Wifi a nyaralóba

Telenor Hipernet Home plusz Relax - a hordozható internet előfizetés

Tarifa rugalmas havidíjjal?

Bizony, hűségszerződés és készülékvásárlás esetén csak akkor kell havidíjat fizetned, ha használod a netet! A csatlakozási díjat meg jóváírjuk az első hónap árából, így a használat megkezdésétől számított 30 napig az 50 GB netet ingyenesen, míg a 100 GB-ot kedvezményesen használhatod.

Netből sosem elég?

Ha kifogysz a havi adatkeretedből, simán kiegészítheted a tarifádban foglalt árszabás szerint plusz 50 vagy 100 GB nettel, ami ugyanúgy 30 napig lesz érvényes.
 

Hogy is működik pontosan a Hipernet Home+ Relax?

Relax router ikon

A router üzembe helyezéséhez ki kell kapcsolnod a SIM kártyán a PIN kód védelmet. Ehhez részletes útmutatót itt találsz (pdf)

Relax jegyzet ikon

Amint elkezded használni a netet, a havi 50 vagy 100 gigás adatmennyiséget automatikusan aktiválod.

Relax naptár ikon

Az 50 GB 5 000 Ft-ba, míg a 100 GB 9 000 Ft-ba kerül (hűségvállalás esetén), és 30 napod van felhasználni.

Relax no wifi ikon

Ha nem használod a neted, úgy fizetned sem kell érte! *

Relax mobil ikon

Kövesd figyelemmel adatkereted aktuális állását, vagy vásárolj extra netet kártyád regisztrálásával a my.telenor.hu oldalon.


Példa a Hipernet Home+ Relax 50 tarifa használatára

Relax példa

* hűségvállalás és készülékvásárlás esetén


 


A tarifát csak lakossági ügyfelek vásárolhatják meg új előfizetésként . Minden ügyfél számára, a tarifa szerint aktiválódó 50 vagy 100 GB előtt rendelkezésre áll egy 100 MB-os adatkeret, melynek túllépése esetén aktiválódik a szerződésben foglalt adatkeret. A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség, a mobil technológia sajátosságaira tekintettel, 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE technológia esetén egyaránt: 0 Mbit/s.

A tarifacsomag díja e-Komfort csomag igénybevétele esetén kerül alkalmazásra.  Amennyiben az e-Komfort csomag feltételei nem teljesülnek, úgy havonta bruttó 1 000 Ft díj kerül felszámításra.
A belépési díj 5000 Ft, viszont hűség esetén az első adatkeret díjából 5000 Ft-ot jóváírunk.

Az ajánlat elérhető 2021. március 31-től visszavonásig.

További részletek: Általános Szerződési Feltételek