Kiegészítő perc + mobilnet csomagok kártyásoknak


Válassz 2in1 kiegészítő csomagjaink közül!
2in1 S megújuló csomag
1000 Ft / 30 nap
 • 25 perc beszélgetés
 • 500 MB mobilnet belföldön és az EU-ban
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a 2IN1S aktiváló kódot a 1744-re!
2in1 M megújuló csomag
2500 Ft / 30 nap
 • 50 perc beszélgetés 
 • 1,5 GB mobilnet belföldön és az EU-ban
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a 2IN1M aktiváló kódot a 1744-re!
2in1 L megújuló csomag
3800 Ft / 30 nap
 • 100 perc beszélgetés
 • 3 GB mobilnet belföldön és az EU-ban
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a 2IN1L aktiváló kódot a 1744-re!
2in1 egyszeri heti csomag
500 Ft / megrendelés

20 perc beszélgetés és 200 MB net belföldön és az EU-ban

Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a 2IN1HETI aktiváló kódot a 1744-re!

A 2in1 S/M/L megújuló, valamint a 2in1 egyszeri heti kiegészítő csomagokat feltöltőkártyás tarifacsomaggal veheted igénybe.

 • A 2in1 S, 2in1 M, 2in1 L csomagokat feltöltőkártyás tarifacsomaggal veheted igénybe. 
 • A szolgáltatás időszaki díj megfizetése mellett vehető igénybe, és a díj levonását követően kerül aktiválásra. 
 • A szolgáltatás aktiválástól számított 30 napig használható. A fel nem használt perc- és adatkeret nem vihető át a következő szolgáltatási ciklusra.
 • Amennyiben a kártyádon nincs elegendő egyenleg, úgy a szolgáltatás felfüggesztett állapotban kerül az előfizetésre. Az első megfelelő összegű feltöltéssel a szolgáltatást aktiváljuk, ekkor újra indul a 30 napos szolgáltatási ciklus és onnantól érvényesülnek a kedvezmények is.
 • Ha az egyenlegen 3 hónapig nincs elegendő összeg az időszaki díj levonásához, úgy a csomag a 4. hónaptól törlésre kerül.
 • Az időszaki díjat a 30 nap lejártát követő napon megkíséreljük levonni. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő összeg a kártyás egyenlegen, akkor az alap tarifacsomag feltételei érvényesülnek , valamint  a csomagban foglalt perc- és adatmennyiség sem kerül beállításra, a feltöltésig felfüggesztett állapotban lesz a 2in1 csomag.
 • A 2in1 megújuló csomagok közül egy időben kizárólag egy szolgáltatást rendelhetsz meg.
 • A csomagok közti váltás azonnal megtörténik. Ebben az esetben a teljes időszaki díj kerül levonásra, újra indul a 30 nap és a fel nem használt perc- és adatkeretek összeadódnak és a következő szolgáltatási ciklus végéig felhasználhatóak.   
 • A 2in1 megújuló csomagját a 1744-es számra küldött SMS-ben is le tudod mondani az alábbi kódokkal: 2in1S lemondásához küldd az X2in1S - kódot; a 2in1 M lemondásához az X2in1M - kódot; a 2in1L lemondásához az: X2in1L- kódot.
 • A megújuló mobilnet csomagok közti váltás azonnal megtörténik. A korábbi havidíjas adatcsomag automatikusan törlésre kerül, az újonnan megrendelt szolgáltatás teljes időszaki díj kerül levonásra, újra indul a 30 nap, a fel nem használt adatkeretek összeadódnak és a következő szolgáltatási ciklus (30 nap) végéig felhasználhatóak. 

