Válaszd ki MyTelenor fiókod vagy előfizetésed, amellyel kapcsolatban ügyet szeretnél intézni!

Válaszd ki MyTelenor fiókod vagy előfizetésed, amellyel kapcsolatban ügyet szeretnél intézni!

 

Telenor MyCard

 

Válassz új készüléket számlás előfizetéssel,
és spórold meg a havi részleteket!

A Telenor MyCarddal lehetőséged nyílik rá, hogy új készüléked havi részleteit megspórold. Mit kell ehhez tenned? Csupán használnod a Telenor MyCardot.

Ha például egy 49 500 Ft értékű készüléket választasz 22 hónapos részletfizetésre, minden hónapban, amikor legalább 150 000 Ft-ért vásárolsz megspórolhatod a készüléked adott havi törlesztőrészletét Telenor MyCard kedvezményeddel. Részletes tájékoztatást a részletfizetésről és kedvezmény visszatérítésről az Előnyök minden hónapban cím alatt a találsz. A részletre történő készülékvásárlás feltétele Telenor mindenkori hűségszerződés szabályainak megfelelő hűségszerződés megkötése.

 


1.

Számold ki, mennyi kedvezményhez juthatsz, ha a Telenor MyCardod használod:

Mennyit költesz telefon és mobilinternet szolgáltatásokra egy hónapban?

Havonta Ft

Mekkora összeget kell kifizetned vezetékes internet, TV, fűtés, víz, áram-szolgáltatások, valamint lakásbiztosítás díjáért összesen?

Havonta Ft

Hiteltörlesztések összesen, melyet más bankból utalsz a hitelt nyújtó bank számlájára havonta

Havonta Ft

Mennyit költesz az otthoni élelmiszerekre, élelmiszerboltokban való bevásárlásra?

Hetente Ft

Üzemanyag

Havonta Ft

Napi étkezés, munkahelyi büfé és konyha

Naponta Ft

További kiadások

Tömegközlekedési utazási bérletek, jegyek

Havonta Ft

Autó karbantartása, autószervíz

Évente Ft

Sportbérlet, szépségápolás, kozmetikumok melyeket nem supermarketben, hanem kozmetikai szaküzletekben vásárolsz meg

Havonta Ft

Szállásköltség utazáskor, nyaraláskor

Évente Ft

Gyógyszertári költségek

Havonta Ft

Mozijegyek, színházjegyek, koncertjegyek

Havonta Ft

Kikapcsolódás, éttermek, szórakozóhelyek, újságok

Havonta Ft

Nyaraláskor, síeléskor belépők, étkezés

Évente Ft

Kötelező biztosítás, casco, gépjárműadó

Évente Ft

Üzemanyag és autópályadíj nyaraláskor

Évente Ft

Repülőjegy

Évente Ft

Cipők

Évente Ft

Ruhák

Negyed-
évente
Ft

Könyvek, játékok akár ajándékba is

Évente Ft

Parkolás

Havonta Ft

Szerencsejáték (lottó, skandináv lottó, sportfogadás)

Havonta Ft

Autópályamatrica belföldön

Évente Ft

Havonta, átlagosan ekkora összeget akár Telenor MyCardoddal is fizethetnél: Ft   Havonta elérhető Telenor MyCard kedvezmény a kalkulátorban megadott adatok alapján:(1) Ft

 

Nézd meg, milyen kártyát kapsz, ha kiváltod saját Telenor MyCardod!


Előnyök minden hónapban!

 • A kártyás vásárlások és a közüzemi számlák kiegyenlítése mind hozzájárulnak, hogy minél több Telenor MyCard kedvezményhez(5) juss.

   

 • Minden hónap elején visszatérítjük(5) az előző havi kártyaforgalom arányában elért kedvezményt. Ezzel jelentősen csökkentheted vagy akár teljesen megspórolhatod például a mobilköltségedet.

   

 • A kártyával 100 000 Ft-tól 1 000 000 Ft-ig terjedő hitelkeret terhére fizethetsz bármely MasterCard elfogadóhelyen személyesen vagy az interneten.

   

 • A hitelkeretből felhasznált teljes összeget a következő havi jövedelmedből visszatöltheted, és fel is használhatod újra. Amennyiben a teljes tartozás a fizetési határidőig beérkezik a hitelszámlára, úgy kamatot sem számítunk fel (2)!

   

 • Ha a hitelkeretből készpénzt akarsz felvenni (4), vagy a hónap végén úgy döntesz, a vásárlással felhasznált összegre részben vagy egészben továbbra is szükséged van – ezért nem fizeted vissza a teljes tartozásodat, csak a minimum fizetendő összeget (1)tartós, kamatozó hitelként is használhatod (2), hitelkamat megfizetése mellett .

   

 • A Telenor MyCard kerethez kapcsolódó Részletformáló szolgáltatás lehetőséget nyújt neked a kiválasztott készülék kamatmentes (THM:0,0%) részletfizetésére 6 és 22 hónap között az általad választott időtartamra, ha a Telenor számlás előfizetője vagy.(3)

   

(1) Amennyiben hitelkeretét részben, vagy egészben igénybe vette, a minimum fizetendő összeg a hóvégi elszámoláskor a fennálló tartozás 5%-a, melynek legkésőbb a fizetési határidőig (minden hónap 23-a) be kell érkeznie a hitelszámlára. A példa során a hitelkártya díjai, költségei nem kerültek beszámításra.

