Felejtsd el a wifi-vadászatot, legyél stabilan online új feltöltőkártyás csomagjainkkal!

Válassz 2in1 kiegészítő csomagjaink közül Telenor Kártyás tarifacsomagod mellé!  

2in1 S havi megújuló csomag csak kártyásoknak

25 perc beszélgetés és 500 MB net
belföldön és az EU-ban

1 000 Ft havi megújuló díj

2in1 M havi megújuló csomag csak kártyásoknak

50 perc beszélgetés és 1,5 GB net
belföldön és az EU-ban

2 500 Ft havi megújuló díj

2in1 L havi megújuló csomag csak kártyásoknak

100 perc beszélgetés és 3 GB net
belföldön és az EU-ban

3 800 Ft havi megújuló díj

2in1 egyszeri heti csomag csak kártyásoknak

20 perc beszélgetés és 200 MB net
belföldön és az EU-ban

500 Ft / megrendelés


A 2in1 S/M/L havi megújuló, valamint a 2in1 egyszeri heti kiegészítő csomagokat csak a Telenor Kártyás  és Telenor Kártyás Expressz tarifacsomaggal veheted igénybe.
 

A havi megújuló csomagok esetén havi megújuló díjat kell fizetni. Ez az összeg a kártyás egyenlegedből kerül levonásra a kártyás ciklus elején. Amennyiben az egyenlegeden nem áll rendelkezésre a megfelelő összeg, a csomag felfüggesztett állapotba kerül. Az első megfelelő összegű feltöltéssel a szolgáltatást aktiváljuk és időarányosan levonjuk a szolgáltatás díját.

 • A kártyás ciklus közbeni megrendelés során időarányos havidíj kerül levonásra, és a kártyás ciklus hátralévő idejére a havidíjért járó kedvezmények teljes egészében igénybe vehetőek.
 • Amennyiben a kártyádon nincs elegendő egyenleged, úgy a szolgáltatás felfüggesztett állapotban kerül az előfizetésre. Az első megfelelő összegű feltöltéssel a szolgáltatást aktiváljuk, onnantól érvényesülnek a kedvezmények is.
 • Ha az egyenlegen 3 hónapig nincs elegendő egyenleg a csomag havidíjának levonásához, úgy a csomag a 4. hónaptól törlésre kerül.
 • A szolgáltatás havidíj megfizetése mellett vehető igénybe.
 • A havidíjat minden ciklus kezdőnapján megkíséreljük levonni. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő összeg a kártyás egyenlegen, akkor az alap tarifacsomag feltételei érvényesülnek , valamint  a csomagban foglalt hívás és adatmennyiség sem kerül beállításra, a feltöltésig felfüggesztett állapotban lesz.
 • A fel nem használt kedvezmények nem vihetők át a következő kártyás ciklusra, abban az esetben sem, ha a havidíj összegének levonására ciklus közben kerül sor.
 • A 2in1 havi megújuló csomagok közül egy időben kizárólag egy szolgáltatást rendelhetsz meg.
 • A csomagok közti váltás azonnal megtörténik. Ebben az esetben is időarányos havidíj kerül levonásra a kártyád egyenlegéből, és a fel nem használt adatkeretek összeadódnak és a következő kártyás ciklus végéig felhasználhatóak.
 • Adatmennyiség

