Kiválasztási folyamat

Aktuális állásajánlataink az Állásajánlatok linkre kattintva tekinthetők meg. A kiválasztott pozícióra való jelentkezéshez mindenképpen regisztráció, illetve a jelentkezési lap kitöltése szükséges.

A kiválasztás folyamata átlagosan 4-6 hetet vesz igénybe. Bizonyos pozícióknál ettől lehet eltérés a hozzájuk kapcsolódó követelmények, illetve a jelentkezők száma miatt.

A beérkezett pályázatokat csak a jelentkezési határidő lejárta után kezdjük el értékelni, majd a továbbjutó jelölteket telefonon értesítjük, megbeszélünk velük egy időpontot a kiválasztás következő fordulójához. Bizonyos pozíciók kapcsán első lépésként videó interjú meghívót küldünk, melynél a jelentkező néhány napon belül, szabadon választott időpontban töltheti fel válaszait. A kiválasztás következő fordulója lehet tesztírás (szakmai, pszichológiai, stb.), interjú, vagy Assessment Center - Értékelési Központ. Ez általában a jelentkezési határidőt követő 1-3 héten belül megtörténik.

A folyamat jellemzően két-három fordulós és minden forduló értékelésekor a legjobb jelöltekkel telefonon vesszük fel a kapcsolatot és hívjuk be a következő személyes találkozóra.

Végül a kiválasztási folyamat utolsó lépéseként a kiválasztott pályázónak, vagy pályázóknak ajánlatot teszünk, illetve az összes jelentkezőnek e-mailen értesítést küldünk.