Segítség regisztrációhoz álláshirdetésre jelentkezés esetén


A regisztrációs felület angol nyelvű.
Az alábbi segítséggel könnyen elküldhető a jelentkezés, illetve létrehozható a felhasználói fiók azon pozíciók kapcsán is, melyek nem igényelnek angol nyelvtudást.

  1. Első lépés: jelentkezés és önéletrajz feltöltése

A kiválasztott álláshirdetésnél az „Apply” gomb segítségével nyílik meg a regisztrációs felület. Itt azonnal fel is tölthetjük önéletrajzunkat, melyből az intelligens platform kiszűri az adatainkat. Amennyiben ezt nem szeretnénk megtenni, hanem később mi magunk töltenénk fel a kért információkat, egyszerűen válasszuk a „Next”, vagyis tovább lehetőséget.


2. Következő lépésben az alábbiak a kötelezően kitöltendő mezők (csillaggal jelölve) sorrendben:

  • ország (automatikusan kitölti a rendszer)
  • keresztnév
  • családnév
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • hol hallott a Telenorról vagy az adott pozícióról? (például: „Referred by company employee”, azaz egy Telenoros dolgozó ajánlotta a lehetőséget)

3. A következő „My Experience” lépésben megadhatjuk a korábbi tapasztalatainkat, illetve feltölthetjük önéletrajzunkat.

Ezután a felhasználási feltételekről szóló tájékoztató elfogadása szükséges, mely magyar nyelven az alábbi linken tekinthető meg: Adatvédelmi tájékoztató

4. Utolsó lépésben tekintsük át a feltöltött adatainkat, majd a „Submit” gombra kattintva küldjük el jelentkezésünket.

A visszaigazoláskor eldönthetjük, hogy szeretnénk-e létrehozni a felhasználói felületünket, ahol nyomon követhetjük majd a jelentkezésünk státuszát. 
Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy megadunk egy jelszót (kétszer), majd a „Create Account” gombra kattintunk.
Fontos, hogy a jelszónak legalább 8 karakter hosszúnak kell lennie, valamint tartalmaznia kell minimum egy-egy nagybetűt, számot, valamint speciális karaktert!
A felhasználói fiókunkban ezentúl figyelemmel kísérhetjük a jelentkezéseinket, azok státuszát, de akár a rendszer által ajánlott hasonló pozíciók leírásaihoz is eljuthatunk. (Similar Jobs)