(2) A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra és csoportos beszedési megbízásokra vonatkozik, amennyiben teljes tartozásod (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeted esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajtasz végre, amennyiben az elszámolási hónap 30 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.
THM: 40,35%
Az itt közétett teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az egyedi THM mértéke a számodra jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

(3) A törlesztőrészlet a hitelkártyáról kerül kiegyenlítésre minden hónapban. A 49 500 Ft-os készülék törlesztőrészlete 22 hónapos részletfizetés esetén 2 250 Ft (THM: 0,0%), mely 22 hónapon keresztül levonásra kerül a hitelkeretből. Ha a havi összes vásárlás és csoportos beszedési megbízás összege 150 000 Ft, akkor a következő hónap 10-ik napjáig 2 250 Ft kerül visszatérítésre, mely fedezi akár a készülék törlesztőrészletét. A példa során a hitelkártya díjai, költségei nem kerültek beszámításra.
Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó reprezentatív példa 49 500,-Ft-os készülék - számlás előfizetés melletti - vásárlása esetén:
A kamat 0%. THM 0,0% 49 500 Ft hitelösszegnél 22 hónapra, a hitel teljes díja 0 Ft. Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: megegyezik a hitel összegével, valamint a törlesztőrészletek összege: megegyezik a hitelösszeg és a futamidő hányadosával.
A Részletformáló szolgáltatás igénybevételének nincs külön díja. A Budapest Bank a mindenkor hatályos Hitelkártya Hirdetményben meghatározott ügyleti kamatot számol fel: A szolgáltatás igénybe vétele egyik esetben sem érinti az előző, illetve a következő hónapban végzett vásárlási tranzakciók kamatmentességét. Az Ügyfél által kérelmezett, és Bank által részére engedélyezett Részletformáló kondícióit a hitelszámla kivonaton keresztül igazolja vissza. A Részletformáló havi egyenlő összegű törlesztő részletének, valamint a hitelkártya kártyás egyenlege után fizetendő Minimum visszafizetendő összegnek együtt, a hitelkártya fizetési határidejéig kell a hitelkártyaszámlára beérkeznie. A Bank a Részletformáló aktuális tőketartozása után esedékes kamatot havonta számítja fel, a hitelkártya fizetési határidejének utolsó napján. Az így felszámított kamat azonnal csökkenti a hitelkártya teljes felhasználható egyenlegét. A Részletformálót a Főkártya birtokos jogosult bármikor megszüntetni bankfiókban, vagy Telebankon keresztül. A megszüntetéssel a Részletformáló még hátralévő része visszakerül a kártyás egyenlegbe. Emellett a Főkártya birtokos minden hónap 1-étől a soron következő fizetési határidőig jelezheti, hogy a Részletformálót részben vagy teljesen szeretné előtörleszteni. A hitelkártya-szerződés megszűnésekor a még élő (le nem járt, és így teljes vissza nem fizetett) Részletformálók automatikusan megszűnnek és visszakerülnek a kártyás egyenlegbe. A Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó további részletes szabályozást a mindenkor hatályos Hitelkártya Általános Szerződés Feltételek valamint a Bank mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetménye tartalmazza, amelyek elérhetőek a Budapest Bank fiókjaiban, valamint a www.budapestbank.hu honlapon. A kártyával, annak igénylésével vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó további kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz a 06-20-20-14500-as telefonszámon, Telenor előfizetőknek: 14500 .

(4) Készpénzfelvétel belföldön ATM-ből, postán: 3%, de minimum 620 Ft. Készpénzfelvétel esetén a Bank a készpénzfelvétel napjától az aktuális hirdetmény szerinti készpénzfelvételi kamatot (Havi készpénzfelvételi kamat 2,95%) számít fel.

(5) Minden belföldön és külföldön végrehajtott vásárlás, csoportos beszedési megbízás esetén az elköltött összeg 1,5%-nak egészértékét, havi maximum 15 000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank. A Telenor MyCard vásárlási kedvezmény visszatérítése havonta egyszer, egy összegben, legkésőbb a vásárlási tranzakciók és csoportos beszedési megbízások könyvelési dátuma utáni naptári hónap 10-én történik meg a hitelszámládon.


A kártya extra költségek nélkül igényelhető!

 • A kártya éves díja 0 Ft
 • A kártya havidíja mindössze 550 Ft,(2) ami szintén könnyen nullázható,(1) de a szerződéskötést követő 3 teljes naptári hónap mindenképpen havidíjmentes. Sőt, a 2015. január 31-ig benyújtott Telenor MyCard kártyaigénylések alapján kibocsátott kártyák után az első 12 hónapban nem kell havidíjat fizetni!

