Álláshirdetésre jelentkezés adatvédelmi tájékoztatója


A személyes adataid védelme fontos számunkra. A toborzási portálon keresztül megadott személyes adataidat mindenkor a helyi adatvédelmi törvényeknek és előírásoknak megfelelően, önkéntes, kifejezett és megalapozott hozzájárulásod alapján dolgozzuk fel.

Pályázatod benyújtásával önkéntesen és kifejezetten hozzájárulsz, hogy a Telenor ASA (Telenor Csoport) gyűjtse és feldolgozza az általad az online regisztrációs űrlapon és egyéb feltöltött mellékletekben megadott személyes és bizalmas adatokat. A közvetlenül gyűjtött személyes adatok közé tartoznak általában a neved és az elérhetőségi adataid, valamint a korábbi munkahelyeddel és a tanulmányaiddal kapcsolatos információk.

Ha egy referencia vagy más külső fél részletes adatait is megadod nekünk a pályázatodban, neked kell megszerezned az adott fél hozzájárulását az adatok elküldése előtt.

A hozzájárulással egyben igazolod, hogy az általad megadott információ pontos és teljes. A személyes adatok feldolgozásával ellenőrizzük személyazonosságodat, tudományos fokozataidat és szakmai végzettségedet, munkatapasztalataidat, értékeljük a megpályázott pozíció betöltésére való alkalmasságodat, szükség esetén háttérellenőrzéseket végezzünk, és a vonatkozó helyi jogszabályoknak való megfelelést biztosítjuk. A fenti célokból végzett adatfeldolgozás mértékét nem korlátozhatod. Ha nem járulsz hozzá, hogy a fenti célokra feldolgozzuk személyes adataidat, vissza kell vonnod a pályázatodat.

A hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Ehhez fel kell venned velünk a kapcsolatot e-mailben.

Az adataidat az írországi Workday Inc., a Telenor Csoport rendszerszállítója és adatfeldolgozója fogja tárolni és feldolgozni. A Telenor Csoporton belüli adatfeldolgozást és a külső adatfeldolgozók által végzett adatfeldolgozást a Telenor Adatvédelmi Állásfoglalása szabályozza. Ha interjúra hívnak be, és ezt a helyi törvények előírják, vagy az adott pozíció szempontjából releváns, a vállalat, ahová pályázol, további bizalmas és személyes adatokat gyűjthet rólad – például a hitelképességeddel, büntetlen előéleteddel kapcsolatos, vagy a háttérellenőrzések által feltárt egyéb adatokat. A veled készített interjúk dokumentumait is tárolhatjuk.

A Telenor Csoport szükségesnek tarthatja, hogy hozzáférést nyújtson személyes adataidhoz harmadik felek - például rendszerfejlesztést és műszaki támogatást végző IT-szolgáltatók - számára. Amikor a Telenor Csoport külső féllel közli személyes adataidat, gondoskodik róla, hogy a külső fél betartsa annak a vállalatnak a személyes adatok gyűjtésére, felhasználására és megőrzésére vonatkozó gyakorlatát és szabályzatait, amelyhez pályázol.

A személyes adataidat akkor is szeretnénk megőrizni, ha az első pályázatod sikertelen, hogy a Telenor Csoportnál meghirdetett jelenlegi vagy jövőbeni pozícióknál figyelembe vehessük őket. Így a továbbiakban fel tudjuk veled venni a kapcsolatot, ha olyan pozíciót kínálunk, amely a megítélésünk szerint érdekelhet. Az adataidat a jelentkezéstől számítva legfeljebb 2 éven át őrizzük meg, feltéve, hogy nem kéred korábban a vállalatot azok törlésére.

A személyes adatok feldolgozásának országától függetlenül, csak a szükséges mértékig és a megfelelő szerződéses korlátozásokkal – a Telenor Adatvédelmi Állásfoglalása és a vonatkozó helyi jogszabályok szerint – nyújtunk számodra hozzáférést a személyes adataidhoz.

Ha az állásajánlatot elfogadod, a toborzás során gyűjtött személyes adataid egy része a személyzeti nyilvántartásba kerül. Az adatokat a téged foglalkoztató vállalatra vonatkozó helyi adatvédelmi jogszabályoknak és előírásoknak megfelelően fogjuk tárolni. Egyeseket közülük a foglalkoztatásod ideje alatt mindvégig, sőt – amennyiben azt helyi jogszabályok és előírások megkövetelik – a foglalkoztatás megszűnése után is több évig megőrzünk.

Jogodban áll megtudni, hogy milyen személyes adatokat tárolunk rólad, és hozzáférést kérni a személyes adataidhoz. Szintén jogodban áll kijavítani az esetleges hibákat, vagy törölni a pontatlan adatokat.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a vonatozó adatvédelmi jogszabályok módosítására reagálva jelen toborzási feltételeket bármikor módosítsuk.

A toborzási feltételeket elolvastam, és a pályázatom rendszerbe küldésével önként elfogadom a feltételeket. Tisztában vagyok vele, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.