Kiválasztási folyamat - karrier

Kiválasztási folyamat

Nyitott pozíciónk
 

HR-es csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy a legjobb élményt éld át a jelentkezéstől a belépésig.

Már nagyon várjuk, hogy Te is #oneteam közösségünket erősítsd! Folyamatosan kutatjuk a legújabb #telcotrendeket, családi nappal és kerti partival színesítjük mindennapjainkat. Központi irodánk természettudatosságra ösztönöz. A nyitottság és kooperáció pedig átszövi mindennapjainkat, éppúgy, mint többi vállalati értékünk. Munkánk segítségével nap mint nap újat tanulunk és közelebb jutunk ahhoz, hogy elérjük digitális céljainkat. 

Kiválasztási


A jelenlegi helyzetben mindennél fontosabb kollégáink és ügyfeleink egészsége, emiatt mi is az elsők között reagáltunk a koronavírus okozta kihívásokra. Központi irodánk #otthonmaradt, a váltáshoz minden eszközt és segítséget biztosítottunk. Toborzási folyamataink nem álltak le, a kiválasztást ugyanúgy folytattuk tovább HR-es kollégáinkkal online keretek között.

Miután újraindult az élet a Telenor székházban, átálltunk a hibrid kiválasztási folyamatra. 2021. június 1-től heti három munkanapon a székházban dolgozunk. Ez a kiválasztásainkra is hatással van, ugyanis ettől a naptól kezdve személyes interjúkat is tartunk. Heti két alkalommal továbbra is otthonról dolgozunk, ekkor online keretek között beszélgethetsz velünk.


 

Jelentkezz hipersebességgel! – kiválasztási folyamatunk

HQ Törökbálint és szegedi iroda
Ismerkedj meg a kiválasztási folyamatunkkal, jelentkezz gyorsan és egyszerűen:

Jelentkezés iroda

Retail shopok, Telenor üzletek
Haladj végig a kiválasztási folyamaton és légy Te is a Telenoros csapat tagja:

Jelentkezés üzletek

Karrierlehetőségek a Telenornál!

Tippek a sikeres interjúhoz - mikre figyelj az interjú előtt?

Online interjú esetén

online interjú

 • Figyelj a megfelelő fényviszonyokra!
  Keresd a természetes fényt és próbálj meg ablak mellé ülni. Legyen megvilágítva az arcod (pl. használj kislámpát, ha szükséges). Kerüld a hátulról vagy alulról jövő megvilágítást.

online interjú

 • Nézz utána a technikának! Videókonferenciára fel! A szegedi és törökbálinti irodánkba történő kiválasztásoknál a videós interjúkat a Microsoft Teams felületén tartjuk. Az interjú előtt teszteld a technikai eszközöket, próbálj belépni a felültre, nézz körül rajta és ismerkedj vele.

online interjú

 • Készülj fel!
  Ha úgy érzed, biztosíts magadnak tollat, papírt, frissítőként pohár vizet, kávét vagy teát.
   
 • Öltözz úgy, mintha személyes interjún lennél!
  Válassz olyan öltözéket, amit nagyon szeretsz.