(1) Az alkalmazott havi számlavezetési díj terhelési módszere: minden új hitelkártya igénylés esetén a havi számlavezetési díj 0 Ft. Azon ügyfelek esetében, akiknél a kártyaigénylés jóváhagyásának napján és helyszínén „Első vásárlási tranzakció” került végrehajtásra, a hitelkártyával végzett „Első vásárlási tranzakció” napjától illetve annak évfordulójától számítva, egyéb esetben a hitelkártya aktiválástól illetve annak évfordulójától számított harmadik teljes naptári hónap utolsó napjának pillanatnyi záróegyenlege eléri, az ügyfél rendelkezésére álló hitelkeret 70%-át, a havi számlavezetési díj továbbra is 0 Ft. Abban az esetben azonban, ha a kihasználtság nem éri el a hitelkeret 70%-át, a hatályos hirdetmény szerinti számlavezetési díj kerül havonta beterhelésre a hitelkeret kihasználtság-vizsgálat időpontját követő hónap végétől kezdődően, 12 hónapon keresztül. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (beterhelt kamatok, díjak és egyéb költségek) kiterjed, és 12 havonta kerül rá sor. Az alkalmazott havi számlavezetési díj terhelési módszerre vonatkozó kiegészítés a dolgozói konstrukció esetén nem alkalmazandó, ebben az esetben a hitelkártya havi számlavezetési díja 0 Ft.

(2) További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 40,35%.


Dombornyomott és gyors!

 • A Telenor MyCard egy dombornyomott MasterCard hitelkártya, melyet vásárláskor jelenlegi bankkártyád helyett is használhatsz.
 • A Telenor MyCarddal rendkívül gyorsan fizethetsz, mert érintésmentes fizetésre(1) is képes kártya (MasterCard PayPass ™ technológiával). Gyorsétterem, kávézó, pékség, mozi vagy BKK jegyautomata, csak egy mozdulat, és már viheted is a megvásárolt árut. Ha még nem próbáltad, érdemes néhány kisösszegű (5 000 Ft alatti) vásárlást így intézni. Az érintésmentes fizetés a kasszák gyorsítósávja, meg fogsz lepődni, milyen nagyszerű az IGEN szó kimondásával megegyező idő alatt fizetni. A kényelmetlen, aprótartó pénztárcára sem lesz többé szükséged, a kasszánál pedig elismerő tekintetre számíthatsz, hisz a pénztárosok munkáját is megkönnyíted. Ma már több mint 37 000 helyen használhatsz Magyarországon érintésmentes kártyát a kasszánál, és 73 000 helyen hagyományos módon is fizethetsz vele.

(1) 5000 Ft alatti vásárlások esetén nincs szükség aláírásra vagy a PIN kód megadására. 5000 Ft feletti vásárlás esetén minden esetben történik PIN kód és/vagy aláírás alapú azonosítás. A limit (5000,- Ft/tranzakció) értéke ügyfél által nem módosítható.

További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 40,35%.


Kártyaindító kedvezmény 3 hónapig! (1)

A kártya kibocsátását (2) követő első 3 teljes naptári hónapban történt minden vásárlásra és közüzemi számlakiegyenlítésekre vonatkozik a kamatmentesség lehetősége akkor is ha nem fizeted vissza a teljes felhasznált összeget, de a minimum visszafizetendő összeget igen.

(1) 2014.12.16 – ától visszavonásig: minden igényelt és jóváhagyott Telenor Mycard esetében, a havi vásárlási és készpénzfelvételi kamat a kibocsátást követő 3 teljes naptári hónapban végzett tranzakciókra 0%. Minden más díjtétel (számlavezetési díj, készpénzfelvételi díj, késedelemi díj, a kibocsátást követő 3 teljes naptári hónap után végrehajtott vásárlási tranzakciók kamatmentes periódusa, kamata stb.) és egyéb szerződéses feltétel megegyezik a nem akciós Telenor Mycarddal. A kibocsátást követő 4. teljes naptári hónap első napjától végrehajtott vásárlási tranzakciók kamata, készpénzfelvétel kamata, valamint az egyéb díjak és szerződési feltételek, megegyeznek a nem akciós Telenor Mycarddal. A kártya kibocsátásának dátuma megegyezik a szerződésen a Bank aláírásának dátumával.

(2) A kártya kibocsátásnak dátuma megegyezik a szerződésen a Bank aláírásának dátumával.

További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 40,35%.


30%-os internetkedvezmény!

Ha Telenor MyCard igényléseddel együtt Hipernet Medium tarifacsomagunkra is előfizetsz és 2 év tarifamegtartás vállalása mellett 2 évig 30%-os kedvezménnyel, vagyis csupán 3 493 Ft-ért élvezheted minden előnyét. A csomaghoz díjmentesen LTE-képes modemet is biztosítunk, így akár az egész család rákapcsolódhat a Hipernetre.

A 3493 Ft-ból havonta 2300 Ft-ot beszámíthatsz az alábbi extrákra egy vagy több extra megrendelése esetén:

 1. Korlátlan böngészés és e-mailezés (értéke havi 1490 Ft)
 2. 100 GB éjszakai adatkeret (értéke havi 990 Ft)
 3. Deezer zenehallgatás (értéke havi 1390 Ft)
 4. Netpajzs vírus- és kémszoftver elleni védelem plusz tűzfal szolgáltatás (értéke havi 790 Ft)

Ha inkább a feltöltőkártyás megoldás híve vagy és a Telenor MyCard igénylésével egyidejűleg a Telenor aktuális kínálatából bármilyen mobilinternet eszközt vásárolsz (tabletet, modemet, routert) feltöltőkártyás mobilinternettel, a Hipernet Praktikum kezdő csomag alapárához képest 3 990 Ft kedvezményt érvényesíthetsz.


