Még gyorsabb Hipernet- még több helyen

 

Mi a Hipernet? Tényleg annyira gyors?

A Hipernet egy mobilinternet-hálózat, ami veled pörög: nem csak szupergyors, de Magyarország területének
99%-át lefedjük vele. Ha imádod az adatokat, itt egy szám: akár 150 Mbps-os letöltési sebesség,
itt meg egy lefedettségi térkép. Ha csak a lényeg érdekel, görgess lejjebb.
 

Miért jó a 4G?

Pörög a cset, akár videón is

Videocsetelj, filterezz pixelmentesen, vagy oszd meg helyzetedet valós időben, hogy lássák, mikor érsz oda a találkozóra! 

Filmezés és zene bárhol

Kedvenc sorozatodat néznéd a vonaton, vagy akár metrón? Ez sem gond.

Játék határok nélkül

Játssz több résztvevős, real time játékokat szakadozás és késleltetés nélkül.
A Hipernet elbírja.


Mi kell ahhoz, hogy átélhesd a Hipernet élményt? 

Lefedettség

A Hipernet hálózatunk országos kültéri lefedettsége jelenleg 99%-os. Az épületek több fallal elválasztott, belső helyiségeiben, pincehelyiségeiben és metrón elérhető, úgy nevezett deep indoor 4G+ lefedettségünk Budapesten már eléri a 84,9%-ot.

Új generációs SIM kártya

A cserét bármelyik Telenor üzletünkben díjmentesen elvégezzük. Ha nem vagy biztos benne, hogy SIM kártyád alkalmas-e a 4G hálózat használatára: hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat (1220) vagy fáradj be személyesen bármelyik Telenor üzletbe.

4G funkció bekapcsolása

Elvileg minden 4G/LTE képes készülék automatikusan a leggyorsabb adatátviteli technológiát választja ki, azonban ha valamilyen okból mégis neked kell beállítani, akkor a Beállítások/mobilhálózat menüben teheted ezt meg

ÉS #VANMÉGTOVÁBB
 

Mitől függ a Hipernet sebessége?

Bázisállomások közelsége

A hálózat minőségét befolyásolja a bázisállomások elhelyezkedése (közelsége, sűrűsége). Minél rövidebb utat kell megtennie a rádióhullámnak, annál kevésbé romlik a jel minősége.

A hálózat minőségét befolyásolja a bázisállomások elhelyezkedése

A hálózatról alkotott képedet befolyásolja az időjárás is – nagyobb viharok esetén sokkal rosszabbnak érezheted a hálózat minőségét, mint egy szélcsendes, napsütötte reggelen.

Mediterrán ciklonok

A hálózatról alkotott képedet befolyásolja az időjárás is – nagyobb viharok esetén sokkal rosszabbnak érezheted a hálózat minőségét, mint egy szélcsendes, napsütötte reggelen.

Épületek és a többi mobil

A környezetedben tartózkodó felhasználók száma befolyásolja azt, hogy milyen erősnek érzed a hálózatunkat, mint ahogy az is, hogy egy mezőn, vagy egy vastag falú épületben állsz-e.

A környezetedben tartózkodó felhasználók száma befolyásolja azt, hogy milyen erősnek érzed a hálózatunkat, mint ahogy az is, hogy egy mezőn, vagy egy vastag falú épületben állsz-e.

Hipernet képes készülékekTovábbi hasznos linkek

Kínált sávszélesség: a Szolgáltató által az internet-hozzáférési szolgáltatás nyújtása során az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban elérhető, a szolgáltatáshoz rendelt adatátviteli sebesség felső elméleti határa, a besugárzási (lefedettségi) terület bármely kültéri pontján, bármely időpontban, Mbit/s-ban megadva.

A Szolgáltató által kínált sávszélességekhez tartozó le- és feltöltési sebességek a különböző adatátviteli technológiák esetében a következőek: 2G - 0,24/0,24 Mbit/s; 3G - 0,38/0,38 Mbit/s; HSPA - 14,4/1,8 Mbit/s; HSPA+ - 21/5,76 Mbit/s; HSPA+DC 42,2/5,76 Mbit/s; 4G/LTE - 150/20 Mbit/s.

Az adott tarifacsomaghoz, kiegészítő szolgáltatáshoz tartozó kínált sávszélesség a fenti sebességektől eltérhet, melyről információ a Díjszabásban (ÁSZF 1/A. és 1/B. mellékletek) az érintett tarifacsomag, valamint kiegészítő szolgáltatás leírásában található. A kínált sávszélesség elérésének feltétele az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetősége, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) megléte, illetve a hálózat aktuális leterheltsége.

Garantált sebesség: az internet hozzáférési szolgáltatáshoz rendelt a Szolgáltató által az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban a besugárzási (lefedettségi) terület bármely kültéri pontján teljesíteni vállalt legkisebb adatátviteli sebesség, Mbit/s-ban megadva. A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség valamennyi adatátviteli technológia esetén: 0 Mbit/s.