EGYÜTT JOBBAN JÁRTOK

Ha valaki a Te promókódoddal lesz új Hiper tarifa előfizetőnk, 20 000 Ft készülékkedvezménnyel vagy 20 héten át heti 20 GB Hipernettel jutalmazunk meg mindkettőtöket!

Szerezd meg itt a promókódodat, és oszd meg az ismerőseiddel!
 Fontos, hogy promókódot csak meglévő, publikus, lakossági, hangalapú számlás előfizetéssel rendelkező természetes személyek kaphatnak. 

Még nem vagy telenoros, de érdekel az ajánlat? Érdekel

Hogyan zsebelheted be az ajándékokat?

1.
Szerezd meg a promókódot

Első lépésként lépj be telefonszámoddal ezen az oldalon, és azonnal megmutatjuk egyedi promókódodat, amit megoszthatsz ismerőseiddel. Fontos, hogy promókódot csak meglévő, publikus, lakossági, hangalapú számlás Telenor előfizetéssel rendelkező természetes személyek kaphatnak. 

2.
Oszd meg a promókódot

Küldd tovább valakinek SMS-ben, Messengeren, vagy ahol szeretnéd, esetleg oszd meg Facebookon. Megéri terjeszteni, hiszen ha valaki a te kódodat használva köt új szerződést Hiper tarifával, hűségvállalással, akkor mindketten ajándékot kaptok. Fontos: A kódodat maximum 5 ember  használhatja fel. 

3.
Válassz ajándékot

Amint valaki beváltja a tőled kapott promókódot, jogosult leszel az ajándékokra. Erről SMS-ben értesítünk. Lépj be telefonszámoddal itt az oldalon, és válassz egy új készüléket 20 000 Ft kedvezménnyel vagy 20 héten át heti 20 GB Hipernetet! További részletek

1.
Szerezd meg a promókódot

Első lépésként lépj be telefonszámoddal ezen az oldalon, és azonnal megmutatjuk egyedi promókódodat, amit megoszthatsz ismerőseiddel. Fontos, hogy promókódot csak meglévő, publikus, lakossági, hangalapú számlás Telenor előfizetéssel rendelkező természetes személyek kaphatnak. 

Kérdések és válaszok

A kedvezmény igénybevételére jogosító promókódot csak meglévő publikus, lakossági, hangalapú számlás Telenor előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kaphatnak, mert a promócióban csak ők vehetnek részt. Tehát sajnos kártyás, flottás és céges előfizetők ezt a kedvezményt nem vehetik igénybe.

Ajánlott, hozzánk csatlakozó ügyfél az lehet, aki új mobilszámmal Hiper előfizetést vásárol vagy másik szolgáltatótól számhordozással tér át hozzánk, vagy kártyás ill. flottás ügyfelünk, aki Hiper tarifára váltással szerződik át az akció időszakán belül.

Lépj be ezen az oldalon, és kérd a kódot, amit meg tudsz osztani. Ezt a kódot november 4-ig kérheted, és ismerősöd beváltani is csak november 4-ig tudja.
Másold ki a kódot, oszd meg ismerőseiddel. Hogy az ajánlásod még sikeresebb legyen, készítettünk egy oldalt, ahol ismerősöd minden információt megtalál arról, hogyan használhatja fel szerződéskötéskor a tőled kapott kódot. Küldd el neki ezt a linket, itt minden információt megtalál az igénybevételről.

Az Ajánlott új ügyfélnek a szerződéskötés pillanatában döntenie kell, hogy melyik kedvezményt szeretné igénybe venni. Meglévő ügyfelünk, aki ajándék kuponkódját szeretné beváltani 2020. november 4-ig bezárólag eldöntheti, hogy melyik ajándékra váltja be kedvezményét. 
A kiválasztott kedvezmény beváltás után a későbbiekben már nem módosítható.

Az a kód, amit te telenorosként megosztasz, új Hiper tarifával, hűségvállalással aláírt új szerződéskötésnél használható fel. Más tarifa mellé a kód nem érvényes. Odaadhatod egy ismerősödnek, de felhasználhatod te is, ha új mobilszámmal Hiper előfizetést vásárolsz magadnak.

