100 GB 5000 Ft-ért

Válassz kiegészítő mobilnetet számlás tarifacsomagodhoz!

100 GB mobilnet 5 000 Ft-ért

100 GB mobilnet
ebből  5 GB felhasználható az EU-ban

5 000 Ft / megrendelés

100 GB mobilnet 5 000 Ft-ért

100 GB mobilnet, havonta megújuló
ebből  5 GB felhasználható az EU-ban

5 000 Ft számlázási ciklusonként

 Még nem vagy telenoros? Válts színt, válaszd a Telenor Blue+ tarifacsomagot!

Megnézem

Egyszeri, kiegészítő mobilnet

1 GB mobilnet

1 GB
belföldön és az EU-ban

1 090 Ft / megrendelés

3 GB mobilnet

3 GB
belföldön és az EU-ban

2 190 Ft / megrendelés

5 GB mobilnet

5 GB
belföldön és az EU-ban

2 990 Ft / megrendelés

100 GB mobilnet 5 000 Ft-ért

100 GB mobilnet
ebből  5 GB felhasználható az EU-ban

5 000 Ft / megrendelés

Havidíjas, megújuló mobilnet

Plusz 1 GB mobilnet csomag

1 GB
belföldön és az EU-ban

1090 Ft számlázási ciklusonként

Plusz 3 GB mobilnet csomag

3 GB
belföldön és az EU-ban

2190 Ft számlázási ciklusonként

Plusz 5 GB mobilnet csomag

5 GB
belföldön és az EU-ban

2990 Ft számlázási ciklusonként

100 GB mobilnet 5 000 Ft-ért

100 GB mobilnet, havonta megújuló
ebből  5 GB felhasználható az EU-ban

5 000 Ft számlázási ciklusonként

 • Az 1 GB, 3 GB, 5 GB és 100 GB adatjegyek egyszeri extra adatkeretet biztosítanak, mely adatkeretek a megrendeléstől számított 30 napig használhatóak fel belföldön, valamint az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban.

 • A megújuló havidíjas adatcsomagok olyan adatforgalmi keretet tartalmazó szolgáltatások, amelyek belföldi adatmennyiséget biztosítanak a tarifacsomagodban foglalt adatkereten felül.

 • A megrendelt plusz adatmennyiség a számlázási időszakod végéig használható fel belföldön, valamint az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban. A következő díjazási időszakra nem vihető át.

 • 2017. június 15-től az EU és az 1-es díjzóna más országain belül történő időszakos utazások során alapesetben a belföldivel azonos díjakon mobilozhatsz.

 • A tarifacsomagokban és kiegészítő adatszolgáltatásokban foglalt belföldi adatkeretek tarifacsomagonként különböző mértékben használhatók fel az EU-ban. Egyes, belföldön korlátlan tarifacsomagokhoz külön EU adatkeret tartozik.

 • A 100 GB mobiljegy és mobilcsomag megrendelhető minden publikus lakossági számlás tarifához 2019. január 31-ig.

 • Telenor Hello Data tarifacsomagok esetén a kiegészítő adatmennyiség  az EU-ban és az 1. roaming díjzónában használható fel.

 • A szolgáltatások a MobilKvartett 150, MobilKvartett 1000, MobilKvartett 3000,  valamint nem hang alapú tarifacsomagokhoz nem rendelhetőek meg.

 • Adatmennyiség

  • Amennyiben a tarifád tartalmaz beépített adatmennyiséget, a kiegészítő adatforgalmi kerete(ke)t a tarifacsomag szerinti kínált sávszélességgel lehet felhasználni. A kiegészítő adatforgalmi keret(ek) felhasználása után belföldön forgalmi díjat nem számlázunk, a tarifacsomag szerinti sebességre lassítjuk a kínált sávszélességet.

  • Amennyiben a tarifád nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben a kiegészítő adatforgalmi keret(ek) a következő kínált sávszélességgel használhatod: 7 Mbit/s letöltési sebesség, 2 Mbit/s feltöltési sebesség. A szolgáltatásokban foglalt keret(ek) felhasználása után a mobilinternet nem lesz elérhető (0/0 kbit/s le- és feltöltési sebesség).

  • A kiegészítő adatforgalom a megrendeléskori számlázási időszak adatforgalmi keretéhez adódik hozzá és a számlázási időszak végéig használható fel, a következő számlázási ciklusra nem vihető át.

  • Amennyiben rendelkezel egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a tarifádban foglalt adatkeretet csökkentjük, végül a havidíjas adatcsomagba épített mennyiséget.

