Válaszd ki MyTelenor fiókod vagy előfizetésed, amellyel kapcsolatban ügyet szeretnél intézni!

Válaszd ki MyTelenor fiókod vagy előfizetésed, amellyel kapcsolatban ügyet szeretnél intézni!

Fizess a Telenor MyCarddal, és spórold meg akár minden harmadik telefonszámlád összegét!

A Telenor MyCarddal lehetőséged nyílik arra, hogy akár minden harmadik telefonszámlád összegét megspórold. Mit kell ehhez tenned? Csupán használnod a Telenor MyCardot.

Ha például 4 500 Ft átlagosan a telefonszámlád, és havi 100 000 Ft értékben vásárolsz vagy fizetsz ki közüzemi számlát a Telenor MyCarddal, a Telenor MyCard kedvezmény háromhavonta egy telefonszámlád teljes összegével ér fel (1).

 


1.

Számold ki, mennyi kedvezményhez juthatsz, ha a Telenor MyCardod használod:

 

Havonta, átlagosan ekkora összeget akár Telenor MyCardoddal is fizethetnél: Ft   Havonta elérhető Telenor MyCard kedvezmény telefonszámlád összegéből:(1) % ( Ft)

Éves szinten MyCard számláján jóváírt összeg: 0Ft

 

Nézd meg, milyen kártyát kapsz, ha kiváltod saját Telenor MyCardod!


Előnyök minden hónapban!

 • A kártyás vásárlások és a közüzemi számlák kiegyenlítése mind hozzájárulnak, hogy minél több Telenor MyCard kedvezményhez(1) juss.
 • Minden hónap elején visszatérítjük az előző havi kártyaforgalom arányában elért kedvezményt. Ezzel jelentősen csökkentheted a mobilköltségedet is.
 • A kártyával 100 000 Ft-tól 1 000 000 Ft-ig terjedő hitelkeret terhére fizethetsz bármely MasterCard elfogadóhelyen személyesen vagy az interneten.
 • A hitelkeretből felhasznált teljes összeget a következő havi jövedelmedből visszatöltheted, és fel is használhatod újra. Ha a teljes tartozás a fizetési határidőig beérkezik a hitelszámlára, úgy kamatot sem számítunk fel (4)!
 • Ha a hitelkeretből készpénzt akarsz felvenni (2), vagy a hónap végén úgy döntesz, a vásárlással felhasznált összegre részben vagy egészben továbbra is szükséged van – ezért nem fizeted vissza a teljes tartozásodat, csak a minimum fizetendő összeget(3) –, tartós, kamatozó hitelként is használhatod, hitelkamat megfizetése mellett.(4)

(1) További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg.

(2) Készpénzfelvétel belföldön ATM-ből, postán: 3%, de minimum 620 Ft. Készpénzfelvétel esetén a Bank a készpénzfelvétel napjától az aktuális hirdetmény szerinti készpénzfelvételi kamatot (Havi készpénzfelvételi kamat 2,95%) számít fel.

(3) Amennyiben hitelkereted részben, vagy egészben igénybe vetted, a minimum fizetendő összeg a hóvégi elszámoláskor a fennálló tartozás 5%-a, melynek legkésőbb a fizetési határidőig (minden hónap 23-a) be kell érkeznie a hitelszámlára.

(4) A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra és csoportos beszedési megbízásokra vonatkozik, amennyiben teljes tartozásod (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeted esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajtasz végre, amennyiben az elszámolási hónap 30 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli. THM: 39,89%
Az itt közétett teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az egyedi THM mértéke a számodra jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.


A kártya extra költségek nélkül igényelhető!

 • A kártya éves díja 0 Ft
 • A kártya havidíja mindössze 550 Ft,(2) ami szintén könnyen nullázható,(1) de a szerződéskötést követő 3 teljes naptári hónap mindenképpen havidíjmentes. Sőt, a 2015. január 31-ig benyújtott Telenor MyCard kártyaigénylések alapján kibocsátott kártyák után az első 12 hónapban nem kell havidíjat fizetni!

(1) Az alkalmazott havi számlavezetési díj terhelési módszere: minden új hitelkártya igénylés esetén a havi számlavezetési díj 0 Ft. Azon ügyfelek esetében, akiknél a kártyaigénylés jóváhagyásának napján és helyszínén „Első vásárlási tranzakció” került végrehajtásra, a hitelkártyával végzett „Első vásárlási tranzakció” napjától illetve annak évfordulójától számítva, egyéb esetben a hitelkártya aktiválástól illetve annak évfordulójától számított harmadik teljes naptári hónap utolsó napjának pillanatnyi záróegyenlege eléri, az ügyfél rendelkezésére álló hitelkeret 70%-át, a havi számlavezetési díj továbbra is 0 Ft. Abban az esetben azonban, ha a kihasználtság nem éri el a hitelkeret 70%-át, a hatályos hirdetmény szerinti számlavezetési díj kerül havonta beterhelésre a hitelkeret kihasználtság-vizsgálat időpontját követő hónap végétől kezdődően, 12 hónapon keresztül. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (beterhelt kamatok, díjak és egyéb költségek) kiterjed, és 12 havonta kerül rá sor. Az alkalmazott havi számlavezetési díj terhelési módszerre vonatkozó kiegészítés a dolgozói konstrukció esetén nem alkalmazandó, ebben az esetben a hitelkártya havi számlavezetési díja 0 Ft.

(2) További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 39,89%.


Dombornyomott és gyors!

