Munka és magánélet - Egészséges egyensúly

Életünk különböző területein különböző szerepeket töltünk be. Mi abban hiszünk, hogy egyensúlyra kell törekedni ezek között a területek és szerepek között. 

A rugalmasság egy olyan alapvetés vállalatunknál, mely minden lehetőséget megad nekünk ahhoz, hogy kiteljesedhessünk mind a szakmai, mind a magánéletünkben. Azoknál a munkaköröknél, amelyeknél lehetséges, nemcsak időben, hanem térben is rugalmasan kezeljük a munkavégzést. A négyhavi munkaidő-keret miatt jöhetünk 8:00-ra vagy 10:00-re is dolgozni, elindulhatunk haza 15:00-kor vagy 19:00-kor, és még a törökbálinti lokáció sem jelent akadályt, hiszen a céges buszokkal fél óra alatt a városban vagyunk. Dolgozhatunk a Telenor Ház irodáiból vagy kertjéből, otthonról vagy belvárosi kávézóból, a Balaton partjáról vagy a Kékes tetejéről - a vállalati laptop és a korlátlan Hipernet a mobilunkon bármit lehetségessé tesz. 

"15 éve végzek ülőmunkát irodában (bár itt emelhetőek az asztalok, én valahogy nem szeretek állva dolgozni), így a gerincemre ráfér egy kis karbantartás. Minden héten péntek délután járok gyógytornára, ezért vagy elmegyek ebéd után, vagy egész nap otthonról dolgozom. Szerencsére a Telenornál megvan a bizalom, és amíg a munkámat mindig időben elvégzem, addig nincs semmi gond. Hálás vagyok mindezért."