Fizess a Telenor MyCarddal!

A vásárlásokat, a közüzemi számlák fizetését intézd a Telenor MyCarddal! Ha szükséged van készpénzre, használd fizetési számládhoz (bankszámládhoz) tartozó bankkártyádat.

Használd a Telenor MyCardot jelenlegi hitelkártyád helyett!

A Telenor MyCarddal megéri fizetni, és nincs szükséged másik hitelkártyára, hiszen minél többet használod, annál több Telenor MyCard kedvezményt kapsz, amelyet minden hónapban igénybe vehetsz. Ráadásul a Wallet alkalmazással egyenleged és költéseid folyamatosan nyomon követheted a mobilodon.

Hívd a 14500-at, rendeld meg most a Telenor MyCardot!

Telenor hálózaton kívülről: 06-20-20-14500.

(1) További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 40,35%.

Fizess a Telenor MyCarddal, és spórold meg akár minden harmadik telefonszámlád összegét!

A Telenor MyCarddal lehetőséged nyílik arra, hogy akár minden harmadik telefonszámlád összegét megspórold. Mit kell ehhez tenned? Csupán használnod a Telenor MyCardot.

Ha például 4 500 Ft átlagosan a telefonszámlád, és havi 100 000 Ft értékben vásárolsz vagy fizetsz ki közüzemi számlát a Telenor MyCarddal, a Telenor MyCard kedvezmény háromhavonta egy telefonszámlád teljes összegével ér fel (1).

 


1.

Számold ki, mennyi kedvezményhez juthatsz, ha a Telenor MyCardod használod:

 

Havonta, átlagosan ekkora összeget akár Telenor MyCardoddal is fizethetnél: Ft   Havonta elérhető Telenor MyCard kedvezmény telefonszámlád összegéből:(1) % ( Ft)

Éves szinten MyCard számláján jóváírt összeg: 0Ft

 

Nézd meg, milyen kártyát kapsz, ha kiváltod saját Telenor MyCardod!


Előnyök minden hónapban!

 • A kártyás vásárlások és a közüzemi számlák kiegyenlítése mind hozzájárulnak, hogy minél több Telenor MyCard kedvezményhez(1) juss.
 • Minden hónap elején visszatérítjük az előző havi kártyaforgalom arányában elért kedvezményt. Ezzel jelentősen csökkentheted a mobilköltségedet is.
 • A kártyával 100 000 Ft-tól 1 000 000 Ft-ig terjedő hitelkeret terhére fizethetsz bármely MasterCard elfogadóhelyen személyesen vagy az interneten.
 • A hitelkeretből felhasznált teljes összeget a következő havi jövedelmedből visszatöltheted, és fel is használhatod újra. Ha a teljes tartozás a fizetési határidőig beérkezik a hitelszámlára, úgy kamatot sem számítunk fel (4)!
 • Ha a hitelkeretből készpénzt akarsz felvenni (2), vagy a hónap végén úgy döntesz, a vásárlással felhasznált összegre részben vagy egészben továbbra is szükséged van – ezért nem fizeted vissza a teljes tartozásodat, csak a minimum fizetendő összeget(3) –, tartós, kamatozó hitelként is használhatod, hitelkamat megfizetése mellett.(4)

(1) További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg.

(2) Készpénzfelvétel belföldön ATM-ből, postán: 3%, de minimum 620 Ft. Készpénzfelvétel esetén a Bank a készpénzfelvétel napjától az aktuális hirdetmény szerinti készpénzfelvételi kamatot (Havi készpénzfelvételi kamat 2,95%) számít fel.

(3) Amennyiben hitelkereted részben, vagy egészben igénybe vetted, a minimum fizetendő összeg a hóvégi elszámoláskor a fennálló tartozás 5%-a, melynek legkésőbb a fizetési határidőig (minden hónap 23-a) be kell érkeznie a hitelszámlára.

(4) A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra és csoportos beszedési megbízásokra vonatkozik, amennyiben teljes tartozásod (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeted esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajtasz végre, amennyiben az elszámolási hónap 30 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli. THM: 39,89%
Az itt közétett teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az egyedi THM mértéke a számodra jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.


A kártya extra költségek nélkül igényelhető!

 • A kártya éves díja 0 Ft
 • A kártya havidíja mindössze 550 Ft,(2) ami szintén könnyen nullázható,(1) de a szerződéskötést követő 3 teljes naptári hónap mindenképpen havidíjmentes. Sőt, a 2015. január 31-ig benyújtott Telenor MyCard kártyaigénylések alapján kibocsátott kártyák után az első 12 hónapban nem kell havidíjat fizetni!