 • A Telenor MyCard egy dombornyomott MasterCard hitelkártya, melyet vásárláskor jelenlegi bankkártyád helyett is használhatsz.
 • A Telenor MyCarddal rendkívül gyorsan fizethetsz, mert érintésmentes fizetésre(1) is képes kártya (MasterCard PayPass ™ technológiával). Gyorsétterem, kávézó, pékség, mozi vagy BKK jegyautomata, csak egy mozdulat, és már viheted is a megvásárolt árut. Ha még nem próbáltad, érdemes néhány kisösszegű (5 000 Ft alatti) vásárlást így intézni. Az érintésmentes fizetés a kasszák gyorsítósávja, meg fogsz lepődni, milyen nagyszerű az IGEN szó kimondásával megegyező idő alatt fizetni. A kényelmetlen, aprótartó pénztárcára sem lesz többé szükséged, a kasszánál pedig elismerő tekintetre számíthatsz, hisz a pénztárosok munkáját is megkönnyíted. Ma már több mint 37 000 helyen használhatsz Magyarországon érintésmentes kártyát a kasszánál, és 73 000 helyen hagyományos módon is fizethetsz vele.

(1) 5000 Ft alatti vásárlások esetén nincs szükség aláírásra vagy a PIN kód megadására. 5000 Ft feletti vásárlás esetén minden esetben történik PIN kód és/vagy aláírás alapú azonosítás. A limit (5000,- Ft/tranzakció) értéke ügyfél által nem módosítható.

További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 39,89%.


Kártyaindító kedvezmény 3 hónapig! (1)

A kártya kibocsátását (2) követő első 3 teljes naptári hónapban történt minden vásárlásra és közüzemi számlakiegyenlítésekre vonatkozik a kamatmentesség lehetősége akkor is ha nem fizeted vissza a teljes felhasznált összeget, de a minimum visszafizetendő összeget igen.

(1) 2014.12.16 – ától visszavonásig: minden igényelt és jóváhagyott Telenor Mycard esetében, a havi vásárlási és készpénzfelvételi kamat a kibocsátást követő 3 teljes naptári hónapban végzett tranzakciókra 0%. Minden más díjtétel (számlavezetési díj, készpénzfelvételi díj, késedelemi díj, a kibocsátást követő 3 teljes naptári hónap után végrehajtott vásárlási tranzakciók kamatmentes periódusa, kamata stb.) és egyéb szerződéses feltétel megegyezik a nem akciós Telenor Mycarddal. A kibocsátást követő 4. teljes naptári hónap első napjától végrehajtott vásárlási tranzakciók kamata, készpénzfelvétel kamata, valamint az egyéb díjak és szerződési feltételek, megegyeznek a nem akciós Telenor Mycarddal. A kártya kibocsátásának dátuma megegyezik a szerződésen a Bank aláírásának dátumával.

(2) A kártya kibocsátásnak dátuma megegyezik a szerződésen a Bank aláírásának dátumával.

További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 39,89%.


30%-os internetkedvezmény!

Ha Telenor MyCard igényléseddel együtt Hipernet Medium tarifacsomagunkra is előfizetsz és 2 év tarifamegtartás vállalása mellett 2 évig 30%-os kedvezménnyel, vagyis csupán 3 493 Ft-ért élvezheted minden előnyét. A csomaghoz díjmentesen LTE-képes modemet is biztosítunk, így akár az egész család rákapcsolódhat a Hipernetre.

A 3493 Ft-ból havonta 2300 Ft-ot beszámíthatsz az alábbi extrákra egy vagy több extra megrendelése esetén:

 1. Korlátlan böngészés és e-mailezés (értéke havi 1490 Ft)
 2. 100 GB éjszakai adatkeret (értéke havi 990 Ft)
 3. Deezer zenehallgatás (értéke havi 1390 Ft)
 4. Netpajzs vírus- és kémszoftver elleni védelem plusz tűzfal szolgáltatás (értéke havi 790 Ft)

Ha inkább a feltöltőkártyás megoldás híve vagy és a Telenor MyCard igénylésével egyidejűleg a Telenor aktuális kínálatából bármilyen mobilinternet eszközt vásárolsz (tabletet, modemet, routert) feltöltőkártyás mobilinternettel, a Hipernet Praktikum kezdő csomag alapárához képest 3 990 Ft kedvezményt érvényesíthetsz.


Fizess a Telenor MyCarddal!

A vásárlásokat, a közüzemi számlák fizetését intézd a Telenor MyCarddal! Ha szükséged van készpénzre, használd fizetési számládhoz (bankszámládhoz) tartozó bankkártyádat.

Használd a Telenor MyCardot jelenlegi hitelkártyád helyett!

A Telenor MyCarddal megéri fizetni, és nincs szükséged másik hitelkártyára, hiszen minél többet használod, annál több Telenor MyCard kedvezményt kapsz, amelyet minden hónapban igénybe vehetsz. Ráadásul a Wallet alkalmazással egyenleged és költéseid folyamatosan nyomon követheted a mobilodon.

Hívd a 14500-at, rendeld meg most a Telenor MyCardot!

Telenor hálózaton kívülről: 06-20-20-14500.

(1) A példa során a hitelkártya díjai, költségei nem kerültek beszámításra.

További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 39,89%.

Üzleteinkben a számlabefizetés 2016. május 9-től megszűnik!
Számlabefizetés
gyorsan és kényelmesen!
Intézd készpénzzel a kijelölt Relay és Inmedio üzletekben
vagy bankkártyával a MyTelenor alkalmazáson keresztül!

MyTelenor belépés

A MyTelenor online ügyfélszolgálati oldalon rendszerfrissítést végzünk, ezért a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.

Megértésedet és türelmedet köszönjük.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. sütiket (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról itt tájékozódhat. Amennyiben a süti használatát nem engedélyezi, úgy kérjük, végezze el a szükséges beállításokat a számítógépe böngészőjében.
Bővebb információ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik tárolásához és felhasználásához.