TELENOROS VAGY? Most megéri áthívni a többieket is!

Mindketten választhattok 15 000 Ft készülékkedvezményt vagy 5 x 100 GB netet.

Arra gondoltunk, jólesne, ha adhatnál valamit. Ha publikus, lakossági, hangalapú számlás előfizetőnk vagy, szerezd meg itt a promóciós kódodat, és oszd meg az ismerőseiddel. Ha pedig valaki ezzel a kóddal lesz Telenor Blue+ előfizető, mindketten kaptok 15 000 Ft készülékkedvezményt, vagy havi 100 GB-ot 5 hónapig. A promóciós kódodat július 16-ig kérheted és ugyaneddig lehet beváltani. Szóval nyomás, jelentkezz be, a kódod már itt vár rád!

Ha kérdésed van, vagy nem vagy még telenoros, tudj meg itt minden részletet!

Hogyan működik?

 • 1
  Lépj be és szerezd meg a kódot
 • 2
  Oszd meg a kódot
 • 3
  Válassz kedvezményt

Küldd tovább valakinek SMS-ben, Messengeren, vagy ahol szeretnéd, esetleg oszd meg Facebookon. Megéri terjeszteni, hiszen ha valaki a te kódodat használva köt új szerződést Telenor Blue+ tarifával, hűségvállalással, akkor mindketten kedvezményt kaptok. Fontos: A kódodat maximum 5 ember  használhatja fel. További részletek 

Amint valaki beváltja a tőled kapott promóciós kódot, jogosult leszel a kedvezményre. Erről SMS-ben értesítünk. Lépj be telefonszámoddal itt az oldalon, és válassz te is a kedvezmények közül. Cseréld le készüléked egy újra 15000 Ft kedvezménnyel, vagy aktiváld 5 hónapra 0 Ft-ért a 100 GB netet. További részletek

Milyen kedvezmények közül választhatsz?

Ajánlj minket, és ha valaki a tőled kapott promóciós kódot felhasználva köt új szerződést Telenor Blue+ tarifával, hűséggel, akkor ezek közül a kedvezmények közül te is választhatsz egyet. Ha megkaptad az értesítő SMS-t, hogy valaki beváltotta a tőled kapott kódot, itt az oldalon ezzel a telefonszámoddal belépve rögtön aktiválhatod a 100 GB-os adatjegyet, vagy a telenor.hu/mobiltelefon oldalon megveheted új készüléked 15 000 Ft kedvezménnyel.
Havi 100 GB
5 hónapig 0 Ft-ért
15 000 Ft kedvezmény
a készülék árából
Készüléket választok Részletek

Kérdések és válaszok

Továbbadható, kedvezményre jogosító kódot minden publikus, lakossági, hangalapú számlás Telenor előfizetéssel rendelkező természetes személy kaphat. Ha neked az alábbi tarifacsomagod egyike van, akkor neked jár, lépj be itt az oldalon, és szerezd meg azonnal!

Klasszik (1/2/3/4/5/6), Smarttarifa (1/2/3/4/5/6), Smarttarifa Extra (1/2/3/4/5/6), Start, All-In (S/M/L/XL), Telenor MyTariff (XS/S/M/L/XXL), Telenor Blue (S/M/L/XXL), Telenor Hello Data (Start/Standard/Medium/Premium), Telenor Blue+ (XS/S/M/L/XXL)

Lépj be ezen az oldalon, utána itt láthatod azt a kódot, amit meg tudsz osztani. Ezt a kódot július 16-ig kérheted, és ismerősöd beváltani is csak július 16-ig tudja.
Másold ki a kódot, oszd meg ismerőseiddel. Hogy az ajánlásod még sikeresebb legyen, készítettünk egy oldalt, ahol ismerősöd minden információt megtalál arról, hogyan használhatja fel szerződéskötéskor a tőled kapott kódot. Küldd el neki ezt a linket, itt minden információt megtalál az igénybevételről.
A kódot ismerőseid maximum 5 új, Telenor Blue+ tarifacsomagra, hűséggel vállalt szerződéskötéskor használhatják fel valamelyik kedvezményre.

