Ha sokat beszélnél... Kiegészítő perc csomagok kártyás tarifához


Válassz Hangjegyeink közül és akár 13 Ft-os percdíjon cseveghetsz!
Hangjegy30 heti csomag
550 Ft / megrendelés

30 perc beszéd belföldön és az EU-ban

Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a 30PERC aktiváló kódot a 1744-re!
Hangjegy60 heti csomag
950 Ft / megrendelés

60 perc beszéd belföldön és az EU-ban

Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a 60PERC aktiváló kódot a 1744-re!
Hangjegy120 heti csomag
1550 Ft / megrendelés

120 perc beszéd belföldön és az EU-ban

Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a 120PERC aktiváló kódot a 1744-re!
Korlátlan Hangjegy (1 napos érvényességgel)
300 Ft / megrendelés

Korlátlan beszéd belföldön és az EU-ban

Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a ULPERC aktiváló kódot a 1744-re!

  • A Hangjegy csomagokat feltöltőkártyás tarifacsomaggal veheted igénybe. 
  • A Hangjegy30, Hangjegy60, Hangjegy120 és Korlátlan Hangjegy csomagok egyszeri perckeretet biztosítanak bármely hálózatba, mely perckeretek a Hangjegy30, Hangjegy60, Hangjegy120 csomagok esetében az aktiválástól számított 7 napig, míg a Korlátlan Hangjegy csomag esetén az aktiválástól számított 1 napig használhatók fel belföldön, valamint az 1. roaming díjzóna országaiban. A perckeretből fel nem használt mennyiség az érvényességi idő leteltét követően törlődik.
  • Az egyszeri, napi Korlátlan Hangjegyet érvényességi időn belül (1 nap) csak egyszer lehet megrendelni.
  • Az egyszeri, heti Hangjegy bármennyiszer rendelhető, akár érvényességi belül is.
  • Amennyiben a korábban megrendelt heti Hangjegy érvényességi idején belül újabb Hangjegy rendelés történik, abban az esetben a korábbi rendelésből még fel nem használt percmennyiséghez hozzáadódik az újabb egyszeri Hangjegyben foglalt mennyiség és a teljes perckeret az utolsó Hangjegy megrendelésétől számított 7 napig használható fel (a hosszabb érvényességi időig).
  • Az percmennyiség felhasználását követően a hanghívás a tarifacsomag szerinti díjon lehetséges az egyenleg erejéig.
  • A korlátlan perckeretet biztosító Korlátlan Hangjegy szolgáltatáscsomag kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett vehető igénybe, egyéni felhasználásra. Nem számít normál felhasználásnak, ha a szolgáltatást igénybe vevő hívószámhoz tartozó SIM kártyát nem mobileszközbe helyezi az Előfizető, illetőleg a szolgáltatásnak nem valós emberi felhasználása történik (így különösen automatizált hívások lebonyolítása), vagy a
    kezdeményezett hanghívások, illetve a hívások átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban történik; illetőleg a szolgáltatás nem használható gépek közötti kommunikációra (pl. távfelügyelet). E szolgáltatást tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintő kijelzőket is), ilyen pl. az adapter, modem, alközpont, SMS küldő- és egyéb berendezés. A szolgáltatás ipari célokra nem használhatók, ilyen különösen a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység. Nem rendeltetésszerű használat esetén a Telenor jogosult a szolgáltatást haladéktalanul törölni, valamint annak újrarendelését visszautasítani, melyekről az Előfizetőt SMS-ben előzetesen értesítjük. 


 

Egyenlegfeltöltés

Egyenlegfeltöltés

A szolgáltatás igénybevételéhez ne felejtsd el feltölteni az egyenlegedet!
 

Feltöltés

Töltsd le a MyTelenor Appot, itt bármikor csekkolhatod adat vagy forint egyenlegedet és könnyedén tudsz rendelni adatjegyeink közül.