Telenor Wallet mobilpénztárca

Az utolsó pillanatban jutott eszedbe? Ezzel az appal gyorsan elintézheted:

 • autópályamatrica-vásárlás
 •  mobilszámla-befizetés
 •  parkolójegy-vásárlás
 •  egyenlegfeltöltés
 •  lottószelvény-vásárlás
 •  utasbiztosítás-kötés

A Telenor Wallet előnyei: 

 • díjmentes
 • mobilszolgáltató független, bárki számára elérhető
 • ha a Wallet alkalmazásban vásárolsz, ráérsz később, mobilszámláddal együtt fizetni
 • ha regisztrálod bármely meglévő MasterCard vagy Visa kártyádat, akkor annak terhére is vásárolhatsz, feltölthetsz egyenleget, befizetheted Telenor számládat
 • biztonságos: a MasterPass funkcióval csupán mobilszámod megadásával vásárolhatsz webáruházakban, nem kell a bankkártya adataidat megadni
 • amennyiben rendelkezel Telenor MyCard1 hitelkártyával, akkor a hitelkártya költéseidet is folyamatosan nyomon követheted alkalmazásunkban

Telenor Wallet kedvenc alkalmazásom

Töltsd le, hogy mindig kéznél legyen! 

    Fontos tudnivalók:

 1. Olvasd át az Általános szerződési feltételeket, és ha egyetértesz velük, fogadd el őket!
 2. Add meg a mobilszámodat, és arra küldeni fogunk egy biztonsági kódot, amellyel a regisztrációt elvégezheted. A továbbiakban ezzel a mobilszámmal azonosítjuk Wallet-fiókodat.
 3. Válassz a Telenor Wallethez PIN kódot, és jegyezd meg! Ezzel a PIN kóddal biztosítod a kártyaadatok titkosságát. Minden egyes bankkártyaművelethez meg kell adnod.
 4. Regisztráld MasterCard vagy VISA bankkártyádat, vagy ha rendelkezel Telenor MyCard hitelkártyával, akkor annak az adatait.
 5. Regisztrált bankkártyádat mostantól kezdve használhatod Telenor egyenlegfeltöltésre és Telenor számlád befizetésére is. Telenor MyCard esetén ellenőrizheted egyenleget, nyomon követheted költéseidet és megváltoztathatod a napi vásárlási és készpénzfelvételi limitet is.

Regisztráld alkalmazásunkban Telenor MyCard-odat vagy bármely MasterCard vagy Visa bankkártyádat és élvezd a Telenor nyújtotta új fizetési élmény előnyeit!
Egyenlegfeltöltés: Az alkalmazás segítségével bármilyen Telenor kártya feltöltését könnyedén, pár mozdulattal elintézheted. Válaszd ki kontaktlistádból a feltöltendő telefonszámot, a megfelelő méretű feltöltőcsomagot és a Wallet-ben regisztrált bankkártyád terhére másodpercek alatt elvégezheted a kártya feltöltését. További előny, hogy minden Walletes kártyás fizetésed visszakeresheted a tranzakciók között!
Számlabefizetés: Az esedékes Telenor számládat is gyorsan és kényelmesen fizetheted az alkalmazással. A maximális biztonság érdekében minden kártyás műveletnél kötelező a Walletben regisztrációkor megadott PIN kód használata.

MobilParkolás

Intézd parkolásod kényelmesen az autódból, automatikus GPS zónaválasztással! Bárhol is parkolsz, a GPS zóna-meghatározásnak köszönhetően többé nem szükséges a parkolóórát keresgélned! Pozíciód alapján az alkalmazásban automatikusan rendelkezésre állnak a szükséges információk a parkolás elindításához, sőt korábbi parkolásaidat is könnyedén újraindíthatod.

Autópálya-matrica (E-matrica) vásárlás

A Telenor Wallet segítségével bármikor gyorsan és kényelmesen megvásárolhatod az utazáshoz szükséges heti vagy havi autópálya-matricádat vagy az új éves megyei matricát is.
Tudtad, hogy a legtöbbször a rendszámot ütjük el SMS-es autópálya-matrica vásárlás során? Alkalmazásunk ettől a bosszúságtól is megkímél!
Mentsd el rendszámod az alkalmazásban, és a hibázás kizárva!

