Elismerések

A Telenornak a dolgozókért tett erőfeszítéseit több díjjal jutalmazták különböző szervezetek, így elnyertük 2003-ban az Egészséges Munkahely címet, 2004-ben pedig a brit Investor in People díjat, amit azok a vállalatok kapnak, amelyek a legtöbbet teszik a munkatársak képzésért és fejlesztésért.

„A Telenor rendkívül előrelátó szervezet, mely magasan képzett, eredményes, hatékony alkalmazottakat foglalkoztat, akik büszkék munkájukra, és feladataikat magas színvonalon végzik el. A szervezet valóban sokat fektet a munkatársak fejlődésébe, és nagyon erős, pozitív csapatszellem érezhető az alkalmazottak között, akik támogatják egymást, és megosztják egymással tapasztalataikat”.

Ezekkel a szavakkal zárja a Telenor mint szervezet jellemzését a brit alapítású Investor in People díj értékelése, ami az emberi erőforrások fejlesztésének legkiemelkedőbb nemzetközi elismerése, és amit a közép- és kelet-európai régióban elsőként nyert el a vállalat 2004-ben.

Maga a díj nem egy egyszeri elismerés: a Telenor és HR szervezete többéves munkáját értékeli, és megtartásához a továbbiakban is folyamatosan meg kell felelni az Investors in People Standard elvárásainak.

Az elismerés elnyerése azt bizonyítja, hogy a Telenorhoz csatlakozó új munkatárs olyan nagyvállalathoz kerül, ahol a legfontosabb tényező – minden, a szektorban jellemző technológiai versengés ellenére – maga az ember.