Telenor MyCard

MycardVálassz egy izgalmas, új kártyát vásárlásaidhoz!
 

  • Minden vásárlásod után pénz kerül vissza számládra(2), amivel jobb készüléket tudsz választani!
  • Az okostelefonodra letölthető Telenor Wallet(5) alkalmazással folyamatosan kézben tarthatod költéseidet.
  • Egy évig a kártya havi díját elengedjük(3)


 


Nézd meg mennyit spórolhatsz a Telenor MyCarddal!

A Telenor MyCarddal lehetőséged nyílik rá, hogy új készüléked havi részleteit megspórold.
Mit kell ehhez tenned? Csupán használnod a Telenor MyCardot.
Ha például egy 49 500 Ft értékű készüléket választasz 22 hónapos részletfizetésre, minden hónapban, amikor legalább 150 000 Ft-ért vásárolsz megspórolhatod a készüléked adott havi törlesztőrészletét Telenor MyCard kedvezményeddel. Részletes tájékoztatást a részletfizetésről és kedvezmény visszatérítésről az Előnyök minden hónapban cím alatt a találsz. A részletre történő készülékvásárlás feltétele Telenor mindenkori hűségszerződés szabályainak megfelelő hűségszerződés megkötése.

A Telenor MyCarddal lehetőséged nyílik arra, hogy akár minden harmadik telefonszámlád összegét megspórold.
Mit kell ehhez tenned? Csupán használnod a Telenor MyCardot.
Ha például 4 500 Ft átlagosan a telefonszámlád, és havi 100 000 Ft értékben vásárolsz vagy fizetsz ki közüzemi számlát a Telenor MyCarddal, a Telenor MyCard kedvezmény háromhavonta egy telefonszámlád teljes összegével ér fel (1).
(1) A példa során a hitelkártya díjai, költségei nem kerültek beszámításra.

A Telenor MyCarddal lehetőséged nyílik rá, hogy új készüléked havi részleteit megspórold.
Mit kell ehhez tenned? Csupán használnod a Telenor MyCardot.
Ha például egy 38 000 Ft értékű készüléket választasz 22 hónapos részletfizetésre, minden hónapban, amikor legalább 150 000 Ft-ért vásárolsz megspórolhatod a készüléked adott havi törlesztőrészletét Telenor MyCard kedvezményeddel. Részletes tájékoztatást a részletfizetésről és kedvezmény visszatérítésről az Előnyök minden hónapban cím alatt a találsz.

Wallet

Folyamatosan áttekinthető költségek 

Telenor Wallet

Szeretnéd mindig tudni, mire költöd a pénzed? A hóvégi kivonaton kívül tudatosabban követnéd költéseidet hónap közben is? A Telenor Wallet(5) ingyenes applikációval akkor nézheted át Telenor MyCardod használatát és egyenlegedet, amikor csak akarod.
Az applikáció használata ingyenes, azonban adatforgalommal jár, így költséget generálhat. A Telenor MyCarddal kapcsolatosan a Telenor Wallet-ben nyújtható kártyainformációk elérésének a feltétele, hogy a Telenor MyCard szerződésed keretében a Bővített Mobilbank Info szolgáltatásra is szerződést köss.

Töltsd le az appot a Google Play-ről vagy az iTunes app store-ból!

Fedezd fel mit nyújt Neked a Telenor Wallet!

Tovább

Minden, amit még tudni érdemes a Telenor MyCardról!
 

A kártyás vásárlások és a közüzemi számlák kiegyenlítése mind hozzájárulnak, hogy minél több Telenor MyCard kedvezményhez(5) juss.
Minden hónap elején visszatérítjük (5) az előző havi kártyaforgalom arányában elért kedvezményt. Ezzel jelentősen csökkentheted vagy akár teljesen megspórolhatod például a mobilköltségedet.
A kártyával 100 000 Ft-tól 1 000 000 Ft-ig terjedő hitelkeret terhére fizethetsz bármely MasterCard elfogadóhelyen személyesen vagy az interneten.
A hitelkeretből felhasznált teljes összeget a következő havi jövedelmedből visszatöltheted, és fel is használhatod újra. Amennyiben a teljes tartozás a fizetési határidőig beérkezik a hitelszámlára, úgy kamatot sem számítunk fel (2)!
Ha a hitelkeretből készpénzt akarsz felvenni (4), vagy a hónap végén úgy döntesz, a vásárlással felhasznált összegre részben vagy egészben továbbra is szükséged van – ezért nem fizeted vissza a teljes tartozásodat, csak a minimum fizetendő összeget (1) – tartós, kamatozó hitelként is használhatod (2), hitelkamat megfizetése mellett .
A Telenor MyCard kerethez kapcsolódó Részletformáló szolgáltatás lehetőséget nyújt neked a kiválasztott készülék kamatmentes (THM:0,0%) részletfizetésére 6 és 22 hónap között az általad választott időtartamra, ha a Telenor számlás előfizetője vagy.(3)

(1)Amennyiben hitelkeretét részben, vagy egészben igénybe vette, a minimum fizetendő összeg a hóvégi elszámoláskor a fennálló tartozás 5%-a, melynek legkésőbb a fizetési határidőig (minden hónap 23-a) be kell érkeznie a hitelszámlára. A példa során a hitelkártya díjai, költségei nem kerültek beszámításra.

