vállalati értékeink

vállalati értékeink

Értékeljük, hogy változatosak vagyunk és nagyon szeretjük, hogy nálunk tényleg önmagad lehetsz. Ez a sokféleség izgalmas, rengeteget tanulunk egymástól és abból, ahogyan a világot látjuk. Mégis egy dolog összeköt minket: a mindennapjainkat átszövő értékeink. 💙 Ezek a pillérek szolgálnak kultúránk alapjául és fontos számunkra, hogy minden együttműködésben, közös munkában képviseljük őket.

Nyitott pozíciók a Telenornál

One Team

#OneTeam

A Telenornál fontosnak tartjuk, hogy mint a falka tagjai, kollégáinkkal támogassuk egymást. Egy egész farkas falka áll mellettünk, segítjük egymást, és bízunk a csapat erejében, hiszen #együttazigazi.

Brave

#Brave

Bennünk van az oroszlán 🦁 bátorsága, őszintén kiállunk véleményünk mellett és akár nemet is merünk mondani. A Telenornál bátran képviselhetjük saját magunkat, hiszen a cselekedetek erejében hiszünk, még ha hibázunk is.

Customer oriented

#CustomerOriented

Az ügyfélélmény iránti elkötelezettségünket a kolibri testesíti meg, hiszen a szíve ezerkétszázat ver egy perc alatt, és nyolcvanat csap a szárnyával másodpercenként. A Telenornál mi is ilyen sebességgel, teljes szívünket és lelkünket beleadva dolgozunk ügyfeleinkért. Elvárásaikat minden nap igyekszünk túlszárnyalni, a még fel sem tett kérdésekre válaszolni, gondolatokra reagálni.

Passionate

#Passionate

A ló a szenvedélyt, az önfeledtséget és a kiapadhatatlan inspirációt képviseli 🐴 - az értéket, mely minden Telenorost jellemez, dolgozzon az ügyfélszolgálaton, az üzletekben vagy a központi irodaházunkban. Egy közös cél lebeg a szemünk előtt, melyért szívvel-lélekkel dolgozunk.  

Winning mindset

#WinningMindset

Hipersebességgel elérni céljainkat, tanulva hibáinkból, még az akadályokból is előnyt kovácsolva - ez hajt minket. 🐕 Az agár a folyamatos tanulni akarás, a céltudatosság és a fókuszált figyelem megtestesítője, hatalmas lendülettel haladva a cél felé.


 

Jelentkezz hipergyorsan!Értéknagyköveteinket a kollégák szavazatai alapján választottuk ki. Minden dolgozónknak lehetősége nyílt jelölnie azt a Telenoros kollégát, aki szerinte a leghitelesebben képviseli az adott értéket.

Karrierlehetőségek a Telenornál


 

vállalati értékeink

A bennünket összekötő vállalati értékeket kollégáink izgalmas aktivitásokon keresztül is megtapasztalhatják: Például bakancslistát készítettünk a #Brave értékhez, hogy többen ki merjenek lépni a komfortzónájukból, bátorítva egymást. HR vezetőnk és korábbi CEO-nk a #OneTeam jegyében még egy amerikai focimeccsen is kipróbálta a farkasfalka összetartó erejét. Az aktivitásokkal az a célunk, hogy a Telenorosok a saját hétköznapi feladataikban is észrevegyék és még inkább megéljék ezeket az értékeket, akár egyénileg, akár csapatosan.