Ha ismerősöd a tőled kapott kódot felhasználva köt új szerződést Hiper tarifával, hűségvállalással, akkor a szerződéskötéskor választhatja a 20 000 Ft-os készülékár-kedvezményt, vagy a tarifájához kérhet 20 héten át heti 20 GB netet. Küldd el neki ezt a linket, itt minden információt megtalál az igénybevételről.

Ha már jogosult vagy a kedvezmény igénybevételére és erről kaptál SMS-t is: 
•    Online: lépj be itt az oldalon és aktiváld a heti 20 GB adatjegyeket.
•    Telenor üzletben: gyere be bármelyik Telenor üzletbe, mutasd be értékesítőnknek a  kedvezmény kuponodat, és kérd ott az adatjegyeket. Kedvezmény kuponodat a tőlünk kapott SMS-ben, illetve itt az oldalon belépve is megtalálod.
A választott kedvezmény aktiválás után már nem módosítható, így ha a 20 GB adatjegyeket aktiváltad, a készülékkedvezményt már nem kérheted.

Ha már jogosult vagy a saját kedvezményed igénybevételére, akkor válaszd ki a www.telenor.hu/mobiltelefon  oldalon új készüléked és valamelyik Hiper tarifacsomagot hozzá.  Jelentkezz be saját telefonszámoddal, majd nyomd meg a Megrendelem gombot. A következő oldalon add meg az sms-ben kapott kuponkódodat a „Kuponkód” mezőben, majd nyomj egy Entert. Rögtön láthatod, hogy csökkent a készülék ára. Folytasd hiányzó adataid megadásával, majd küldd el a megrendelést.

Igen!! Ha online vásárolsz készüléket a telenor.hu oldalon, akkor mi még további online kedvezményt is adunk a választott tarifacsomagtól függően. Így online egy mobilt a kód beváltásával együtt akár 30 000 Ft kedvezménnyel is megvehetsz. Ilyen kedvezményeket adunk online rendelés esetén (ezeket a kedvezményeket nem csak ebben a promócióban adjuk, minden online vásárláshoz jár!!! ):

Hiper M Net, Hiper M Talk, Hiper M Net Yes! opcióval: 5 000 Ft online kedvezmény
Hiper L+: 10 000 Ft online kedvezmény
Hiper XXL: 10 000 Ft online kedvezmény

Mind az Ajánló, mind az Ajánlott ügyfél az aktuálisan érvényes feltételek mellett, az árlistán szereplő áron vásárolhat készüléket és az aktuális készülékár támogatáson felül veheti igénybe az extra készülékkedvezményt készülékvásárlás során.
Tehát ha a kiválasztott készülék kedvezményekkel csökkentett ára végül kevesebb, mint 20 000 Ft a kedvezmény maradványa elvész, nem használható fel a későbbiekben.

A 20 000 Ft-os ajándékkupont minden olyan készülékre be lehet váltani, amit Hiper tarifával meg lehet vásárolni az árlista szerint. Tehát routerre és tartozékokra nem, de például tabletekre felhasználható.

  • online: Lépj be újra telefonszámoddal itt az oldalon SMS-belépéssel, és megmutatjuk. Ha szeretnéd, az oldalon kérheted, hogy továbbítsuk neked SMS-ben. 
  • telefonon: hívd a 1220-at telenoros telefonszámodról, amihez a kódot kaptad, és válaszd a 6-os, majd az 1-es menüpontot. Ezután elküldjük neked SMS-ben a továbbítható promóciós kódot.

A kedvezmények nem halmozhatóak. Ha új ügyfél csatlakozik hozzánk ajánlásod által, akkor mindketten választhattok egyet a kedvezmények közül. A beváltást követően több promóciós kedvezmény már nem vehető igénybe.

Igen, a kiválasztott kedvezményt csak a saját telefonszámodra veheted igénybe, arra a telefonszámra, amire a kódot SMS-ben kaptad.

Biztos van telenoros barátod, akinek van továbbadható kódja. Kérdd el tőle, használd fel, és mindketten jól jártok. ;)