Visszavételi garancia

Amennyiben új modemet vásárolsz Hipernet tarifacsomaggal 1 éves vagy 2 éves hűséggel és visszavételi garanciával, úgy online lebonyolított megrendelés alapján történő vásárlás esetén a szerződés aláírásától számított 30 naptári napon belül kötbér és egyéb díj megfizetése nélkül lehetőséget biztosítunk az eszköz visszaadására, valamint az előfizetői szerződés megszüntetésére.

A modem visszaadása és a szerződés megszüntetése bármelyik hivatalos Telenor üzletben és Telenor Partner üzletben lehetséges, azonban kizárólag akkor, ha az átadott adatátviteli eszközt működőképes és kifogástalan állapotban, minden tartozékával és a csomagolással együtt a Telenor munkatársának átadod.

A visszaadáskor be kell mutatni a vásárlásnál kapott számlát vagy nyugtát, vagy az előfizetői szerződés egy példányát. Az előfizetői szerződés megszüntetésével az esetlegesen addig forgalmazott díjakat (SMS küldése vagy roaming adatforgalom) a helyszínen rendezni kell, a vásárláskor kifizetett havidíj részlet visszafizetésére vagy akár részarányos visszafizetésére nincs lehetőség.

Jó tudni! A megrendeléskor meg kell fizetni az első hónap havidíját, ami a visszavételi garancia érvényesítése esetén nem kerül visszatérítésre. A Telenor a használat ideje alatt keletkezett havidíjat és forgalmi díjat visszavétel esetén nem téríti vissza.

Az 30 napos visszavételi garancia időtartamába a szerződéskötés napja már beleszámít – kivéve ha az aktiválás később történik meg. Ez esetben az aktiválási idő nem számít bele a 30 napba.