2019. július 16-ig kérheted:

 • online: lépj be itt az oldalon.
 • telefonon: hívd a 1220-at telenoros telefonszámodról, és válaszd a 6-os, majd az 1-es menüpontot. Ezután elküldjük neked SMS-ben a továbbítható promóciós kódot.

Beváltani is 2019. július 16-ig lehet a kedvezményre jogosító kódot.

Az a kód, amit te telenorosként megosztasz, Telenor Blue+ tarifával, hűségvállalással aláírt új szerződéskötésnél használható fel. Más tarifa mellé a kód nem érvényes. Odaadhatod egy ismerősödnek, de felhasználhatod te is, ha új telefonszámot vásárolsz magadnak.

Ha ismerősöd a tőled kapott kódot felhasználva köt új szerződést Telenor Blue+ tarifával, hűségvállalással, akkor a szerződéskötéskor választhatja a 15 000 Ft-os készülékár-kedvezményt, vagy a tarifájához kérhet 5 hónapig 0 Ft-ért 100 GB netet. Küldd el neki ezt a linket, itt minden információt megtalál az igénybevételről.

Az új szerződést Telenor Blue+ tarifával, hűségvállalással kell megkötnie ahhoz, hogy mindketten megkapjátok a kedvezményt. Küldd el neki ezt a linket, itt minden információt megtalál az igénybevételről.

Egy kódot ismerőseid maximum 5 új előfizetés vásárlására használhatják fel.

Ismerősöd a továbbított kódot online csak a 15 000 Ft-os készülékár-kedvezményre tudja beváltani. Amennyiben a 100 GB-os adatjegyet választaná, a szerződéskötéshez kérjük, fáradjon be a bármely Telenor üzletbe. Küldd el neki ezt a linket, itt minden információt megtalál az igénybevételről.

Mikor ismerősöd új készüléket vásárol Telenor Blue+ tarifacsomaggal, hűségvállalással, a szerződéskötés közben mutassa be az ügyintézőnek a tőled kapott kódot bármely Telenor üzletben, és kérje ott a készülékár-kedvezményt vagy a 100 GB netet. 
Küldd el neki ezt a linket, itt minden információt megtalál az igénybevételről.

 • online: Lépj be újra telefonszámoddal itt az oldalon SMS-belépéssel, és megmutatjuk. Ha szeretnéd, az oldalon kérheted, hogy továbbítsuk neked SMS-ben. 
 • telefonon: hívd a 1220-at telenoros telefonszámodról, amihez a kódot kaptad, és válaszd a 6-os, majd az 1-es menüpontot. Ezután elküldjük neked SMS-ben a továbbítható promóciós kódot.

Ha ismerősöd a tőled kapott kódot felhasználta, akkor neked jár egy ajándék kupon, amit beválthatsz egy kedvezményre. Két kedvezmény közül választhatsz egyet: Választhatod a 15 000 Ft-os készülékár-kedvezményt, amit új mobil vásárlásakor tudsz beváltani jelenlegi előfizetésedhez új hűség vállalásával Telenor Blue+ tarifacsomagra – akár hűségidőn belüli készülékcserére is felhasználhatod -; vagy a jelenlegi tarifádhoz kérhetsz 5 hónapig 0 Ft-ért 100 GB netet.
Te az első beváltás után kérheted a kedvezményt, a kedvezmény nem halmozható.

1. lépés: Ha már jogosult vagy a saját kedvezményed igénybe vételére, akkor válaszd ki a telenor.hu/mobiltelefon oldalon a készüléket és tarifacsomagot, amit meg szeretnél vásárolni.

2. lépés: Jelentkezz be a MyTelenorba a saját telefonszámoddal, amihez a kupont kaptad., majd nyomd meg a "Megrendelem" gombot.

3. lépés: A következő oldalon add meg a saját, 14-jegyű kódodat a „Kuponkód” mezőben, majd nyomj egy Entert. Ezutánr rögtön látni fogod, hogy csökkent a készülék ára. Folytasd hiányzó adataid megadásával, majd küldd el a megrendelést.

