Őszi akciós telefonok

Válassz új mobilt akár 0 Ft-ért vagy részletfizetéssel, ingyenes kiszállítással!

Akciós mobilok


Régóta gondolkozol azon, hogy vásárolsz egy új mobilt? Látogasd rendszeresen a webshopunkat lehet, hogy pont bekerül akcióba az a modell, amire már régóta vágysz! Használd az összehasonlító funkciónkat, így a telefonok különböző tulajdonságait összemérve kiválaszthatod azt, ami leginkább illik a te igényeidhez.

Ki ne szeretné a remek akciókat?
 

A Telenor webshopjában található akciós telefonok között mindenki talál valami érdekeset, izgalmasat, kihagyhatatlant! Az akciós mobilok között böngészve nehéz nem elcsábulni, még akkor is, ha egyébként nem terveztük lecserélni a telefonunkat. Az akció kínálata folyamatosan változik, érdemes gyakran visszalátogatni, lehet, hogy ha ma nem is találtál megfelelőt, a következő alkalommal már te is egy új készülék gazdája leszel! 

Szinte minden árkategóriában található akciós mobil. A felszereltségükben és teljesítményükben is változatos telefonok csak arra várnak, hogy lecsapj rájuk! Az akciós készülékek között sok esetben már 0 Ft-ért elvihető telefont is találsz, ha megrendeled, a futár pár napon belül már ki is viheti neked az új mobilod.

Ne habozz tovább, hiszen az akciós ajánlatok között több olyan modell is van, amiből már csak pár darab érhető el! Készülékeink között számos márka megtalálható, így nem kell lemondanod a kedvező árakról akkor sem, ha ragaszkodsz a márkahűséghez. 

Érdemes a Telenor webshopban böngészni az akciós telefonok között, hiszen számos modell csak online elérhető el, így az árengedmény mellett még egy igazán exkluzív ajánlattal is élhetsz! Változatos díjcsomagaink vannak, szokásaidhoz legjobban illő tarifacsomagot választhatsz a készülék mellé. Az akció mértéke tarifacsomagtól függ, de abban biztos lehetsz, hogy kedvező áron jutsz hozzá a választott készülékhez. Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.