  • A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik.

  • SMS-ben értesítünk, ha elhasználtad a kereted 80%-át, illetve ha elérted a 100%-ot.

 • Megrendelés, aktiválás:

  • A szolgáltatások havidíjának terhelése időarányosan történik.

  • Egy időben az adatcsomagok közül csak egyet vehetsz igénybe. Ha csomagot váltasz, a meglévő csomagodat töröljük.

  • Az adatcsomagot megrendeléstől számított 72 órán belül aktiváljuk. Aktiválásról SMS-t küldünk.

 • Telenor MyTariff tarifacsomaggal rendelkezők esetén a szolgáltatások díja nem egyenlíthetők ki az Extra szolgáltatás keretből.

Töltsd le a MyTelenor alkalmazást

Még új vagy a netezés világában?

Olvasd el a fogalommagyarázatunkat!

Adat: Minden esetben mikor internetezel a telefonodon, adatot használsz. Böngészel, közösségi oldalra látogatsz, megnézel egy videót, letöltesz egy képet. Az adatot meghatározott mennyiséget tartalmazó csomagokban vásárolhatod meg. Minél többet netezel, annál több adatra van szükséged.

Adathasználat: Ha a mobilodon felmész az internetre vagy elkezdesz alkalmazásokat használni, adatot fogyasztasz. Vedd figyelembe, hogy a készülékeden lévő appok a háttérben, külön jelzés, illetve figyelmeztetés nélkül is adatot forgalmazhatnak: letöltik új üzeneteidet, frissítik az időjárási adatokat, illetve ellenőrizhetik azt, hogy van-e frissebb verzió, amelynek letöltését felajánlják neked. Ezek a háttérben zajló szinkronizálások, ugyanolyan adathasználatnak számítanak, mint amikor te magad böngészel, videókat nézel, zenét hallgatsz. Beállításokkal korlátozhatod az alkalmazások adathasználatát, pl. csak WIFI esetén frissítsen.

MB/GB: Az adat mértékegysége. MB: megabájt, GB: gigabájt. 1 GB = 1024 MB

Mobilnet keret / adatkeret: Az az internetezésre használható, előre meghatározott mennyiségű adat, amelyet annak érvényességi idejéig használhatsz. Mobilnet keretet tartalmazhat a tarifacsomagod, vagy vásárolhatsz kiegészítő adatjegyet vagy plusz adatcsomagot, amelyekkel bővítheted már meglévő keretedet.

Adathasználat követése: Érdemes figyelned mobilnet kereted alakulását, így nem ér váratlanul, ha hirtelen elfogy az adatkereted. Időben bővítheted új adatcsomag vásárlásával, hogy tovább tudd nézni a videókat, böngészhess és oszd meg élményeidet a neten. Mobilnet kereted alakulásáról folyamatosan frissülő információt az ingyenes MyTelenor appon találsz. A legtöbb okostelefon beállíthatod, hogy figyelmeztessen, ha elértél bizonyos adatmennyiséget.

Adatkeret felhasználása: Ez az a helyzet, amikor elhasználtad az összes rendelkezésedre álló adatot. Két dolog történhet veled ezután. Vagy lassítjuk a sebességedet, vagy teljesen megállítjuk attól függően, milyen adatcsomaggal rendelkezel. Ha a lassítás után tovább internetezel, akkor ezért nem kell külön díjat fizetned. SMS-ben értesítünk, ha elhasználtad a kereted 80%-át, illetve ha elérted a 100%-ot.

Adatkeret felhasználása az EU-ban és az 1-es díjzóna más országaiban:
Az EU-s adatkeretek nem plusz adatkeretet jelentenek a meglévő belföldi keretek felett, hanem a belföldi keretek egy része (vagy egésze) nagyobb földrajzi területen használható fel azáltal, hogy nem csupán belföldön, hanem az 1-es roaming díjzónában is érvényes.

Az EU-s adatkeret elérésekor SMS értesítést küldünk. Ezt követően - ha még rendelkezésre áll - a fennmaradó belföldi adatkeret kerül felhasználásra 1,93 Ft/MB többletdíj terhelése mellett. A belföldi keret kimerítése után az adatkapcsolat megszakad.Az adatforgalmazás a továbbiakban a számlázási ciklus végéig nem lehetséges. Ez a belföldihez hasonló módon kiegészítő adat szolgáltatás megrendelésével oldható fel. Ekkor az abban foglalt EU-s keret kerül felhasználásra, többletdíj nem terhelődik.