Ha még nem döntötted el, milyen készüléket vennél, a készülékvásárlást később is elindíthatod. Saját kuponodat július 16-ig bármikor beválthatod webshopunkban az adatbeviteli oldalon.

Ide írd a kuponkódot

Ha a kódodat a készülékár-kedvezményre szeretnéd beváltani, és a készülék ára kevesebb, mint 15000 Ft, mázlid van: a kód felhasználásakor a készülék 0 Ft-ért vihető el. :)

Igen!! Ha online vásárolsz készüléket a telenor.hu oldalon, akkor mi még további online kedvezményt is adunk a választott tarifacsomagtól függően. Így online egy mobilt a kód beváltásával együtt akár 25 000 Ft kedvezménnyel is megvehetsz. Ilyen kedvezményeket adunk online rendelés esetén  (ezeket a kedvezményeket nem csak ebben a promócióban adjuk, minden online vásárláshoz jár..):

 • Telenor Blue+ XS: 2000 Ft online kedvezmény
 • Telenor Blue+ S: 5000 Ft online kedvezmény
 • Telenor Blue+ M: 5 000 Ft online kedvezmény
 • Telenor Blue+ L: 10 000 Ft online kedvezmény
 • Telenor Blue+ XXL: 10 000 Ft online kedvezmény

Ha már jogosult vagy a saját kedvezményed igénybe vételére – erről kaptál SMS-t is: 

 • Online: lépj be itt az oldalon és aktiváld azonnal a 100 GB-os adatjegyet. 
 • Telenor üzletben: gyere be bármely Telenor üzletbe, mutasd be az ügyintézőnek a saját kuponodat, és kérd ott a 100 GB adatjegyet 5 hónapig díjmentesen. Saját kuponodat a tőlünk kapott SMS-ben, illetve itt az oldalon belépve is megtalálod.

A választott kedvezmény aktiválás után már nem módosítható, így ha ezt aktiválod, akkor a készülékár-kedvezményt már nem kérheted.

Igen, a 100 GB-os kedvezményt csak meglévő számlás telefonszámodhoz kérheted, amihez a kódot kaptad. Ha a továbbadott kódodat valaki már felhasználta, akkor lépj be itt az oldalon, és aktiváld az 5 hónapig díjmentes 100 GB-os adatjegyet.

2019. július 16-ig tudod felhasználni a kedvezményre jogosító kupont.

Igen, a kiválasztott kedvezményt csak a saját telefonszámodra veheted igénybe, arra a telefonszámra, amire a kódot SMS-ben kaptad.

Igen, amennyiben telenoros, publikus, lakossági, hangalapú számlás előfizetéssel rendelkező lakossági előfizetőnk vagy. Ha neked az alábbi tarifacsomagod egyike van, és nem ebben a promócióban vásároltad a telefonszámod, akkor neked jár, lépj be itt az oldalon, és szerezd meg azonnal!

Klasszik (1/2/3/4/5/6), Smarttarifa (1/2/3/4/5/6), Smarttarifa Extra (1/2/3/4/5/6), Start, All-In (S/M/L/XL), Telenor MyTariff (XS/S/M/L/XXL), Telenor Blue (S/M/L/XXL), Telenor Hello Data (Start/Standard/Medium/Premium), Telenor Blue+ (XS/S/M/L/XXL)
A jelen promócióban részt vevő, új előfizetők nem jogosultak saját promóciós kód kérésére.

A választott kedvezmény (100 GB mobilnet/15 000 Ft készülékár-kedvezmény) az igénylés után már nem módosítható, így ha az egyiket már kiválasztottad, akkor a másikat már nem kérheted.

Ha a MyTelenor alkalmazásból érkeztél a telenor.hu/ittakodod oldalra, akkor automatikusan beléptetünk az oldalra. Ha mégis úgy látod, hogy nem sikerült a bejelentkezés – nem látod a megosztható kódodat, vagy a kedvezményt, amire jogosult vagy -, akkor kérjük, lépj be itt az oldalon SMS-belépéssel.

Biztos van telenoros barátod, akinek van továbbadható kódja. Kérdd el tőle, használd fel, és mindketten jól jártok. ;)