Karácsonyi ajándék - felhasználási feltételek

Karácsonyi ajándék - felhasználási feltételek

Karácsonyi ajándékainkat az alábbiak szerint veheted igénybe:
  • Hangalapú tarifacsomaggal rendelkező lakossági és kisvállalati üzleti ügyfeleink 2019. december 23-ig választhatják meg, hogy korlátlan belföldi beszélgetés vagy korlátlan belföldi mobilinternet aktiválását igénylik, amelyet a Telenor 2019. november 21. és 2019. december 23. között biztosít a megjelölt telefonszámra, a szolgáltatás aktiválását követő harmadik nap éjfélig. 
  • Korlátlan belföldi beszélgetés vagy korlátlan belföldi mobilinternet közül egyet választhatsz, amely választás utóbb nem módosítható. Azon ügyfelünk, aki az adott telefonszámán már korlátlan beszélgetést biztosító tarifacsomaggal rendelkezik, kizárólag korlátlan belföldi mobilinternetet igényelhet; míg az adott telefonszámon már korlátlan adatcsomaggal rendelkező ügyfeleink kizárólag a korlátlan belföldi beszélgetést igényelhetik.
  • Amennyiben korlátlan beszélgetést és mobilinternetet tartalmazó tarifacsomaggal rendelkezel, nézz szét netshopunk kínálatában 0,- Ft-os kiemelt készülékajánlatainkért vagy akciós tartozékainkért, vagy vond össze Hiper tarifáidat HiperCsoportba a kedvezményekért.
  • Az ajándék aktiválásáról SMS-értesítést küldünk.