(1) Az alkalmazott havi számlavezetési díj terhelési módszere: minden új hitelkártya igénylés esetén a havi számlavezetési díj 0 Ft. Azon ügyfelek esetében, akiknél a kártyaigénylés jóváhagyásának napján és helyszínén „Első vásárlási tranzakció” került végrehajtásra, a hitelkártyával végzett „Első vásárlási tranzakció” napjától illetve annak évfordulójától számítva, egyéb esetben a hitelkártya aktiválástól illetve annak évfordulójától számított harmadik teljes naptári hónap utolsó napjának pillanatnyi záróegyenlege eléri, az ügyfél rendelkezésére álló hitelkeret 70%-át, a havi számlavezetési díj továbbra is 0 Ft. Abban az esetben azonban, ha a kihasználtság nem éri el a hitelkeret 70%-át, a hatályos hirdetmény szerinti számlavezetési díj kerül havonta beterhelésre a hitelkeret kihasználtság-vizsgálat időpontját követő hónap végétől kezdődően, 12 hónapon keresztül. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (beterhelt kamatok, díjak és egyéb költségek) kiterjed, és 12 havonta kerül rá sor. Az alkalmazott havi számlavezetési díj terhelési módszerre vonatkozó kiegészítés a dolgozói konstrukció esetén nem alkalmazandó, ebben az esetben a hitelkártya havi számlavezetési díja 0 Ft.

(2) További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 39,89%.


Dombornyomott és gyors!

 • A Telenor MyCard egy dombornyomott MasterCard hitelkártya, melyet vásárláskor jelenlegi bankkártyád helyett is használhatsz.
 • A Telenor MyCarddal rendkívül gyorsan fizethetsz, mert érintésmentes fizetésre(1) is képes kártya (MasterCard PayPass ™ technológiával). Gyorsétterem, kávézó, pékség, mozi vagy BKK jegyautomata, csak egy mozdulat, és már viheted is a megvásárolt árut. Ha még nem próbáltad, érdemes néhány kisösszegű (5 000 Ft alatti) vásárlást így intézni. Az érintésmentes fizetés a kasszák gyorsítósávja, meg fogsz lepődni, milyen nagyszerű az IGEN szó kimondásával megegyező idő alatt fizetni. A kényelmetlen, aprótartó pénztárcára sem lesz többé szükséged, a kasszánál pedig elismerő tekintetre számíthatsz, hisz a pénztárosok munkáját is megkönnyíted. Ma már több mint 37 000 helyen használhatsz Magyarországon érintésmentes kártyát a kasszánál, és 73 000 helyen hagyományos módon is fizethetsz vele.

(1) 5000 Ft alatti vásárlások esetén nincs szükség aláírásra vagy a PIN kód megadására. 5000 Ft feletti vásárlás esetén minden esetben történik PIN kód és/vagy aláírás alapú azonosítás. A limit (5000,- Ft/tranzakció) értéke ügyfél által nem módosítható.

További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 39,89%.


Kártyaindító kedvezmény 3 hónapig! (1)

A kártya kibocsátását (2) követő első 3 teljes naptári hónapban történt minden vásárlásra és közüzemi számlakiegyenlítésekre vonatkozik a kamatmentesség lehetősége akkor is ha nem fizeted vissza a teljes felhasznált összeget, de a minimum visszafizetendő összeget igen.

(1) 2014.12.16 – ától visszavonásig: minden igényelt és jóváhagyott Telenor Mycard esetében, a havi vásárlási és készpénzfelvételi kamat a kibocsátást követő 3 teljes naptári hónapban végzett tranzakciókra 0%. Minden más díjtétel (számlavezetési díj, készpénzfelvételi díj, késedelemi díj, a kibocsátást követő 3 teljes naptári hónap után végrehajtott vásárlási tranzakciók kamatmentes periódusa, kamata stb.) és egyéb szerződéses feltétel megegyezik a nem akciós Telenor Mycarddal. A kibocsátást követő 4. teljes naptári hónap első napjától végrehajtott vásárlási tranzakciók kamata, készpénzfelvétel kamata, valamint az egyéb díjak és szerződési feltételek, megegyeznek a nem akciós Telenor Mycarddal. A kártya kibocsátásának dátuma megegyezik a szerződésen a Bank aláírásának dátumával.

(2) A kártya kibocsátásnak dátuma megegyezik a szerződésen a Bank aláírásának dátumával.

További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 39,89%.


30%-os internetkedvezmény!

Ha Telenor MyCard igényléseddel együtt Hipernet Medium tarifacsomagunkra is előfizetsz és 2 év tarifamegtartás vállalása mellett 2 évig 30%-os kedvezménnyel, vagyis csupán 3 493 Ft-ért élvezheted minden előnyét. A csomaghoz díjmentesen LTE-képes modemet is biztosítunk, így akár az egész család rákapcsolódhat a Hipernetre.

A 3493 Ft-ból havonta 2300 Ft-ot beszámíthatsz az alábbi extrákra egy vagy több extra megrendelése esetén:

 1. Korlátlan böngészés és e-mailezés (értéke havi 1490 Ft)
 2. 100 GB éjszakai adatkeret (értéke havi 990 Ft)
 3. Deezer zenehallgatás (értéke havi 1390 Ft)
 4. Netpajzs vírus- és kémszoftver elleni védelem plusz tűzfal szolgáltatás (értéke havi 790 Ft)

Ha inkább a feltöltőkártyás megoldás híve vagy és a Telenor MyCard igénylésével egyidejűleg a Telenor aktuális kínálatából bármilyen mobilinternet eszközt vásárolsz (tabletet, modemet, routert) feltöltőkártyás mobilinternettel, a Hipernet Praktikum kezdő csomag alapárához képest 3 990 Ft kedvezményt érvényesíthetsz.


Fizess a Telenor MyCarddal!

