Karácsonyi ajándék - felhasználási feltételek

Karácsonyi ajándékainkat az alábbiak szerint veheted igénybe:

  • Hangalapú tarifacsomaggal rendelkező lakossági és kisvállalati üzleti ügyfeleink 2018. december 20-ig választhatják meg, hogy korlátlan belföldi beszélgetés vagy korlátlan belföldi mobilinternet aktiválását igénylik, amelyet a Telenor 2018. december 24-26. között biztosít a megjelölt telefonszámra. 
  • Korlátlan belföldi beszélgetés vagy korlátlan belföldi mobilinternet közül egyet választhatsz, amely választás utóbb nem módosítható. Azon ügyfelünk, aki az adott telefonszámán már korlátlan beszélgetést biztosító tarifacsomaggal rendelkezik, kizárólag korlátlan belföldi mobilinternetet igényelhet; míg az adott telefonszámon már korlátlan adatcsomaggal rendelkező ügyfeleink kizárólag a korlátlan belföldi beszélgetést igényelhetik.
  • Amennyiben korlátlan beszélgetést és mobilinternetet tartalmazó tarifacsomaggal rendelkezel, nézz szét netshopunk kínálatában 0,- Ft-os kiemelt készülékajánlatainkért vagy akciós tartozékainkért, vagy lepd meg Telenor-előfizető szeretteidet a Hipernet élményével és ajándékozz számukra 100 GB adatjegyet!
  • Az ajándék aktiválásáról SMS-értesítést küldünk.