Karrier

Inspiráló környezet

Inspiráló
környezet

Szabadon
fejlődhetünk

Szabadon fejlődhetünk

Odafigyelünk egymásra

Odafigyelünk
egymásra

 Fedezd fel a benned rejlő lehetőségeket!

Célunk, hogy kompromisszumok nélküli mobil élményt nyújtsunk ügyfeleinknek, éppen ezért fejlesztéseink középpontjában az ő igényeik állnak. Megoldásaink megkönnyítik az emberek életét, egyúttal hozzájárulnak az ország gazdasági és társadalmi fejlődéséhez.

Globális vállalatként hatalmas tudáshálózattal rendelkezünk, amely segítségével a helyi közösségek számára releváns szolgáltatásokat hozunk létre, megadva az alkotás lehetőségét munkatársainknak.

Inspiráló és rugalmasan alakítható munkakörnyezetbe várjuk azokat a tehetségeket, akik velünk együtt szeretnék megvalósítani a bennük rejlő lehetőségeket.

Hightech eszközök

Hightech
eszközök

Innovatív
munkamódszerek

Innovatív munkamódszerek

Álláslehetőségek a Telenor csapatában!
Csatlakozz hozzánk!

Álláslehetőségek a Telenor csapatában! Csatlakozz hozzánk!

 

Szabadság, rugalmasság

Rugalmas munkavégzési lehetőségek segítenek minket abban, hogy akkor és úgy dolgozzunk, ahogy azt a leghatékonyabbnak érezzük. A távoli munkavégzés, a rugalmas munkaidő, a részmunkaidő, vagy éppen az alkotói szabadság segítségével megtalálhatjuk a munkánk és a magánéletünk vágyott egyensúlyát.

Szabadság, rugalmasság

Egyéni fejlődés

Egyéni fejlődés

Az iparágunkban egymást érik az új digitális szolgáltatások és mobiltechnológiai újítások. Ez a környezet számunkra az egyéni fejlődés és inspiráció kimeríthetetlen tárháza.

Emberi kapcsolatok fontossága

Büszkék vagyunk arra, hogy a Telenornál dolgozunk, sokan közülünk már a kezdetektől. Rengeteg élményt és tapasztalatot szereztünk az elmúlt húsz évben, és egy dologban biztosak vagyunk: az együttműködésnek felbecsülhetetlen szerepe lesz abban, hogy a Telenor digitális szolgáltatóvá váljon.

Emberi kapcsolatok fontossága

Figyelünk egymásra

Odafigyelünk egymásra

A Telenor kultúrájában azt szeretjük a legjobban, hogy figyelünk egymásra, tisztelettel fordulunk egymás és a környezetünk felé és fontosak számunkra az emberi kapcsolatok.

Empower society

Hiszünk abban, hogy telekommunikációs szolgáltatóként hozzájárulunk a helyi közösségek fejlődéséhez. Számos kezdeményezésünk létezik a társadalmi jólét növelésére, mint például Hipersuli k, a Vöröskereszttel való együttműködésünk, vagy például az Etikus Vállalat Díj megalapítása.

Empower society

Álláslehetőségek a Telenor csapatában!
Csatlakozz hozzánk!

Amit biztosan megkérdeznél
az állásinterjú előtt

Amit biztosan megkérdeznél az állásinterjú előtt

Juttatási
csomagok

Juttatási csomagok