A vásárlásokat, a közüzemi számlák fizetését intézd a Telenor MyCarddal! Ha szükséged van készpénzre, használd fizetési számládhoz (bankszámládhoz) tartozó bankkártyádat.

Használd a Telenor MyCardot jelenlegi hitelkártyád helyett!

A Telenor MyCarddal megéri fizetni, és nincs szükséged másik hitelkártyára, hiszen minél többet használod, annál több Telenor MyCard kedvezményt kapsz, amelyet minden hónapban igénybe vehetsz. Ráadásul a Wallet alkalmazással egyenleged és költéseid folyamatosan nyomon követheted a mobilodon.

Hívd a 14500-at, rendeld meg most a Telenor MyCardot!

Telenor hálózaton kívülről: 06-20-20-14500.

(1) A példa során a hitelkártya díjai, költségei nem kerültek beszámításra.

További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 39,89%.

Válassz új készüléket feltöltőkártyával és spórold meg a havi részleteket!

A Telenor MyCarddal lehetőséged nyílik rá, hogy új készüléked havi részleteit megspórold. Mit kell ehhez tenned? Csupán használnod a Telenor MyCardot.

Ha például egy 38 000 Ft értékű készüléket választasz 22 hónapos részletfizetésre, minden hónapban, amikor legalább 150 000 Ft-ért vásárolsz megspórolhatod a készüléked adott havi törlesztőrészletét Telenor MyCard kedvezményeddel. Részletes tájékoztatást a részletfizetésről és kedvezmény visszatérítésről az Előnyök minden hónapban cím alatt a találsz.

 


1.

Válassz új készüléket feltöltőkártyával és spórold meg a havi részleteket:

 

Havonta, átlagosan ekkora összeget akár Telenor MyCardoddal is fizethetnél: Ft   Havonta elérhető Telenor MyCard kedvezmény a kalkulátorban megadott adatok alapján:(1) Ft

 

Nézd meg, milyen kártyát kapsz, ha kiváltod saját Telenor MyCardod!


Előnyök minden hónapban!

 • A kártyás vásárlások és a közüzemi számlák kiegyenlítése mind hozzájárulnak, hogy minél több Telenor MyCard kedvezményhez(5) juss.
 • Minden hónap elején visszatérítjük(5) az előző havi kártyaforgalom arányában elért kedvezményt. Ezzel jelentősen csökkentheted vagy akár teljesen megspórolhatod például a mobilköltségedet.
 • A kártyával 100 000 Ft-tól 1 000 000 Ft-ig terjedő hitelkeret terhére fizethetsz bármely MasterCard elfogadóhelyen személyesen vagy az interneten.
 • A hitelkeretből felhasznált teljes összeget a következő havi jövedelmedből visszatöltheted, és fel is használhatod újra. Amennyiben a teljes tartozás a fizetési határidőig beérkezik a hitelszámlára, úgy kamatot sem számítunk fel (2)!
 • Ha a hitelkeretből készpénzt akarsz felvenni (4), vagy a hónap végén úgy döntesz, a vásárlással felhasznált összegre részben vagy egészben továbbra is szükséged van – ezért nem fizeted vissza a teljes tartozásodat, csak a minimum fizetendő összeget (1) –, tartós, kamatozó hitelként is használhatod (2), hitelkamat megfizetése mellett .
 • A Telenor MyCard kereted lehetőséget nyújt neked a kiválasztott készülék kedvező kamatú részletfizetésére 6 és 22 hónap között az általad választott időtartamra ha a Telenor kártyás előfizetője vagy. (3)

(1) Amennyiben hitelkeretét részben, vagy egészben igénybe vette, a minimum fizetendő összeg a hóvégi elszámoláskor a fennálló tartozás 5%-a, melynek legkésőbb a fizetési határidőig (minden hónap 23-a) be kell érkeznie a hitelszámlára. A példa során a hitelkártya díjai, költségei nem kerültek beszámításra.

(2) A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra és csoportos beszedési megbízásokra vonatkozik, amennyiben teljes tartozásod (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeted esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajtasz végre, amennyiben az elszámolási hónap 30 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.
THM: 40,35%
Az itt közétett teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az egyedi THM mértéke a számodra jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

(3) A törlesztőrészlet a hitelkártyáról kerül kiegyenlítésre minden hónapban. A 38 000 Ft-os készülék törlesztőrészlete 22 hónapos részletfizetés esetén 2 232 Ft (THM: 29,82%), mely 22 hónapon keresztül levonásra kerül a hitelkeretből. Ha a havi összes vásárlás és csoportos beszedési megbízás összege 150 000 Ft, akkor a következő hónap 10-ik napjáig 2 250 Ft kerül visszatérítésre, mely fedezi a készülék törlesztőrészletét. A példa során a hitelkártya díjai, költségei nem kerültek beszámításra.
Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó reprezentatív példa 38 000,-Ft-os készülék - számlás előfizetés melletti - vásárlása esetén:
Hitelkamat mértéke és típusa: évi 26%, hitel teljes összege: 38 000 Ft, hitel futamideje: 22 hónap, hitel teljes díja: 11 104 Ft, a törlesztőrészletek összege 2 232 Ft, fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 49 104 Ft. Teljes hiteldíj mutató: 29,87%. Az egyedi THM-ről érdeklődjön a 14 500-on.