 • Abban az esetben, ha a csomagban foglalt belföldi adatforgalom elfogyott és nem rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, a kártyás ciklus végéig a belföldi, általános irányú adatforgalmazás nem lesz lehetséges (lassítás sebessége 0/0 kbit/s).
 • A havidíjon felül belföldi adatforgalom esetén nincs túlhasználati díj.
 • Az adatcsomagokban foglalt adatmennyiség a tarifacsomagban meghatározott sebességen vehető igénybe. A szolgáltatás megrendelése nem befolyásolja a tarifacsomagban meghatározott elméleti maximális le- és feltöltési sebesség nagyságát, ez változatlanul a tarifacsomagban meghatározott mértékű marad.
 • Amennyiben a tarifacsomag nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben az adatcsomagokban foglalt adatmennyiséget 7 Mbit/s elméleti maximális letöltési- és 2 Mbit/s elméleti maximális feltöltési sebességgel lehet igénybe venni.
 • A szolgáltatásban foglalt belföldi adatmennyiséget valamennyi típusú adatforgalmazás fogyasztja.
 • A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik.
 • Abban az esetben, ha rendelkezel egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a megújuló keretet, majd a tarifában foglalt adatkeretet csökkentjük, végül az adatcsomagba épített mennyiséget.
 • Ha nem használod fel a szolgáltatásban foglalt adatmennyiséget az adott kártyás ciklusban, a kedvezmény nem vihető át következő kártyás ciklusra.
 • A csomag egyszeri perc- és adatkeretet biztosít, melyet a megrendeléstől számított 7 napig használhatod fel belföldön, valamin az 1. roaming díjzóna országaiban. A fel nem használt mennyiséget a 7 nap leteltét követően töröljük.
 • Egyszeri heti csomagot bármennyiszer rendelhetsz, akár napon belül is.
 • Amennyiben a korábban megrendelt szolgáltatás érvényességi idején belül újabbat rendelsz, abban az esetben a korábbi rendelésből még fel nem használt perc- és adatmennyiséghez hozzáadódik az újabb egyszeri csomagban foglalt mennyiség, és a teljes perc- és adatkeretet az utolsó csomag megrendelésétől számított 7 napig használhatod fel.
 • Egyszeri  heti csomagot bármikor rendelhetsz az előfizetés mellé, akkor is, ha van aktív havidíjas kiegészítő adatszolgáltatás is.
 • Először mindig az egyszeri heti csomagban foglalt perc- és adatkeretet csökkentjük, azt követően a megújuló keretet, majd a tarifacsomagba épített mennyiséget.
 • Az egyszeri heti csomagban foglalt adatmennyiséget a tarifacsomagban meghatározott sebességgel használhatod. Amennyiben a tarifacsomag nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben az egyszeri heti csomagban foglalt adatmennyiséget 7 Mbit/s elméleti maximális letöltési- és 2 Mbit/s elméleti maximális feltöltési sebességgel veheted igénybe.
 • Az adatmennyiség felhasználását követően a mobilnet nem lesz elérhető (lassítás sebessége 0/0 kbit/s).


 

2018. augusztus 28-ától az Általános Szerződési Feltételeink módosításával a megújuló kártyás, kiegészítő szolgáltatások használata és díjfizetése egyszerűbbé és átláthatóbbá válik.  Megszűnik a tört időszakra számított díjterhelés és szolgáltatás aktiválás, a szolgáltatások az időszaki díj levonásának napján aktiválódnak és onnantól 30 napig vehetők igénybe. További részletek
 

Egyenlegfeltöltés

Egyenlegfeltöltés

A szolgáltatás igénybevételéhez ne felejtsd el feltölteni az egyenlegedet!
 

Feltöltés


 

Töltsd le a MyTelenor alkalmazást

Még új vagy a netezés világában?

Olvasd el a fogalommagyarázatunkat!

Adat: Minden esetben mikor internetezel a telefonodon, adatot használsz. Böngészel, közösségi oldalra látogatsz, megnézel egy videót, letöltesz egy képet. Az adatot meghatározott mennyiséget tartalmazó csomagokban vásárolhatod meg. Minél többet netezel, annál több adatra van szükséged.

Adathasználat: Ha a mobilodon felmész az internetre vagy elkezdesz alkalmazásokat használni, adatot fogyasztasz. Vedd figyelembe, hogy a készülékeden lévő appok a háttérben, külön jelzés, illetve figyelmeztetés nélkül is adatot forgalmazhatnak: letöltik új üzeneteidet, frissítik az időjárási adatokat, illetve ellenőrizhetik azt, hogy van-e frissebb verzió, amelynek letöltését felajánlják neked. Ezek a háttérben zajló szinkronizálások, ugyanolyan adathasználatnak számítanak, mint amikor te magad böngészel, videókat nézel, zenét hallgatsz. Beállításokkal korlátozhatod az alkalmazások adathasználatát, pl. csak WIFI esetén frissítsen.

MB/GB: Az adat mértékegysége. MB: megabájt, GB: gigabájt. 1 GB = 1024 MB

Mobilnet keret / adatkeret: Az az internetezésre használható, előre meghatározott mennyiségű adat, amelyet annak érvényességi idejéig használhatsz. Mobilnet keretet tartalmazhat a tarifacsomagod, vagy vásárolhatsz kiegészítő adatjegyet vagy plusz adatcsomagot, amelyekkel bővítheted már meglévő keretedet.

Adathasználat követése: Érdemes figyelned mobilnet kereted alakulását, így nem ér váratlanul, ha hirtelen elfogy az adatkereted. Időben bővítheted új adatcsomag vásárlásával, hogy tovább tudd nézni a videókat, böngészhess és oszd meg élményeidet a neten. Mobilnet kereted alakulásáról folyamatosan frissülő információt az ingyenes MyTelenor appon találsz. A legtöbb okostelefon beállíthatod, hogy figyelmeztessen, ha elértél bizonyos adatmennyiséget.

