálózatba érvényes perc- és sms-keretek, ill. az ilyen irányú kedvezmények teljes egészében felhasználhatók az EU-ban is, míg a csak hálózaton belüli perc- és sms-keretek és kedvezmények továbbra is csak belföldön a Telenor Magyarország hálózatán érvényesek. Adatforgalom vonatkozásában az összes MyMenu csomagban foglalt adatkeret teljes egészében felhasználható az 1-es roaming díjzónában is.
Az ügyfelek zártkörűen, adott pillanatban ügyfelenként egy ajánlatot láthatnak. Figyelem, ha úgy rendelsz meg egy csomagot a MyMenu-ben, hogy még nem használtad el a meglévő keretedet az előző csomagodból, akkor az a keret elveszik.
 

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a MyMenu-ben lévő egyedi ajánlatok ettől eltérhetnek.