(2) A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra és csoportos beszedési megbízásokra vonatkozik, amennyiben teljes tartozásod (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeted esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajtasz végre, amennyiben az elszámolási hónap 30 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.
THM: 40,35%
Az itt közétett teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az egyedi THM mértéke a számodra jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

(3) A törlesztőrészlet a hitelkártyáról kerül kiegyenlítésre minden hónapban. A 49 500 Ft-os készülék törlesztőrészlete 22 hónapos részletfizetés esetén 2 250 Ft (THM: 0,0%), mely 22 hónapon keresztül levonásra kerül a hitelkeretből. Ha a havi összes vásárlás és csoportos beszedési megbízás összege 150 000 Ft, akkor a következő hónap 10-ik napjáig 2 250 Ft kerül visszatérítésre, mely fedezi akár a készülék törlesztőrészletét. A példa során a hitelkártya díjai, költségei nem kerültek beszámításra.
Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó reprezentatív példa 49 500,-Ft-os készülék - számlás előfizetés melletti - vásárlása esetén:
A kamat 0%. THM 0,0% 49 500 Ft hitelösszegnél 22 hónapra, a hitel teljes díja 0 Ft. Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: megegyezik a hitel összegével, valamint a törlesztőrészletek összege: megegyezik a hitelösszeg és a futamidő hányadosával.
A Részletformáló szolgáltatás igénybevételének nincs külön díja. A Budapest Bank a mindenkor hatályos Hitelkártya Hirdetményben meghatározott ügyleti kamatot számol fel: A szolgáltatás igénybe vétele egyik esetben sem érinti az előző, illetve a következő hónapban végzett vásárlási tranzakciók kamatmentességét. Az Ügyfél által kérelmezett, és Bank által részére engedélyezett Részletformáló kondícióit a hitelszámla kivonaton keresztül igazolja vissza. A Részletformáló havi egyenlő összegű törlesztő részletének, valamint a hitelkártya kártyás egyenlege után fizetendő Minimum visszafizetendő összegnek együtt, a hitelkártya fizetési határidejéig kell a hitelkártyaszámlára beérkeznie. A Bank a Részletformáló aktuális tőketartozása után esedékes kamatot havonta számítja fel, a hitelkártya fizetési határidejének utolsó napján. Az így felszámított kamat azonnal csökkenti a hitelkártya teljes felhasználható egyenlegét. A Részletformálót a Főkártya birtokos jogosult bármikor megszüntetni bankfiókban, vagy Telebankon keresztül. A megszüntetéssel a Részletformáló még hátralévő része visszakerül a kártyás egyenlegbe. Emellett a Főkártya birtokos minden hónap 1-étől a soron következő fizetési határidőig jelezheti, hogy a Részletformálót részben vagy teljesen szeretné előtörleszteni. A hitelkártya-szerződés megszűnésekor a még élő (le nem járt, és így teljes vissza nem fizetett) Részletformálók automatikusan megszűnnek és visszakerülnek a kártyás egyenlegbe. A Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó további részletes szabályozást a mindenkor hatályos Hitelkártya Általános Szerződés Feltételek valamint a Bank mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetménye tartalmazza, amelyek elérhetőek a Budapest Bank fiókjaiban, valamint a www.budapestbank.hu honlapon. A kártyával, annak igénylésével vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó további kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz a 06-20-20-14500-as telefonszámon, Telenor előfizetőknek: 14500 .

(4) Készpénzfelvétel belföldön ATM-ből, postán: 3%, de minimum 620 Ft. Készpénzfelvétel esetén a Bank a készpénzfelvétel napjától az aktuális hirdetmény szerinti készpénzfelvételi kamatot (Havi készpénzfelvételi kamat 2,95%) számít fel.

(5) Minden belföldön és külföldön végrehajtott vásárlás, csoportos beszedési megbízás esetén az elköltött összeg 1,5%-nak egészértékét, havi maximum 15 000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank. A Telenor MyCard vásárlási kedvezmény visszatérítése havonta egyszer, egy összegben, legkésőbb a vásárlási tranzakciók és csoportos beszedési megbízások könyvelési dátuma utáni naptári hónap 10-én történik meg a hitelszámládon.

