Mobilinternet tarifák tablethez


Főleg wifin használnád a tableted? 
Válassz hozzá alacsony havidíjas mobilinternet csomagot is, mert ha mégis szükséged van netre, bárhol hozzáférhess!

Hipernet Tablet tarifák új tablet vásárlása esetén, 2 év tarifamegtartással:

Hipernet Tablet 1 tarifaHipernet Tablet 2 tarifa
Havidíj1 397, 24 Ft2  304, 67 Ft
Havidíjban foglalt adatforgalmi keret belföldön1 GB2 GB
Elméleti maximális letöltési / feltöltési sebesség150/20 mb/s150/20 mb/s
Tabletet választokTabletet választok

Tarifaajánlatunk visszavonásig érvényes. A tarifacsomagok kizárólag új előfizetéssel és tablettel vásárolhatóak meg, 2 év tarifahűség vállalásával. Az ajánlat Bónusz Programban nem érhető el. Hipernet Tablet 1 és Hipernet Tablet 2 tarifacsomagra váltani nem lehetséges.

Hálózatsemlegesség-egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat - Hipernet Tablet

Kínált sávszélesség: a Szolgáltató által az internet-hozzáférési szolgáltatás nyújtása során az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban elérhető, a szolgáltatáshoz rendelt adatátviteli sebesség felső elméleti határa, a besugárzási (lefedettségi) terület bármely kültéri pontján, bármely időpontban, Mbit/s-ban megadva.
A Szolgáltató által kínált sávszélességekhez tartozó le- és feltöltési sebességek a különböző adatátviteli technológiák esetében a következőek: 2G - 0,24/0,24 Mbit/s; 3G - 0,38/0,38 Mbit/s; HSPA - 14,4/1,8 Mbit/s; HSPA+ - 21/5,76 Mbit/s; HSPA+DC 42,2/5,76 Mbit/s; 4G/LTE - 150/20 Mbit/s.

Az adott tarifacsomaghoz, kiegészítő szolgáltatáshoz tartozó kínált sávszélesség a fenti sebességektől eltérhet, melyről információ a Díjszabásban (ÁSZF 1/A. és 1/B. mellékletek) az érintett tarifacsomag, valamint kiegészítő szolgáltatás leírásában található. A kínált sávszélesség elérésének feltétele az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetősége, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) megléte, illetve a hálózat aktuális leterheltsége.

Garantált sebesség: az internet hozzáférési szolgáltatáshoz rendelt a Szolgáltató által az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban a besugárzási (lefedettségi) terület bármely kültéri pontján teljesíteni vállalt legkisebb adatátviteli sebesség, Mbit/s-ban megadva. A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség valamennyi adatátviteli technológia esetén: 0 Mbit/s.