Minden lehetsz, a Hipernet lépést tart veled

Az elérhető legmodernebb technológiákon (4G+, 4G) használó mobilinternet-hálózat, amelynek szolgáltatásaihoz mostanra Magyarország lakosságának 99%-a hozzáférhet.

A Telenor hálózatának fejlődése


Az elérhető legmodernebb technológiákon (4G+, 4G) használó mobilinternet-hálózat, amelynek szolgáltatásaihoz mostanra Magyarország lakosságának 99%-a hozzáférhet.

A 2017-es fejlesztéseknek köszönhetően már közel 2700, hatezer főnél kisebb lélekszámú települést, 1112 ezer-hatezer fős települést, és 142, tízezer lakosnál népesebb várost fed le a Telenor 4G mobil adatkapcsolattal.

2G

Hanghívásokhoz, a mobil alapfunkcióinak ellátásához, levelezéshez, lassú mobilos böngészéshez.

3G

Megfelelő lefedettség esetén kompromisszumok nélkül netezhetsz, akár mobilon, akár otthon.

4G 

Gyors internetezés, akár 150 Mbps-os letöltési sebesség, az oldalak azonnal betöltenek.


Bázisállomások közelsége

A hálózat minőségét befolyásolja a bázisállomások elhelyezkedése (közelsége, sűrűsége). Minél rövidebb utat kell megtennie a rádióhullámnak, annál kevésbé romlik a jel minősége.

A hálózat minőségét befolyásolja a bázisállomások elhelyezkedése


Régi SIM kártyádat díjmentesen cseréljük 4G képesre.

Mobiltelefonod, SIM kártyád

A 4G hálózatot csak akkor tudod használni, ha mobilkészüléked és SIM kártyád is 4G képes. Régi SIM kártyádat díjmentesen cseréljük 4G képesre. >Részletek 


Épületek és a többi mobil

A környezetedben tartózkodó felhasználók száma befolyásolja azt, hogy milyen erősnek érzed a hálózatunkat, mint ahogy az is, hogy egy mezőn, vagy egy vastag falú épületben állsz-e.

A környezetedben tartózkodó felhasználók száma befolyásolja azt, hogy milyen erősnek érzed a hálózatunkat, mint ahogy az is, hogy egy mezőn, vagy egy vastag falú épületben állsz-e.


A hálózatról alkotott képedet befolyásolja az időjárás is – nagyobb viharok esetén sokkal rosszabbnak érezheted a hálózat minőségét, mint egy szélcsendes, napsütötte reggelen.

Mediterrán ciklonok

A hálózatról alkotott képedet befolyásolja az időjárás is – nagyobb viharok esetén sokkal rosszabbnak érezheted a hálózat minőségét, mint egy szélcsendes, napsütötte reggelen.Miért jó a 4G?

Villámgyors böngészés

Villámgyors böngészés

Segítségével bármilyen netes tartalmat könnyedén és gyorsan, megtalálhatsz!

Valós idejű  csevegés

Valós idejű csevegés

A letölthető alkalmazásokon keresztül valós időben, az élő beszéd ritmusában cseveghetsz barátaiddal!

Nagyméretű  fotók kezelése

Nagyméretű fotók kezelése

Nagy felbontású fotóidat is könnyedén, másodpercek alatt megoszthatod barátaiddal Facebookon vagy Instagramon!

Online  zenehallgatás

Online zenehallgatás

Nem kell mást tenned, mint kikeresni kedvenc számodat a Deezer 40 milliós online zenetárából, és már hallgathatod is!

Szakadozás- mentes filmélmény

Szakadozás-mentes filmélmény

Mobil eszközön is átélheted a folyamatos filmnézés élményét! A MyTV és az HBO GO segítségével bármikor megnézheted kedvenc filmjeidet, TV-műsoraidat.

Játék  határok nélkül

Játék határok nélkül

Próbálj ki akár több résztvevős, real time játékokat szakadozás és késleltetés nélkül.


Lefedettség

Mi kell ahhoz, hogy átélhesd 
a Hipernet élményt?

Hipernet-képes 
mobiltelefon

4G-képes készülékek

Hipernet-képes
előfizetések

Hipernet Home csomagok

Lefedett területen 
tartózkodás

Lefedettségi térkép

4G funkció bekapcsolása

Elvileg minden 4G/LTE képes készülék automatikusan a leggyorsabb adatátviteli technológiát választja ki, azonban ha valamilyen okból mégis neked kell beállítani, akkor a Beállítások/mobilhálózat menüben teheted ezt meg.

Új generációs SIM kártya

A cserét bármelyik Telenor üzletünkben díjmentesen elvégezzük. Ha nem vagy biztos benne, hogy SIM kártyád alkalmas-e a 4G hálózat használatára: hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat (1220) vagy fáradj be személyesen bármelyik Telenor üzletbe.

Kínált sávszélesség: a Szolgáltató által az internet-hozzáférési szolgáltatás nyújtása során az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban elérhető, a szolgáltatáshoz rendelt adatátviteli sebesség felső elméleti határa, a besugárzási (lefedettségi) terület bármely kültéri pontján, bármely időpontban, Mbit/s-ban megadva.

A Szolgáltató által kínált sávszélességekhez tartozó le- és feltöltési sebességek a különböző adatátviteli technológiák esetében a következőek: 2G - 0,24/0,24 Mbit/s; 3G - 0,38/0,38 Mbit/s; HSPA - 14,4/1,8 Mbit/s; HSPA+ - 21/5,76 Mbit/s; HSPA+DC 42,2/5,76 Mbit/s; 4G/LTE - 150/20 Mbit/s.

Az adott tarifacsomaghoz, kiegészítő szolgáltatáshoz tartozó kínált sávszélesség a fenti sebességektől eltérhet, melyről információ a Díjszabásban (ÁSZF 1/A. és 1/B. mellékletek) az érintett tarifacsomag, valamint kiegészítő szolgáltatás leírásában található. A kínált sávszélesség elérésének feltétele az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetősége, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) megléte, illetve a hálózat aktuális leterheltsége.

Garantált sebesség: az internet hozzáférési szolgáltatáshoz rendelt a Szolgáltató által az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban a besugárzási (lefedettségi) terület bármely kültéri pontján teljesíteni vállalt legkisebb adatátviteli sebesség, Mbit/s-ban megadva. A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség valamennyi adatátviteli technológia esetén: 0 Mbit/s.