Mini MyKi

A MyKi Touch gyerekóra beépített GPS-ének köszönhetően nem maradsz le semmiről.
Sőt, a gyerkőc még korlátlanul is hívhat titeket róla.

Gyermeked biztonsága a legfontosabb. Járjon, bújócskázzon, kalandozzon bármerre is, te mostantól nyugodtabb lehetsz. A MyKi Touch funkcióit kifejezetten neked találtuk ki, hogy ne idegeskedj, amikor késik egy kicsit a rosszcsontod. Meg, hogy ő is gyerek lehessen.

MyKi Touch gyerekóra

9990 Ft

Telenor Mini tarifa,
1990 Ft havidíj, e-Komfort csomaggal
2 év hűséggel

Megnézem

MyKi


 

A Telenor Mini tarifával korlátlanul hívhat Titeket

Válaszd a gyerekórához a Telenor Mini tarifát, hogy még egyszerűbben kapcsolatban maradjatok!
Ráadásul, megadhatsz két Telenoros számot is, amelyeket a MyKi-val korlátlanul lehet hívni.tarifacsomag fenti ára készülékvásárlással és e-Komfort csomag igénybevétele esetén kerül alkalmazásra. Amennyiben az e-Komfort csomag feltételei nem teljesülnek, úgy havonta bruttó 300 Ft díj kerül felszámításra.

MyKi okosórához
Telenor Mini
1 GB
Hipernet
korlátlan
Két telenoros szám hívása

Mobilnet belföldön és az EU-ban is felhasználható

Két választott telenoros szám korlátlanul hívható

További hívások: 49 Ft/perc

e-Komfort csomaggal

1 990 Ft/hó
MyKi órával, 24 havi hűséggel
Megnézem

A Telenor Mini tarifacsomag kizárólag a Telenor által forgalmazott Allterco MyKi Touch okosóra eszköz megvásárlását követően, a normál felhasználás szabályainak betartása mellett, a megjelölt eszközzel használható, az eszköz funkcionalitásához igazodó szolgáltatásokra (így a tarifacsomag internetszolgáltatást nem foglal magában), egyéni felhasználásra.

MyKi Watch tulajdonságok, funkciók

Pontos helymeghatározás

 • A MyKi Touch gyerekóra beépített GPS-ének köszönhetően mindig fogod tudni merre mászkál a gyermeked. Térképen követheted merre járt vagy éppen merre tartózkodik.
 • A MyKi Touch közel 24 műholdhoz tud csatlakozni, ezáltal maximális pontossággal tudja meghatározni gyermeked tartózkodási helyét.
 • Biztonsági zónát jelölhetsz ki, amely elhagyásakor a MyKi riasztást küld a mobilodra, így azonnal reagálhatsz, megelőzve az eseteges bajt.

SOS riasztás

 • Ráadásul az órán található SOS gomb megnyomásával riasztást is küldhet neked a gyermek.
 • A MyKi Watch applikáción keresztül megadható két telefonszám is, amelyeket az SOS gomb megnyomása után a készülék automatikusan tárcsáz. A gomb megnyomása után az óra folyamatosan hívja a két megadott telefonszámot, ameddig valamelyik nem fogadja a hívást

MyKi GPS

 

Hívásfunkciók

 • A MyKi Touch 3 féle választható csengőhanggal rendelkezik. Az óra automatikusan tud váltani a rezgő illetve a csendes módok között. Az automatikus aktiválás a gyermek tartózkodási helyétől függ és ez biztosítja, hogy gyermekét ne zavarják rosszkor, például iskolában, óra alatt.
 • Ráadásul, ha a Telenor Mini tarifát választod, akkor megadhatsz két Telenoros telefonszámot, amelyeket a MyKi-vel korlátlanul lehet hívni.
 • A Myki Touch akár 18 telefonszám betáplálására és hívására alkalmas. Ezeket a telefonszámokat az applikáción keresztül lehet megadni.
 • A MyKi Touch képes hangüzenetet küldeni az applikáció segítségével a mobiltelefonra, illetve fogadni is tud.

Cserélhető óraszíj

 • Az óraszíj úgy lett kifejlesztve, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a gyermekek számára.
 • A szíj elszakíthatatlan puha szilikon, antibakteriális és cserélhető. Cseréljétek le, ha szeretitek a változatosságot

MyKi hívás

 

Töltsd le az ingyenes MyKi alkalmazást

Az óra használatához ingyenes alkalmazást kell letölteni,
amely iOS és Android verzióban is rendelkezésre áll az áruházakban:

Már megrendelted online? Ezek a beüzemelés lépései:

 1. Vedd át a futártól a készüléket és a SIM kártyát.
 2. A következő munkanapon aktiválódik a SIM kártya, ezután végezd el a MyKi Touch beüzemelését a mellékelt használati útmutató szerint.
 3. A két korlátlanul hívható Telenor-os telefonszám megadásához menj be bármelyik üzletünkbe vagy hívd fel a 1220-as számot, és add meg az Ügyfélszolgálatunknak a telefonszámokat. A korlátlanul hívható telefonszámok egyike 30 naponta egyszer díjmentesen cserélhető .