Taxirendelés

Rendelj mostantól Taxit a Walletban! Az autó hívásakor jelöld meg aktuális pozíciódat egyszerűen a térképen vagy add meg a címet! Ellenőrizd az előzetes díjkalkulációt és kövesd a térképen a taxi érkezését. Partnerünk, a Budapest Taxi, az egyik legnagyobb taxiszolgáltató Budapesten és környékén. A fuvardíjat fizesd kényelmesen bankkártyával, Budapest taxikártyával, vagy akár készpénzben is fizethetsz a sofőrnél!

Mobil lottó

Játszd meg kedvenc számaidat, amikor csak szeretnéd, vagy egyszerűen rázd meg mobilod és bízd magad a szerencsére!
Többé nem szükséges személyesen felkeresned a lottózót vagy hosszas SMS-eket írnod! Nyerőszámaidat mindössze néhány érintéssel kiválaszthatod, vagy ha véletlenszerű számokat szeretnél megjátszani, egyszerűen rázd meg a mobilod!

Számlaegyenleg

Egy érintéssel megtudhatod, mennyi van még a Telenor MyCard Hitelkártya-keretedből.

Kártyás költések

A Telenor Wallet segítségével mindig naprakész lehetsz költéseidet illetően. Ahányszor csak használod Telenor MyCardodat, a fizetési tétel megjelenik az applikációban, legyen szó kártyás vásárlásról, készpénzfelvételről vagy közüzemi számlák kiegyenlítéséről.

Limit módosítás

Az alkalmazásban azonnal, akár közvetlenül a vásárlás előtt módosíthatod Telenor MyCard Hitelkártyádhoz kapcsolódó napi vásárlási (POS) limitedet. Amennyiben a limitet 0 Ft-ra állítod, úgy a kártya esetleges elvesztése esetén sem férnek hozzá számládhoz.

Bankkártya adatok biztonságban!

A regisztrált bankkártya adatai nem tárolódnak az alkalmazásban, így ha véletlenül elvesztenéd a telefonod, a megadott információk akkor sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe! Minden bankkártyás művelethez az alkalmazás letöltését követően kötelezően megadandó és csak általad ismert Wallet PIN-kód megadására is szükség van


Jó, ha tudod: A Wallet-regisztrációnál megadott PIN kód használata minden kártyás műveletnél biztonsági okokból kötelező.

 

MasterPass a biztonságos fizetés

MasterPass – biztonságosan

Bankkártya adataid megadása helyett fizess csak a mobilszámoddal, ha online vásárolsz! 
A MasterPass-szal biztonságosan vásárolhatsz minden webshopban, ahol a MasterPass logót látod, azaz 160 magyar és 250 000 külföldi elfogadóhelyen.

Megnézem

Telenor MyCard 

Egy dombornyomott MasterCard hitelkártya, Telenor ügyfeleknek különleges előnyökkel!
A Telenor MyCarddal lehetőséged nyílik rá, hogy új készüléked havi részleteit megspórold. Mit kell ehhez tenned? 
Csupán használnod kell a Telenor MyCardot.

Megnézem

Mycard

1További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a MyCard oldalon találhatsz meg, THM: 39,89%.

2A Telenor MyCard hitelkártya kibocsátója és a Wallet-en keresztül elérhető Budapest Mobil Applikáció® szolgáltatás nyújtója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) A Telenor Magyarország Zrt. (cím: 2045 Törökbálint, Pannon út 1.) a Budapest Bank Zrt. pénzügyi közvetítője. A Telenor Wallet alkalmazás Telenor MyCard funkciója kizárólag aktivált, és az alkalmazásban regisztrált Telenor MyCard-dal vehető igénybe. A Bővített Mobilbank Info szolgáltatás nyújtója a Budapest Bank Zrt.