 • Adatmennyiség
  • Abban az esetben, ha a csomagban foglalt belföldi adatforgalom elfogyott és nem rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, a kártyás szolgáltatási ciklus végéig a belföldi, általános irányú adatforgalmazás nem lesz lehetséges (lassítás sebessége 0/0 kbit/s).
  • Az időszaki díjon felül belföldi adatforgalom esetén nincs túlhasználati díj.
  • Az adatcsomagokban foglalt adatmennyiség a tarifacsomagban meghatározott sebességen vehető igénybe. A szolgáltatás megrendelése nem befolyásolja a tarifacsomagban meghatározott elméleti maximális le- és feltöltési sebesség nagyságát, ez változatlanul a tarifacsomagban meghatározott mértékű marad.
  • Amennyiben a tarifacsomag nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben az adatcsomagokban foglalt adatmennyiséget 7 Mbit/s elméleti maximális letöltési- és 2 Mbit/s elméleti maximális feltöltési sebességgel lehet igénybe venni.
  • A szolgáltatásban foglalt belföldi adatmennyiséget valamennyi típusú adatforgalmazás fogyasztja.
  • A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik.
  • Abban az esetben, ha rendelkezel egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a megújuló keretet, majd a tarifában foglalt adatkeretet csökkentjük, végül az adatcsomagba épített mennyiséget.
  • Ha nem használod fel a szolgáltatásban foglalt adatmennyiséget az adott szolgáltatási ciklusban, a kedvezmény nem vihető át következő 30 napra.
 • A csomag egyszeri perc- és adatkeretet biztosít, melyet a megrendeléstől számított 7 napig használhatod fel belföldön, valamin az 1. roaming díjzóna országaiban. A fel nem használt mennyiséget a 7 nap leteltét követően töröljük.
 • Egyszeri heti csomagot bármennyiszer rendelhetsz, akár napon belül is.
 • Amennyiben a korábban megrendelt szolgáltatás érvényességi idején belül újabbat rendelsz, abban az esetben a korábbi rendelésből még fel nem használt perc- és adatmennyiséghez hozzáadódik az újabb egyszeri csomagban foglalt mennyiség, és a teljes perc- és adatkeretet az utolsó csomag megrendelésétől számított 7 napig használhatod fel.
 • Egyszeri  heti csomagot bármikor rendelhetsz az előfizetés mellé, akkor is, ha van aktív havidíjas kiegészítő adatszolgáltatás is.
 • Először mindig az egyszeri heti csomagban foglalt perc- és adatkeretet csökkentjük, azt követően a megújuló keretet, majd a tarifacsomagba épített mennyiséget.
 • Az egyszeri heti csomagban foglalt adatmennyiséget a tarifacsomagban meghatározott sebességgel használhatod. Amennyiben a tarifacsomag nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben az egyszeri heti csomagban foglalt adatmennyiséget 7 Mbit/s elméleti maximális letöltési- és 2 Mbit/s elméleti maximális feltöltési sebességgel veheted igénybe.
 • Az adatmennyiség felhasználását követően a mobilnet nem lesz elérhető (lassítás sebessége 0/0 kbit/s).

Töltsd le a MyTelenor Appot, itt bármikor csekkolhatod adat vagy forint egyenlegedet és könnyedén tudsz rendelni adatjegyeink közül.
 

Egyenlegfeltöltés

Egyenlegfeltöltés

A szolgáltatás igénybevételéhez ne felejtsd el feltölteni az egyenlegedet!
 

Feltöltés


Még új vagy a netezés világában?

Olvasd el a fogalommagyarázatunkat!

Adat: Minden esetben mikor internetezel a telefonodon, adatot használsz. Böngészel, közösségi oldalra látogatsz, megnézel egy videót, letöltesz egy képet. Az adatot meghatározott mennyiséget tartalmazó csomagokban vásárolhatod meg. Minél többet netezel, annál több adatra van szükséged.

Adathasználat: Ha a mobilodon felmész az internetre vagy elkezdesz alkalmazásokat használni, adatot fogyasztasz. Vedd figyelembe, hogy a készülékeden lévő appok a háttérben, külön jelzés, illetve figyelmeztetés nélkül is adatot forgalmazhatnak: letöltik új üzeneteidet, frissítik az időjárási adatokat, illetve ellenőrizhetik azt, hogy van-e frissebb verzió, amelynek letöltését felajánlják neked. Ezek a háttérben zajló szinkronizálások, ugyanolyan adathasználatnak számítanak, mint amikor te magad böngészel, videókat nézel, zenét hallgatsz. Beállításokkal korlátozhatod az alkalmazások adathasználatát, pl. csak WIFI esetén frissítsen.

MB/GB: Az adat mértékegysége. MB: megabájt, GB: gigabájt. 1 GB = 1024 MB

Mobilnet keret / adatkeret: Az az internetezésre használható, előre meghatározott mennyiségű adat, amelyet annak érvényességi idejéig használhatsz. Mobilnet keretet tartalmazhat a tarifacsomagod, vagy vásárolhatsz kiegészítő adatjegyet vagy plusz adatcsomagot, amelyekkel bővítheted már meglévő keretedet.

