Váltsd kedvezményre régi mobilod!

Váltsd árengedményre régi mobilod

Régi mobilod online akár 30 000 Ft kedvezményt érhet!

Vidd be régi, nem használt mobilod bármelyik Telenor üzletbe, mert most 20 000 Ft kedvezményt adunk érte, amit új telefon vásárlására használhatsz fel Hiper tarifával, 2 év hűséggel. Rendeld neten új mobilodat promókóddal  és az online kedvezménnyel együtt akár 30 000 Ft-tal olcsóbban!

Samsung Galaxy A32
128GB

Samsung Galaxy A32

 teljes ár online akár: 11 780 Ft

promókód beváltás esetén

Vedd meg kamatmentes részletre!
0 Ft kezdőrészlettel + 22 x 535 Ft havi részlettel
Hiper M tarifákkal
9 490 Ft havidíjjal, készülékvásárlással, e-Komfort csomaggal, 2 év hűséggel, előleggel

Megveszem

Xiaomi Redmi Note 10 5G
128GB

Xiaomi Redmi Note 10 5G

akár: 0 Ft

Rendeld neten  dupla online kedvezménnyel  0 Ft-ért
vagy vedd meg üzleteinkben promókód beváltással


Hiper L+ tarifával
12 990 Ft havidíjjal, készülékvásárlással, e-Komfort csomaggal, 2 év hűséggel, előleggel


Megveszem


Összes mobiltelefon


Mit kell tenned?
 

Hozd be a Telenor üzletbe

Hozd be bármelyik Telenor üzletünkbe régi, már nem használt mobilod.  Mindegy milyen  mobiltelefont, az sem baj, ha ütött, kopott vagy nem nálunk vásároltad, csak az a fontos, hogy az IMEI száma kiolvasható legyen. 
 

Promokódot adunk cserébe

 Régi készülékedért cserébe promokódot adunk, amely 20 000 Ft árengedményt jelent bármely új mobil vásárlásakor Hiper tarifával, 2 év hűséggel online vagy üzleteinkben. A promokód átruházható, ha nem tudod felhasználni, átadhatod másnak.
 

Válassz új készüléket

Válassz új mobilt és rendeld online, hiszen a kedvezmények halmozhatóak.  A promokód és az online kedvezmény együtt Hiper L+ és XXL tarifa esetén akár 30 000 Ft kedvezményt is jelenthet, M tarifák esetén pedig 25 000 Ft-ot.  


Hogy érvényesítheted a promókódot online vásárlás esetén?
 

  1. Válaszd ki netshopon új mobilodat, válassz hozzá Hiper tarifát vagy hosszabbítsd meglévő Hiper tarifádat, és tedd kosárba.

  2. Rendeld meg, majd az összesítő oldalon találsz egy fehér mezőt, ahova az üzletben kapott promókódot kell beírnod. A 20 000 Ft a fizetendő végösszegből fog levonódni az online kedvezménnyel együtt.

  3. Ha a választott készülék kevesebbe kerül, mint a  promókód és online kedvezmény együttesen, akkor 0 Ft lesz a készülék ára.  A kedvezmény maradványértéke nem jár vissza és nem vehető igénybe egy következő vásárlás alkalmával.

  4. Egy telefon vásárlásakor egy promókód használható fel. 

promókód

 

A készülékbeváltás promóció 2021. augusztus 31-től október 6-ig tart és bármilyen mobiltelefon beváltására érvényes, amely beazonosítható IMEI számmal rendelkezik.  A  mobiltelefonokat a Telenor üzletekben veszik át kollégáink, a promókódok 2021. október 20-ig bármely új mobil vásárlására felhasználhatóak Hiper tarifával, 2 év hűségidő vállalásával, üzleteinkben és online. Online vásárláskor a 20 000 Ft értékű promókód és az online kedvezmények összeadódnak, így  Hiper M tarifák esetén 25 000 Ft, Hiper L+, XXL tarifa esetén a netshopon 30 000 Ft árkedvezmény érvényesíthető. Vásárlásonként csak egy promókód használható fel. A promókód átruházható. Az e-Komfort csomag feltételeinek nem teljesülése esetén havi 1000 Ft kerül felszámolásra.