iPad 9.7 spacegray

Számítógépnek tűnik, de kitűnik mind közül.

Hogy nézne ki a számítógép, ha ma találnák fel? Akkora teljesítménye lenne, hogy bármilyen feladatot el tudna végezni. Hordozhatósága révén bárhová magaddal vihetnéd. És annyira alkalmazkodna hozzád, hogy kedved szerint használhatnád – érintéssel, billentyűzettel vagy akár egy ceruzával.1 Szóval valójában nem is számítógép lenne. Hanem az új iPad.
 

Vásárlás
 

A holnap igényeire szabott
teljesítmény már ma.

ipad

A10 Fusion chip. Teljesítményre fejlesztve.

64 bites architektúra. Négymagos kialakítás. Több mint 3,3 milliárd tranzisztor. Egyszóval az iPad irgalmatlanul gyors. Ez a 4K-s videók szerkesztéséhez ugyanolyan jól jön, mint a komoly grafikájú játékokhoz vagy a kiterjesztett valóság felfedezéséhez a legújabb AR-appokban.

ipad

Multitasking. Gyerekjáték neki is, neked is.

Az iPadbe elegendő teljesítményt pakoltunk ahhoz, hogy több alkalmazást tudj rajta párhuzamosan futtatni. Mialatt az üzleti terveden dolgozol, kutathatsz a neten, sőt közben a kollégádat is felhívhatod FaceTime-on. Az egész annál is egyszerűbb, mint ahogy hangzik.

ipad

A kiterjesztett valóság legintenzívebb élménye.

A kiterjesztett valóság (AR) egy új technológia, mellyel virtuális tárgyakat helyezhetünk a valós környezetünkbe. Az iPadet minden szempontból – a kijelzőjétől a számítási teljesítményén át a kamerákig és a mozgásérzékelőkig – úgy terveztük, hogy minden eddiginél bámulatosabbak lehessenek rajta az AR-appok.

ipad

ipad

ipad

A kiterjesztett valóságot kínáló alkalmazások minden téren gyökeresen átalakítják a lehetőségeinket. Az iskolai és az iskolán kívüli tanulást éppúgy új dimenzióba helyezik, mint a hétköznapi problémák megoldását vagy a játékok és a szórakozás önfeledt élményét. Az iPad és a kiterjesztett valóság együtt végtelen lehetőségeket tartogat.

 

A jegyzetfüzeted, a kamerád
és a többi hasznos eszközöd.
Egyben.

iPad jegyzetfüzet 2

Gondold ki, és firkantsd le Apple Pencillel.

Az iPaden mindig is fantasztikus élmény volt bármit leírni vagy lerajzolni, ami csak eszedbe jut. Mostantól újabb eszközzel bővülnek a lehetőségeid, mellyel jegyzetelhetsz, akvarellt festhetsz, vagy akár egy bérleti szerződést is aláírhatsz. Az Apple Pencillel mindez pixelpontosan, páratlanul rövid reakcióidővel végezhető. Ugyanolyan természetességgel tudod használni, mint egy sima ceruzát, a képességei viszont messze felülmúlják azt.

iPad kamera

Két fantasztikus kamera,
amik nem csak a gyönyörű fotókra fókuszálnak.

Az iPad beépített előlapi és hátlapi kameráival elképesztően jó fotókat és moziba illő videókat készíthetsz, dokumentumokat szkennelhetsz, FaceTime-ozhatsz, vagy akár egy lakás alaprajzát is megtervezheted a kiterjesztett valóságot alkalmazva.

iPad bluetooth billentyűzet

Csatlakozz és gépelj
bármilyen Bluetooth-billentyűzeten.

Neki kell ülnöd egy esszé, egy e-mail vagy a kasszasikergyanús forgatókönyved megírásának? Az iPad intuitív képernyő-billentyűzettel dolgozik a kezed alá, és mindenfajta Bluetooth-billentyűzettel kompatibilis.

iPad

iPad longboard

Tele lenyűgöző beépített appokkal.

Vágj meg egy sávot a GarageBandben, rakj össze egy hatásos prezentációt a Keynote-ban, vagy forgass egy rövidfilmet, és szerkeszd az iMovie-val. Amint kézbe veszed az iPadet, máris belevetheted magad az alkotásba a rajta található Apple-alkalmazásokkal.

ipad

Több mint egymillió iPad-alkalmazás,
számtalan lehetőség.

Az 1,3 millió iPad-appot egytől egyig az iPad nagyméretű kijelzőjére fejlesztették. Mindenre van egy alkalmazás a fotózástól a rajzoláson át a teendők elvégzéséig. Új kedvenc appjaidra is nagyon egyszerű rátalálni – az App Store-ban szerkesztőink nagy odafigyeléssel válogatják össze a leginkább figyelemre méltó újdonságokat.

 

Lépést tart a képzeleteddel

ipad

Könnyű, vékony és strapabíró.
Most három káprázatos bevonattal.