Kiegészítő adatjegy: Ha elfogyott a mobilneted, de szeretnéd továbbra is a megszokott sebességen folytatni a netezést, akkor az egyszeri, kiegészítő adatjegyet érdemes megrendelned. Egy ilyen adatjegy kártyás tarifacsomag mellé a megrendeléstől számított 1 vagy 7 teljes napig, számlás tarifacsomag mellé 30 napig érvényes és megrendelésenként egy egyszeri díj kerül levonásra.

Havidíjas / plusz adatcsomag: Ha nem csak esetenként, hanem rendszeresen nagyobb mobilnet kerettel szeretnél internetezni, akkor a havidíjas adatcsomagjaink közül válassz. Ezt a csomagot elég egyszer megrendelni, ezt követően minden hónapban rendelkezésedre áll majd a megnövelt adatmennyiség. A havidíjas adatcsomag ára minden hónapban megjelenik majd a számládban, ha kártyás tarifacsomagod van, akkor pedig az egyenlegedből kerül levonásra a szolgáltatás havidíja.

Adatjegyek és adatcsomagok érvényessége:

 • számlás előfizetők esetén: Egyszeri adatjegyek esetén megrendeléstől számított 30 nap, megújuló adatcsomagok esetén mindig az adott számlázási időszak vége. A számlázási időszakodat a számlán találod, de ellenőrizheted a MyTelenoron vagy a MyTelenor appon, telefonon a 1220-on, vagy az üzletekben is megtudhatod.

 • kártyás előfizetők esetén: Egyszeri napi net csomagok esetén  a megrendeléstől számított  1 teljes nap, a heti net csomagok esetén a megrendeléstől számított 7 teljes nap , megújuló adatcsomagok esetén pedig 30 teljes nap. A kártyás ciklusoddal kapcsolatban a 1220-on vagy az üzletekben tájékozódhatsz.

Sebesség: Az általad használt szolgáltatás sebessége azt jelenti, hogy milyen gyorsan tudsz adatot fogadni és küldeni internetezés során. Minél nagyobb ez a sebesség, annál gördülékenyebben, gyorsabban töltődnek be az oldalak, a videók, tudod használni a netet.

Sebesség korlátozása: Amennyiben az adott időszakban rendelkezésedre álló adatkeretet teljesen elhasználtad a sebességedet korlátozzuk, de a jó hír, hogy nem kell mást tenned mint az oldalon fentebb megrendelni egy kiegészítő adatjegyet vagy egy plusz mobilnet csomagot és tovább netezhetsz.

WiFi és mobilnet: A WiFi hálózatot mobilnet csomagod mellett is szabadon választhatod. Amennyiben WiFi hálózatra csatlakozol, internetezés közben a mobilnet keretedet nem fogyasztod.

Ha csak alkalmanként, számlázási ciklusonként egyszer-egyszer van szükséged a mobilodon internetre.

 • Napi elérési díj, amely 1 MB belföldi adatforgalmat tartalmaz: 247,2 Ft

 • A napi elérési díjban foglalt 1 MB adatforgalmi kereten felüli adatforgalom díja megkezdett 0,1 MB-onként: 4,05 Ft

A szolgáltatás használati díj megfizetésével vehető igénybe, hangalapú tarifacsomag mellé megrendelve. A szolgáltatás az 1-es roaming díjzónában a belföldivel azonos feltételekkel és díjakon vehető igénybe. 
Adatforgalmazás esetén a használati díj naptári naponként, az adott napon történt legelső adatforgalmazás megkezdésekor fizetendő, és a napi elérési díjban foglalt adatmennyiség felhasználását követően a szolgáltatás az átvitt adatmennyiség függvényében díjköteles. A szolgáltatás havidíjmentes. Az adatforgalom számlázása megkezdett 0,1 MB-os egységenként történik. A napi elérési díjban foglalt 1 MB adatforgalmi keretet legkésőbb az adott naptári nap végéig lehet felhasználni, a fel nem használt keret a következő napra, illetve számlázási ciklusra nem vihető át. További részletes információ az ÁSZF-bentalálható.

A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE technológia esetén: 0 Mbit/s. A kínált sávszélesség (elméleti maximális le- és feltöltési sebesség) elérésének feltétele az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetősége, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) megléte, illetve a hálózat aktuális leterheltsége. A minőségi mutatókra vonatkozó részletes szabályok az ÁSZF Törzsszöveg 4.1. pontjában találhatók.