A kártya éves díja 0 Ft, a havidíja pedig mindössze 550 Ft, ami szintén könnyen nullázható(1), de a szerződéskötést követő 3 teljes naptári hónap mindenképpen havidíjmentes. 
(1) Az alkalmazott havi számlavezetési díj terhelési módszere: minden új hitelkártya igénylés esetén a havi számlavezetési díj 0 Ft. Azon ügyfelek esetében, akiknél a kártyaigénylés jóváhagyásának napján és helyszínén „Első vásárlási tranzakció” került végrehajtásra, a hitelkártyával végzett „Első vásárlási tranzakció” napjától illetve annak évfordulójától számítva, egyéb esetben a hitelkártya aktiválástól illetve annak évfordulójától számított harmadik teljes naptári hónap utolsó napjának pillanatnyi záróegyenlege eléri, az ügyfél rendelkezésére álló hitelkeret 70%-át, a havi számlavezetési díj továbbra is 0 Ft. Abban az esetben azonban, ha a kihasználtság nem éri el a hitelkeret 70%-át, a hatályos hirdetmény szerinti számlavezetési díj kerül havonta beterhelésre a hitelkeret kihasználtság-vizsgálat időpontját követő hónap végétől kezdődően, 12 hónapon keresztül. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (beterhelt kamatok, díjak és egyéb költségek) kiterjed, és 12 havonta kerül rá sor. Az alkalmazott havi számlavezetési díj terhelési módszerre vonatkozó kiegészítés a dolgozói konstrukció esetén nem alkalmazandó, ebben az esetben a hitelkártya havi számlavezetési díja 0 Ft.

A Telenor MyCard egy dombornyomott MasterCard hitelkártya, melyet vásárláskor jelenlegi bankkártyád helyett is használhatsz.
A Telenor MyCarddal rendkívül gyorsan fizethetsz, mert érintésmentes fizetésre(1) is képes kártya (MasterCard PayPass™ technológiával). Gyorsétterem, kávézó, pékség, mozi vagy BKK jegyautomata, csak egy mozdulat, és már viheted is a megvásárolt árut. Ha még nem próbáltad, érdemes néhány kisösszegű (5 000 Ft alatti) vásárlást így intézni. Az érintésmentes fizetés a kasszák gyorsítósávja, meg fogsz lepődni, milyen nagyszerű az IGEN szó kimondásával megegyező idő alatt fizetni. A kényelmetlen, aprótartó pénztárcára sem lesz többé szükséged, a kasszánál pedig elismerő tekintetre számíthatsz, hisz a pénztárosok munkáját is megkönnyíted. Ma már több mint 37 000 helyen használhatsz Magyarországon érintésmentes kártyát a kasszánál, és 73 000 helyen hagyományos módon is fizethetsz vele.
(1) 5000 Ft alatti vásárlások esetén nincs szükség aláírásra vagy a PIN kód megadására. 5000 Ft feletti vásárlás esetén minden esetben történik PIN kód és/vagy aláírás alapú azonosítás. A limit (5000 Ft/tranzakció) értéke ügyfél által nem módosítható.

A kártya kibocsátását (2) követő első 3 teljes naptári hónapban történt minden vásárlásra és közüzemi számlakiegyenlítésekre vonatkozik a kamatmentesség lehetősége akkor is, ha nem fizeted vissza a teljes felhasznált összeget, de a minimum visszafizetendő összeget igen.

(1) 2014.12.16 – ától visszavonásig: minden igényelt és jóváhagyott Telenor Mycard esetében, a havi vásárlási és készpénzfelvételi kamat a kibocsátást követő 3 teljes naptári hónapban végzett tranzakciókra 0%. Minden más díjtétel (számlavezetési díj, készpénzfelvételi díj, késedelemi díj, a kibocsátást követő 3 teljes naptári hónap után végrehajtott vásárlási tranzakciók kamatmentes periódusa, kamata stb.) és egyéb szerződéses feltétel megegyezik a nem akciós Telenor Mycarddal. A kibocsátást követő 4. teljes naptári hónap első napjától végrehajtott vásárlási tranzakciók kamata, készpénzfelvétel kamata, valamint az egyéb díjak és szerződési feltételek, megegyeznek a nem akciós Telenor Mycarddal. A kártya kibocsátásának dátuma megegyezik a szerződésen a Bank aláírásának dátumával.

(2) A kártya kibocsátásnak dátuma megegyezik a szerződésen a Bank aláírásának dátumával.