A nem egészen félkilós, mindössze 7,5 mm vastag iPadet mindenhova magaddal viheted. Kellőképp strapabíró, így sosem kell óvatosságból otthon hagynod. És külsőre is ugyanolyan impozáns, mint hordozhatóságra – az asztroszürke és ezüstszínű mellett már aranyszínben is kapható.

iPad

Wi-Fi és 4G/LTE.
Netezz bárhol.

Az iPad Wi-Fi-je akár 866 Mb/s, 4G/LTE-kapcsolata pedig akár 300 Mb/s sebességgel hasít.? Ha Apple SIM-mel is kiegészíted, akkor több mint 180 országban és térségben csatlakozhatsz adathozzáférést nyújtó mobilhálózatokhoz.2 Így akár munkába menet is megnézheted a kedvenc sorozatod legújabb epizódját, útközben is e-mailezhetsz, vagy kiposztolhatod a nyaraláson készült fotóidat.

iPad

10 órányi aksiüzemidő
egyetlen feltöltéssel.

Az iPad akkumulátora egész nap bírja, így két töltés között több időd lesz netezni, írni, rajzolni, dolgozni vagy vásárolgatni.3

Minden fájlod biztonságban,
rendszerezve és kéznél.

Az iCloudban az összes fotód, fájlod és jegyzeted biztonságban van, és mindegyik eszközödről kényelmesen elérhető. A Fájlok app pedig egy helyre gyűjti össze a különféle típusú fájlokat, a Google Drive-ban, a OneDrive-ban és a Boxban tároltakkal együtt.


 

Nagyszerű technológia,
egyszerű használat.

iPad

Csúsztatás, csippentés,
koppintás. Ennyi az egész.

Az iPadet akkor is a legnagyobb természetességgel fogod kezelni, ha korábban még egyáltalán nem próbáltad. A gyönyörű, 9,7 hüvelykes Retina kijelzőt megérintve, Multi-Touch mozdulatokkal böngészheted a fotókat, szerkesztheted a dokumentumokat és rendszerezheted a fájljaidat.

ipad

Dock. Kedvenc appjaid
azonnal elérhetők.

Az iOS 11-ben egy mozdulattal előhívhatod az új Dockot. Így játszi könnyedséggel válthatsz az alkalmazások között, nem kell hozzá visszatérned a főképernyőre. Kedvenc alkalmazásaidat behúzhatod a Dockba, és a multitasking is villámgyorsan működik, ha az appokat közvetlenül innen nyitod meg.

ipad

Húzd át innen,
helyezd át oda.

A kifejezetten a Multi-Touch kijelzőre fejlesztett húzási művelettel könnyedén, egy érintéssel helyezhetsz át szöveget, képeket és fájlokat az appok között. Húzz át egy fotót a dokumentumodba, hogy még látványosabbá varázsold, vagy csatolj mellékletet az e-mailekhez egy szimpla mozdulattal. Pár koppintással akár több elemet is kijelölhetsz, és egyszerre mozgathatod őket.

iPad

Retina kijelző.
Szemrevaló és kézreálló.

A 9,7 hüvelykes Retina kijelző annyira magával ragadó, hogy könnyen belemerülsz mindenbe, amit az iPaden végzel. Akár üzleti tervet írsz, akár egy kortárs remekművet festesz, a nagyméretű kijelzőn olyan bámulatosan életteli és éles a kép, hogy úgy érzed, meg kell érintened. És éppen ez a lényeg.

ipad

 

iPad

A készülék biztonságos feloldása
Touch ID-val.

A Touch ID-val egyszerűen és biztonságosan oldhatod fel az iPad zárolását. Nincs más dolgod, mint a Touch ID érzékelőre helyezni az ujjadat.

iPad

Mindenkinek terveztük.

Mindig az a technológia bizonyul a leghatékonyabbnak, amit mindenki képes használni. Ezért van az iPadnek számos kisegítő funkciója a látás, a hallás, a motoros képességek, a tanulás és az írás-olvasás területén. A színek személyre szabásával láthatóbbá teheted a képernyő tartalmát, vagy fel is olvastathatod magadnak.

iPad

1. Az Apple Pencil és a billentyűzetek külön vásárolhatók meg.
2. A szolgáltatás használatához adathozzáférési csomagra van szükség. A 4G/LTE- és a Wi-Fi-hívás csak meghatározott piacokon és szolgáltatóknál érhető el. Az itt közölt sebességadatok elméleti átviteli sebességen alapulnak; a tényleges sebesség a helyi körülményektől és a szolgáltatótól függ. A 4G/LTE-hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a mobilszolgáltatódhoz, illetve tanulmányozd a www.apple.com/ipad/LTE oldalt.
3. Az akkumulátor üzemideje a használattól és a konfigurációtól függ. Részletes információ: www.apple.com/hu/batteries.

Az oldalon szereplő külső fejlesztői alkalmazások megtalálhatók az App Store-ban.
Egyes funkciók nem érhetők el minden országban és térségben. A teljes listát itt találod.
Lost in Space – Elérhető április 13-tól. A Netflix használatához előfizetés szükséges.
Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve térségben vehetők igénybe.