Változások a kártyás szolgáltatásokban

2018. augusztus 28-tól az ÁSZF-ünk módosításával a kártyás szolgáltatások használata és díjfizetése egyszerűbbé és átláthatóbbá válik. Ettől az időponttól, megújuló kiegészítő szolgáltatásaink az időszaki díj sikeres levonásának napján aktiválódnak és onnantól 30 napig vehetők igénybe. 

Korábban a megújuló szolgáltatások megrendelése a kártyás számlázási ciklushoz kötődött, azaz ha ciklus közben aktiválódott a szolgáltatás, tört időszakra terheltük a havidíjat. 2018. augusztus 28. után elválik egymástól a számlázási és a szolgáltatási ciklus, megszűnik a tört időszakra számított díjterhelés és szolgáltatás aktiválás. 

  • Megújuló szolgáltatásaink a megrendelés napján aktiválódnak, amennyiben az adott telefonszám rendelkezik elegendő egyenleggel, és az aktiválástól számított 30 napig használhatók
  • Ha a megrendeléskor az előfizetésen nincs elegendő egyenleg, a szolgáltatás aktiválása az egyenlegfeltöltés napján történik meg és az onnantól számítva 30 napig használható. 
  • Ügyfeleink kényelme érdekében a 30 napos időszak lejárata előtti 4. napon SMS-ben is küldünk tájékoztatást, hogy legyen elegendő idő az egyenleg feltöltésére. A szolgáltatás lejárati dátumáról tájékoztatást nyújtunk bármely ügyfélszolgálati csatornánkon.
  • A szolgáltatás aktiválásáról szintén SMS-ben küldünk tájékoztatást. 
  • Több megújuló szolgáltatás használata esetén – amennyiben azok aktiválása nem egy napra esik – különböző napokon fogjuk levonni az időszaki díjat, és az egyes szolgáltatások az időszaki díj levonásának napjától számított 30 napig használhatók. Ez esetben minden szolgáltatás lejártáról és aktiválásáról külön-külön értesítést küldünk. 
  • Amennyiben egy adott szolgáltatás ügyfeleink kérésére lemondásra kerül, a lemondást is azonnali határidővel hajtjuk végre, függetlenül attól, hogy ügyfelünk felhasználta-e a szolgáltatás által biztosított teljes keretet. 

Az ÁSZF változásokkal érintett főbb rendelkezései az alábbiak, amelyek 2018. július 27-étől az Általános Szerződési Feltételek oldalán megtalálhatók: 

  • Általános Szerződési Feltételek 1.6.1. pont 
  • Kártyás Díjszabás (1/B melléklet) I.2.7. pont; III. pont;
  • Akciós Általános Szerződési feltételek (4. melléklet) 4. pont

A részletek a vonatkozó előfizetői jogokról az ÁSZF 12.1 pontjában találhatóak.