 FIGYELEM!  Amíg nem adtad meg a két telefonszámot, addig a korlátlan díjmentes szolgáltatás nincs aktiválva és minden indított hívást percdíj terhel.


Már van Hipercsoportod?

Vond be a Telenor Mini tarifát is és 100 perc csoporton belüli beszélgetést kapsz a két ingyenesen hívható Telenor-os telefonszámon felül. További információk: Hipercsoport
 

Általános információk

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért egyes tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe. 

E-Komfort csomagunkat a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával veheted igénybe.  A csomag megtartásához számládat – az azon feltűntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: my.telenor.hu oldalon, illetve a MyTelenor vagy a Telenor Wallet mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül.

Amennyiben ezeket nem valósulnak meg a következő havi számládon kiterhelésre kerül a csomag nem teljesítésének díja Telenor Mini és Telenor XS+ tarifacsomag esetén 300 Ft, Telenor  S és Hiper M Talk, Hiper M Net, Hiper L+ és Hiper XXL tarifacsomagok esetén 1000 Ft.

További részletek az e-Komfort csomagról

Tarifacsomagban foglalt percek/SMS-ek felhasználhatósága:

A Telenor és Hiper tarifacsomagokban foglalt percek, valamint a Hiper XXL tarifacsomagban foglalt SMS-ek belföldi, normál (nem emelt) díjas hívásokra, illetve SMS-ekre használhatóak fel, a hívások fogadása pedig belföldön díjmentes. Hipercsoport esetén az 1. roaming díjzónában és 1. roaming díjzónából belföldre irányuló csoporton belüli hívásokra a tarifacsomag általános feltételei irányadók.

A tarifacsomagokra 1. roaming díjzónában az alábbi feltételek érvényesek:

 • Hívások fogadása díjmentes;
 • Hívás-kezdeményezés – és a Hiper XXL esetén az SMS-küldés – esetén a tarifák hálózaton kívüli perc- és sms díja és felhasználhatósága érvényes;
 • Adatforgalomra a táblázatban jelölt adatmennyiség áll rendelkezésre

A tarifacsomagban foglalt percek (és Hiper XXL esetében SMS-ek) nem használhatóak fel az alábbi hívásokra és SMS-ekre, ezek a havidíjon felül kerülnek kiszámlázásra:

 • a speciális hívásirányok (Hangposta, hívásátirányítás, Pontos idő és Számlainformáció) használati díjára,
 • a Telenor szolgáltatási területén belül díjmentesen hívható számokra,
 • a tudakozók hívására és az azok által kapcsolt hívásokra,
 • a belföldi/nemzetközi/roaming irányú SMS- (kivéve Hiper XXL tarifacsomag az 1. díjzónás roaming SMS-ek tekintetében) és fax szolgáltatásokra,
 • emelt díjas hívásokra és SMS-ekre,
 • Adományvonalak elérésére és
 • MobilVásárlásra.

Tarifacsomagban foglalt adatforgalom felhasználhatósága:

 • A felhasználást követően az adatforgalmazás nem lehetséges.
 • Az internet az új számlázási ciklus kezdőnapján, legkésőbb annak végével ismét elérhető lesz – vagy azelőtt elérhetővé válik, amennyiben Kiegészítő mobil internet szolgáltatást vásárolsz. 
 • A Hiper XXL tarifacsomagokban foglalt belföldi adatmennyiség belföldön, míg az 1. roaming díjzóna (fenti táblázatban EU) kapcsán megadott adatmennyiség az 1. roaming díjzónában használható fel – az új számlázási időszakra járó adatmennyiség rendelkezésre bocsátásig.
 • Az 1. roaming díjzónában (fenti táblázatban EU) a felhasználást követően az adatforgalom a tarifacsomag díjtáblázatában foglalt díjak felszámításával vehető igénybe, illetve lehetőséged van Kiegészítő mobil internet szolgáltatás vásárlására is.
 • Az Előfizető a tarifacsomag megrendelésével hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben a havidíjban foglalt adatforgalom felhasználásra kerül, a Szolgáltató a MyTelenor alkalmazáson keresztül küldött értesítésben, vagy SMS-ben, valamint a böngészés során egy aloldalon megjelenítve az adatforgalmazáshoz kapcsolódó további lehetőségeket és információkat kínáljon fel a számára.
 • A tarifacsomagba beépített adatforgalomra, belföldi használat esetén az ÁSZF-ben kínált sávszélesség és le- és feltöltési sebességértékek vonatkoznak.