A Részletformáló szolgáltatás igénybevételének nincs külön díja. A Budapest Bank a mindenkor hatályos Hitelkártya Hirdetményben meghatározott ügyleti kamatot számol fel: A szolgáltatás igénybe vétele egyik esetben sem érinti az előző, illetve a következő hónapban végzett vásárlási tranzakciók kamatmentességét. Az Ügyfél által kérelmezett, és Bank által részére engedélyezett Részletformáló kondícióit a hitelszámla kivonaton keresztül igazolja vissza. A Részletformáló havi egyenlő összegű törlesztő részletének, valamint a hitelkártya kártyás egyenlege után fizetendő Minimum visszafizetendő összegnek együtt, a hitelkártya fizetési határidejéig kell a hitelkártyaszámlára beérkeznie. A Bank a Részletformáló aktuális tőketartozása után esedékes kamatot havonta számítja fel, a hitelkártya fizetési határidejének utolsó napján. Az így felszámított kamat azonnal csökkenti a hitelkártya teljes felhasználható egyenlegét. A Részletformálót a Főkártya birtokos jogosult bármikor megszüntetni bankfiókban, vagy Telebankon keresztül. A megszüntetéssel a Részletformáló még hátralévő része visszakerül a kártyás egyenlegbe. Emellett a Főkártya birtokos minden hónap 1-étől a soron következő fizetési határidőig jelezheti, hogy a Részletformálót részben vagy teljesen szeretné előtörleszteni. A hitelkártya-szerződés megszűnésekor a még élő (le nem járt, és így teljes vissza nem fizetett) Részletformálók automatikusan megszűnnek és visszakerülnek a kártyás egyenlegbe. A Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó további részletes szabályozást a mindenkor hatályos Hitelkártya Általános Szerződés Feltételek valamint a Bank mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetménye tartalmazza, amelyek elérhetőek a Budapest Bank fiókjaiban, valamint a www.budapestbank.hu honlapon. A kártyával, annak igénylésével vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó további kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz a 06-20-20-14500-as telefonszámon, Telenor előfizetőknek: 14500.

(4) Készpénzfelvétel belföldön ATM-ből, postán: 3%, de minimum 620 Ft. Készpénzfelvétel esetén a Bank a készpénzfelvétel napjától az aktuális hirdetmény szerinti készpénzfelvételi kamatot (Havi készpénzfelvételi kamat 2,95%) számít fel.

(5) Minden belföldön és külföldön végrehajtott vásárlás, csoportos beszedési megbízás esetén az elköltött összeg 1,5%-nak egészértékét, havi maximum 15 000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank. A Telenor MyCard vásárlási kedvezmény visszatérítése havonta egyszer, egy összegben, legkésőbb a vásárlási tranzakciók és csoportos beszedési megbízások könyvelési dátuma utáni naptári hónap 10-én történik meg a hitelszámládon.


A kártya extra költségek nélkül igényelhető!

 • A kártya éves díja 0 Ft
 • A kártya havidíja mindössze 550 Ft (1), ami szintén könnyen nullázható, de a szerződéskötést követő 3 teljes naptári hónap mindenképpen havidíjmentes. Sőt, a 2014. december 31-ig benyújtott Telenor MyCard kártyaigénylések alapján kibocsátott kártyák után az első 12 hónapban nem kell havidíjat fizetni!

(1) Az alkalmazott havi számlavezetési díj terhelési módszere: minden új hitelkártya igénylés esetén a havi számlavezetési díj 0 Ft. Azon ügyfelek esetében, akiknél a kártyaigénylés jóváhagyásának napján és helyszínén „Első vásárlási tranzakció” került végrehajtásra, a hitelkártyával végzett „Első vásárlási tranzakció” napjától illetve annak évfordulójától számítva, egyéb esetben a hitelkártya aktiválástól illetve annak évfordulójától számított harmadik teljes naptári hónap utolsó napjának pillanatnyi záróegyenlege eléri, az ügyfél rendelkezésére álló hitelkeret 70%-át, a havi számlavezetési díj továbbra is 0 Ft. Abban az esetben azonban, ha a kihasználtság nem éri el a hitelkeret 70%-át, a hatályos hirdetmény szerinti számlavezetési díj kerül havonta beterhelésre a hitelkeret kihasználtság-vizsgálat időpontját követő hónap végétől kezdődően, 12 hónapon keresztül. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (beterhelt kamatok, díjak és egyéb költségek) kiterjed, és 12 havonta kerül rá sor.

(2) További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 40,35%.


Dombornyomott és gyors!

 • A Telenor MyCard egy dombornyomott MasterCard hitelkártya, melyet vásárláskor jelenlegi bankkártyád helyett is használhatsz.
 • A Telenor MyCarddal rendkívül gyorsan fizethetsz, mert érintésmentes fizetésre(1) is képes kártya (MasterCard PayPass ™ technológiával). Gyorsétterem, kávézó, pékség, mozi vagy BKK jegyautomata, csak egy mozdulat, és már viheted is a megvásárolt árut. Ha még nem próbáltad, érdemes néhány kisösszegű (5 000 Ft alatti) vásárlást így intézni. Az érintésmentes fizetés a kasszák gyorsítósávja, meg fogsz lepődni, milyen nagyszerű az IGEN szó kimondásával megegyező idő alatt fizetni. A kényelmetlen, aprótartó pénztárcára sem lesz többé szükséged, a kasszánál pedig elismerő tekintetre számíthatsz, hisz a pénztárosok munkáját is megkönnyíted. Ma már több mint 37 000 helyen használhatsz Magyarországon érintésmentes kártyát a kasszánál, és 73 000 helyen hagyományos módon is fizethetsz vele.