(1) Az Telenor MyCard hitelkártya kibocsátója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) A Telenor Magyarország Zrt. (cím: 2045 Törökbálint, Pannon út 1.) a Budapest Bank Zrt. pénzügyi közvetítője. A bank a Telenor MyCardot a mindenkori hitelbírálati feltételei alapján nyújtja. Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek.
Ha a Telenor MyCard-on rendelkezésedre álló hitelkeretből készpénzt kívánsz felvenni, vagy bármely hónap végén úgy döntesz, hogy a felhasznált összegre (beleértve a hitelkártya díjait és költségeit is) részben, vagy egészben továbbra is szükséged van ezért nem fizeted vissza teljes egészében, azt tartósan, kamatozó hitelként is használhatod a hitelkamat megfizetése mellett.

THM: 39,89%

Az itt közétett THM 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke a számodra jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

Amennyiben hitelkereted részben, vagy egészben igénybe vetted, a minimum fizetendő összeg a hóvégi elszámoláskor a fennálló tartozás 5%-a, melynek legkésőbb a fizetési határidőig (minden hónap 23-a) be kell érkeznie a hitelszámlára.
A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra és csoportos beszedési megbízásokra vonatkozik, amennyiben teljes tartozásod (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeted esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajtasz végre, amennyiben az elszámolási hónap 30 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.
A Kártyaigénylés feltételeit a mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetmény tartalmazza. A Bank saját döntési jogkörében eljárva az igényléshez a hirdetményben felsoroltaknál több, esetenként kevesebb dokumentum benyújtását is kérheti.
A Budapest Bank önként csatlakozott és alávetette magát a lakossági hitelfelvevőkkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódex rendelkezéseinek, amely megtekinthető a www.budapestbank.hu-n.

(2) Minden belföldön és külföldön végrehajtott vásárlás, csoportos beszedési megbízás esetén az elköltött összeg 1,5%-nak egészértékét, havi maximum 15 000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank. A Telenor MyCard vásárlási kedvezmény visszatérítése havonta egyszer, egy összegben, legkésőbb a vásárlási tranzakciók és csoportos beszedési megbízások könyvelési dátuma utáni naptári hónap 10-én történik meg a hitelszámládon.

(3) A kártya havidíja mindössze 550 Ft, ami szintén könnyen nullázható, de a szerződéskötést követő 3 teljes naptári hónap mindenképpen havidíjmentes. Sőt, a 2015. január 31-ig benyújtott Telenor MyCard kártyaigénylések alapján kibocsátott kártyák után az első 12 hónapban nem kell havidíjat fizetni!
Az alkalmazott havi számlavezetési díj terhelési módszere: minden új hitelkártya igénylés esetén a havi számlavezetési díj 0 Ft. Azon ügyfelek esetében, akiknél a kártyaigénylés jóváhagyásának napján és helyszínén „Első vásárlási tranzakció” került végrehajtásra, a hitelkártyával végzett „Első vásárlási tranzakció” napjától illetve annak évfordulójától számítva, egyéb esetben a hitelkártya aktiválástól illetve annak évfordulójától számított harmadik teljes naptári hónap utolsó napján, az ügyfél rendelkezésére álló hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot, a havi számlavezetési díj továbbra is 0 Ft. Abban az esetben azonban, ha a kihasználtság nem éri el a hitelkeret 70%-át, a hatályos hirdetmény szerinti számlavezetési díj kerül havonta beterhelésre a hitelkeret kihasználtság-vizsgálat időpontját követő hónap végétől kezdődően, 12 hónapon keresztül. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (beterhelt kamatok, díjak és egyéb költségek) terjed ki, és az 12 havonta ismétlődik.

Reprezentatív példa: Hitelkamat mértéke: évi 34,41%, hitelkamat típusa: A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani)., hitel teljes összege: 375 000 Ft, hitel futamideje: 12 hónap, hitel teljes díja: 81 260 Ft, a törlesztőrészletek összege 38 022 Ft, fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 456 260 Ft. Teljes hiteldíj mutató: 39,89%

Nézd meg részletesen milyen feltételekkel veheted igénybe a kártyát: Telenor MyCard hirdetmény, Általános Szerződési Feltételek

(5) A Telenor MyCard hitelkártya kibocsátója és a Telenor Wallet-en keresztül elérhető Budapest Mobil Applikáció® szolgáltatás nyújtója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) A Telenor Magyarország Zrt. (cím: 2045 Törökbálint, Pannon út 1.) a Budapest Bank Zrt. pénzügyi közvetítője. A Telenor MyCarddal kapcsolatosan a Telenor Wallet-ben nyújtható kártyainformációk elérésének a feltétele, hogy a Telenor MyCard szerződésed keretében a díjmentes, Bővített Mobilbank Info szolgáltatásra is szerződést köss. A Telenor Wallet alkalmazás Teleneor MyCard-ra vonatkozó funkciói kizárólag aktivált, és az alkalmazásban regisztrált Telenor MyCarddal vehetők igénybe. A Bővített Mobilbank Info szolgáltatás nyújtója a Budapest Bank Zrt.