Adathasználat követése: Érdemes figyelned mobilnet kereted alakulását, így nem ér váratlanul, ha hirtelen elfogy az adatkereted. Időben bővítheted új adatcsomag vásárlásával, hogy tovább tudd nézni a videókat, böngészhess és oszd meg élményeidet a neten. Mobilnet kereted alakulásáról folyamatosan frissülő információt az ingyenes MyTelenor appon találsz. A legtöbb okostelefon beállíthatod, hogy figyelmeztessen, ha elértél bizonyos adatmennyiséget.

Adatkeret felhasználása: Ez az a helyzet, amikor elhasználtad az összes rendelkezésedre álló adatot. Két dolog történhet veled ezután. Vagy lassítjuk a sebességedet, vagy teljesen megállítjuk attól függően, milyen adatcsomaggal rendelkezel. Ha a lassítás után tovább internetezel, akkor ezért nem kell külön díjat fizetned. SMS-ben értesítünk, ha elhasználtad a kereted 80%-át, illetve ha elérted a 100%-ot.

Adatkeret felhasználása az EU-ban és az 1-es díjzóna más országaiban:
Az EU-s adatkeretek nem plusz adatkeretet jelentenek a meglévő belföldi keretek felett, hanem a belföldi keretek egy része (vagy egésze) nagyobb földrajzi területen használható fel azáltal, hogy nem csupán belföldön, hanem az 1-es roaming díjzónában is érvényes.

Az EU-s adatkeret elérésekor SMS értesítést küldünk. Ezt követően - ha még rendelkezésre áll - a fennmaradó belföldi adatkeret kerül felhasználásra 1,082 Ft/MB többletdíj terhelése mellett. A belföldi keret kimerítése után az adatkapcsolat megszakad.Az adatforgalmazás a továbbiakban a számlázási ciklus végéig nem lehetséges. Ez a belföldihez hasonló módon kiegészítő adat szolgáltatás megrendelésével oldható fel. Ekkor az abban foglalt EU-s keret kerül felhasználásra, többletdíj nem terhelődik.

Kiegészítő adatjegy: Ha elfogyott a mobilneted, de szeretnéd továbbra is a megszokott sebességen folytatni a netezést, akkor az egyszeri, kiegészítő adatjegyet érdemes megrendelned. Egy ilyen adatjegy kártyás tarifacsomag mellé a megrendeléstől számított 1 vagy 7 teljes napig és megrendelésenként egy egyszeri díj kerül levonásra.

Megújuló net / plusz adatcsomag: Ha nem csak esetenként, hanem rendszeresen nagyobb mobilnet kerettel szeretnél internetezni, akkor a 30 naponta megújuló net csomagjaink közül válassz. Ezt a csomagot elég egyszer megrendelni, ezt követően 30 napig rendelkezésedre áll majd a megnövelt adatmennyiség. A 30 naponta megújuló adatcsomag díja az egyenlegedből kerül levonásra.

Adatjegyek és adatcsomagok érvényessége:

kártyás előfizetők esetén: Egyszeri napi net csomagok esetén  a megrendeléstől számított  1 teljes nap, míg a heti net csomagok esetén a megrendeléstől számított 7 teljes nap, 30 naponta megújuló adatcsomagok pedig 30 teljes nap. 

Sebesség: Az általad használt szolgáltatás sebessége azt jelenti, hogy milyen gyorsan tudsz adatot fogadni és küldeni internetezés során. Minél nagyobb ez a sebesség, annál gördülékenyebben, gyorsabban töltődnek be az oldalak, a videók, tudod használni a netet.

Sebesség korlátozása: Amennyiben az adott időszakban rendelkezésedre álló adatkeretet teljesen elhasználtad a sebességedet korlátozzuk, de a jó hír, hogy nem kell mást tenned mint az oldalon fentebb megrendelni egy kiegészítő adatjegyet vagy egy plusz mobilnet csomagot és tovább netezhetsz.

WiFi és mobilnet: A WiFi hálózatot mobilnet csomagod mellett is szabadon választhatod. Amennyiben WiFi hálózatra csatlakozol, internetezés közben a mobilnet keretedet nem fogyasztod.

A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE technológia esetén: 0 Mbit/s. A kínált sávszélesség (elméleti maximális le- és feltöltési sebesség) elérésének feltétele az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetősége, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) megléte, illetve a hálózat aktuális leterheltsége. A minőségi mutatókra vonatkozó részletes szabályok az ÁSZF Törzsszöveg 4.1. pontjában találhatók.