(1) 5000 Ft alatti vásárlások esetén nincs szükség aláírásra vagy a PIN kód megadására. 5000 Ft feletti vásárlás esetén minden esetben történik PIN kód és/vagy aláírás alapú azonosítás. A limit (5000,- Ft/tranzakció) értéke ügyfél által nem módosítható.

További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 40,35%.


Kártyaindító kedvezmény 3 hónapig! (1)

A kártya kibocsátását (2) követő első 3 teljes naptári hónapban történt minden vásárlásra és közüzemi számlakiegyenlítésekre vonatkozik a kamatmentesség lehetősége akkor is ha nem fizeted vissza a teljes felhasznált összeget, de a minimum visszafizetendő összeget igen.

(1) 2014.12.16 – ától visszavonásig: minden igényelt és jóváhagyott Telenor Mycard esetében, a havi vásárlási és készpénzfelvételi kamat a kibocsátást követő 3 teljes naptári hónapban végzett tranzakciókra 0%. Minden más díjtétel (számlavezetési díj, készpénzfelvételi díj, késedelemi díj, a kibocsátást követő 3 teljes naptári hónap után végrehajtott vásárlási tranzakciók kamatmentes periódusa, kamata stb.) és egyéb szerződéses feltétel megegyezik a nem akciós Telenor Mycarddal. A kibocsátást követő 4. teljes naptári hónap első napjától végrehajtott vásárlási tranzakciók kamata, készpénzfelvétel kamata, valamint az egyéb díjak és szerződési feltételek, megegyeznek a nem akciós Telenor Mycarddal. A kártya kibocsátásának dátuma megegyezik a szerződésen a Bank aláírásának dátumával.

(2) A kártya kibocsátásnak dátuma megegyezik a szerződésen a Bank aláírásának dátumával.

További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 40,35%.


30%-os internetkedvezmény!

Ha Telenor MyCard igényléseddel együtt Hipernet Medium tarifacsomagunkra is előfizetsz és 2 év tarifamegtartás vállalása mellett 2 évig 30%-os kedvezménnyel, vagyis csupán 3 493 Ft-ért élvezheted minden előnyét. A csomaghoz díjmentesen LTE-képes modemet is biztosítunk, így akár az egész család rákapcsolódhat a Hipernetre.

A 3493 Ft-ból havonta 2300 Ft-ot beszámíthatsz az alábbi extrákra egy vagy több extra megrendelése esetén:

 1. Korlátlan böngészés és e-mailezés (értéke havi 1490 Ft)
 2. 100 GB éjszakai adatkeret (értéke havi 990 Ft)
 3. Deezer zenehallgatás (értéke havi 1390 Ft)
 4. Netpajzs vírus- és kémszoftver elleni védelem plusz tűzfal szolgáltatás (értéke havi 790 Ft)

Ha inkább a feltöltőkártyás megoldás híve vagy és a Telenor MyCard igénylésével egyidejűleg a Telenor aktuális kínálatából bármilyen mobilinternet eszközt vásárolsz (tabletet, modemet, routert) feltöltőkártyás mobilinternettel, a Hipernet Praktikum kezdő csomag alapárához képest 3 990 Ft kedvezményt érvényesíthetsz.


Fizess a Telenor MyCarddal!

A vásárlásokat, a közüzemi számlák fizetését intézd a Telenor MyCarddal! Ha szükséged van készpénzre, használd fizetési számládhoz (bankszámládhoz) tartozó bankkártyádat.

Használd a Telenor MyCardot jelenlegi hitelkártyád helyett!

A Telenor MyCarddal megéri fizetni, és nincs szükséged másik hitelkártyára, hiszen minél többet használod, annál több Telenor MyCard kedvezményt kapsz, amelyet minden hónapban igénybe vehetsz. Ráadásul a Wallet alkalmazással egyenleged és költéseid folyamatosan nyomon követheted a mobilodon.

Hívd a 14500-at, rendeld meg most a Telenor MyCardot!

Telenor hálózaton kívülről: 06-20-20-14500.

További tájékoztatást a Telenor MyCard hitelkártyáról a nyitóoldalon találhatsz meg, THM: 40,35%.

 

Üzleteinkben a számlabefizetés 2016. május 9-től megszűnik!
Számlabefizetés
gyorsan és kényelmesen!
Intézd készpénzzel a kijelölt Relay és Inmedio üzletekben
vagy bankkártyával a MyTelenor alkalmazáson keresztül!

MyTelenor belépés

A MyTelenor online ügyfélszolgálati oldalon rendszerfrissítést végzünk, ezért a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.

Megértésedet és türelmedet köszönjük.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. sütiket (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról itt tájékozódhat. Amennyiben a süti használatát nem engedélyezi, úgy kérjük, végezze el a szükséges beállításokat a számítógépe böngészőjében.
Bővebb információ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik tárolásához és felhasználásához.