Adatkeret felhasználása: Ez az a helyzet, amikor elhasználtad az összes rendelkezésedre álló adatot. Két dolog történhet veled ezután. Vagy lassítjuk a sebességedet, vagy teljesen megállítjuk attól függően, milyen adatcsomaggal rendelkezel. Ha a lassítás után tovább internetezel, akkor ezért nem kell külön díjat fizetned. SMS-ben értesítünk, ha elhasználtad a kereted 80%-át, illetve ha elérted a 100%-ot.

Adatkeret felhasználása az EU-ban és az 1-es díjzóna más országaiban:
Az EU-s adatkeretek nem plusz adatkeretet jelentenek a meglévő belföldi keretek felett, hanem a belföldi keretek egy része (vagy egésze) nagyobb földrajzi területen használható fel azáltal, hogy nem csupán belföldön, hanem az 1-es roaming díjzónában is érvényes.

Az EU-s adatkeret elérésekor SMS értesítést küldünk. Ezt követően - ha még rendelkezésre áll - a fennmaradó belföldi adatkeret kerül felhasználásra 1,93 Ft/MB többletdíj terhelése mellett. A belföldi keret kimerítése után az adatkapcsolat megszakad.Az adatforgalmazás a továbbiakban a számlázási ciklus végéig nem lehetséges. Ez a belföldihez hasonló módon kiegészítő adat szolgáltatás megrendelésével oldható fel. Ekkor az abban foglalt EU-s keret kerül felhasználásra, többletdíj nem terhelődik.

Kiegészítő adatjegy: Ha elfogyott a mobilneted, de szeretnéd továbbra is a megszokott sebességen folytatni a netezést, akkor az egyszeri, kiegészítő adatjegyet érdemes megrendelned. Egy ilyen adatjegy kártyás tarifacsomag mellé a megrendeléstől számított 1 vagy 7 teljes napig, számlás tarifacsomag mellé 30 napig érvényes és megrendelésenként egy egyszeri díj kerül levonásra.

Havi megújuló net / plusz adatcsomag: Ha nem csak esetenként, hanem rendszeresen nagyobb mobilnet kerettel szeretnél internetezni, akkor a havi megújuló net csomagjaink közül válassz. Ezt a csomagot elég egyszer megrendelni, ezt követően minden hónapban rendelkezésedre áll majd a megnövelt adatmennyiség. A havidíjas adatcsomag ára minden hónapban megjelenik majd a számládban, ha kártyás tarifacsomagod van, akkor pedig az egyenlegedből kerül levonásra a szolgáltatás havidíja.

Adatjegyek és adatcsomagok érvényessége:

számlás előfizetők esetén: Egyszeri adatjegyek esetén megrendeléstől számított 30 nap, megújuló adatcsomagok esetén mindig az adott számlázási időszak vége. A számlázási időszakodat a számlán találod, de ellenőrizheted a MyTelenoron vagy a MyTelenor appon, telefonon a 1220-on, vagy az üzletekben is megtudhatod.

kártyás előfizetők esetén: Egyszeri napi net csomagok esetén  a megrendeléstől számított  1 teljes nap, míg a heti net csomagok esetén a megrendeléstől számított 7 teljes nap , megújuló adatcsomagok esetén mindig az adott kártyás ciklus vége. A kártyás ciklusoddal kapcsolatban a 1220-on vagy az üzletekben tájékozódhatsz.

Sebesség: Az általad használt szolgáltatás sebessége azt jelenti, hogy milyen gyorsan tudsz adatot fogadni és küldeni internetezés során. Minél nagyobb ez a sebesség, annál gördülékenyebben, gyorsabban töltődnek be az oldalak, a videók, tudod használni a netet.

Sebesség korlátozása: Amennyiben az adott időszakban rendelkezésedre álló adatkeretet teljesen elhasználtad a sebességedet korlátozzuk, de a jó hír, hogy nem kell mást tenned mint az oldalon fentebb megrendelni egy kiegészítő adatjegyet vagy egy plusz mobilnet csomagot és tovább netezhetsz.

WiFi és mobilnet: A WiFi hálózatot mobilnet csomagod mellett is szabadon választhatod. Amennyiben WiFi hálózatra csatlakozol, internetezés közben a mobilnet keretedet nem fogyasztod.

A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE technológia esetén: 0 Mbit/s. A kínált sávszélesség (elméleti maximális le- és feltöltési sebesség) elérésének feltétele az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetősége, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) megléte, illetve a hálózat aktuális leterheltsége. A minőségi mutatókra vonatkozó részletes szabályok az ÁSZF Törzsszöveg 4.1. pontjában találhatók.