Kedvezmények:

 • A kedvezmények (keretek) az előfizetések között nem vonhatók össze, és nem vihetők át a következő számlázási időszakra.
 • A kedvezmények minden esetben a ténylegesen kiszámlázott havi előfizetési díjra vonatkoznak. Tört havidíj számlázása esetén is a teljes havidíjban foglalt kedvezményre jogosult az Előfizető. 

A Telenor és Hiper tarifacsomagok kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használhatók, egyéni felhasználásra. Nem számít normál felhasználásnak, ha a tarifacsomaggal használt SIM kártyát nem mobileszközbe helyezi az Előfizető, illetőleg nem valós emberi felhasználás történik (így különösen automatizált hívások lebonyolítása), a kezdeményezett hanghívások vagy a hívások átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban történik, valamint Hiper XXL tarifacsomag igénybevétele esetén – a hangalapú tarifacsomagban biztosított adathasználatra figyelemmel – az Előfizető napi 35 GB-ot meghaladó adatforgalmat generál. 

A tarifacsomagok nem használhatók gépek közötti kommunikációra (pl. távfelügyelet). E tarifacsomagok hangalapú és üzenetküldő szolgáltatását tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintő kijelzőket is), ilyen pl. az adapter, modem, alközpont, SMS küldő- és egyéb berendezés. A tarifacsomagok ipari célokra nem használhatók, ilyen különösen a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés. 

Nem rendeltetésszerű használat esetén a Telenor jogosult a szolgáltatást a számlázási időszak végéig korlátozni, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti. A korlátozás alatt elérhető minimális szolgáltatásokat az ÁSZF 5.2. pontja tartalmazza. 

Amennyiben az Előfizető 

 • Hiper XXL tarifacsomag igénybevétele esetén napi 35 GB-ot meghaladó adatforgalmat generál, akkor legkésőbb a tárgyhónapot követő 2. számlázási ciklusban a Telenor 1000 Ft napidíjat jogosult kiszámlázni azon napokra, amikor az Előfizető a meghatározott limit felett adatmennységet használt fel.
 • a kezdeményezett hanghívásokat vagy a hívások átirányítását napi 24 órát meghaladó összidőtartamban folytatja, akkor a Telenor az előfizetést az ÁSZF-ben foglalt, értékesítés alatt álló, mindenkori legalacsonyabb havidíjú hanghívásra alkalmas tarifacsomagra jogosult átváltani az adott számlázási ciklus közben vagy a soron következő számlázási ciklus kezdetével. Előfizető tudomásul veszi, hogy a tarifacsomag előbbiek szerinti átváltását követő 6 számlázási ciklus alatt nincs lehetősége tarifacsomagját a Telenor által elérhetővé tett, korlátlan beszélgetési lehetőséget biztosító tarifacsomagok bármelyikére módosítani.

Nemzetközi hívás:

Minden magyarországi, belföldi hálózatból indított külföldre (nemzetközi számra) irányuló hívás külföldre telefonálásnak, nemzetközi hívásnak minősül, akkor is, ha az EU-ba irányul. Bővebben itt!

Roaming hívás: 

Ha külföldre utazol és más ország mobilhálózatára csatlakozva használod a mobilodat, akkor roaming szolgáltatást veszel igénybe. A roaming díjszabásról és feltételeiről tájékozódj Roaming szolgáltatás oldalunkon!


Az ajánlat 2019. november 21-től a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes a Telenor üzletekben, és csak lakossági ügyfelek részére érhető el. A tarifacsomag fenti ára készülékvásárlással és e-Komfort csomag igénybevétele esetén kerül alkalmazásra. Amennyiben az e-Komfort csomag feltételei nem teljesülnek, úgy havonta bruttó 300 Ft díj kerül felszámításra. 30 naponta egyszer díjmentesen cserélhető a korlátlanul hívható telefonszámok egyike. A Telenor Mini tarifacsomag kizárólag a Telenor által forgalmazott Allterco MyKi Touch okosóra eszköz megvásárlását követően, a normál felhasználás szabályainak betartása mellett, a megjelölt eszközzel használható, az eszköz funkcionalitásához igazodó szolgáltatásokra (így a tarifacsomag internetszolgáltatást nem foglal magában), egyéni felhasználásra. További részletekről kérdezd értékesítőinket.

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat – Telenor és Hiper tarifák