Extra adatjegyek

Még több adatmennyiségre van szükséged?

Ezentúl nem kell kompromisszumokat kötnöd! Vásárolj eseti, kiegészítő adatjegyet vagy havi adatcsomagot, amellyel szükség esetén megnövelheted havi adatforgalmi keretedet.

  • egyszerűen megrendelheted
  • rugalmas, kényelmes
  • pontosan akkor áll rendelkezésedre, amikor szükséged van rá
  • EU-ban és az 1-es díjzóna más országaiban is felhasználható
Kiegészítő adatforgalmi szolgáltatásokDíjaMegrendelés
Extra 1 GB
ebből EU-ban is felhasználható 1 GB
901,17 Ft /
megrendelés
Küldd el az EXTRA1GB aktiváló kódot a keretfelhasználásról értesítő SMS-re válaszként, vagy külön SMS-ben a 1744-re.
Extra 4 GB
ebből EU-ban is felhasználható 2018.12.31-ig 2 GB, 2019.01.01-től 3 GB
2141,34 Ft / megrendelésKüldd el az EXTRA4GB aktiváló kódot a keretfelhasználásról értesítő SMS-re válaszként, vagy külön SMS-ben a 1744-re.
Extra 10 GB
ebből EU-ban is felhasználható 2018.12.31-ig 3 GB, 2019.01.01-től 4,5 GB
2968,11 Ft / megrendelésKüldd el az EXTRA10GB aktiváló kódot a keretfelhasználásról értesítő SMS-re válaszként, vagy külön SMS-ben a 1744-re.
100 GB éjszakai adatforgalom
Bármilyen típusú forgalomra felhasználható belföldön éjjel 23 óra és reggel 8 óra között, az adott számlázási ciklus végéig.
EU-ban is felhasználható: 2018.12.31-ig 1 GB, 2019.01.01-től 1,5 GB
818,51 Ft / hóSzemélyesen üzleteinkben
vagy telefonon a 1220-on.

Tudnivalók az Extra 1 GB, 4GB és 10 GB adatjegyekről

Az Extra adatjegyek a Hipernet valamint egyes üzleti tarifacsomagokhoz megrendelhető belföldi eseti kiegészítő adatforgalmi keretek, amelyek extra adatmennyiséget biztosítanak a tarifacsomagba foglalt kereteken felül, és amelyeket a tarifacsomag szerinti maximális le- és feltöltési sebességgel lehet felhasználni a keret erejéig.

Az adatjegyekben foglalt extra adatmennyiség az aktuális számlázási ciklus végéig használható fel, többször is rendelhetsz belőlük, ám 24 óránként csak egy fajtát, ekkor az adatmennyiségek összeadódnak, és ugyanúgy a számlázási ciklus végéig használhatóak fel. 
A keret felhasználásáról a tarifacsomagba épített adatmennyiség 80% és 100%-ának elérése esetén értesítő SMS-t küldünk.
Az EU-s adatkeretek nem plusz adatkeretet jelentenek a meglévő belföldi keretek felett, hanem a belföldi keretek egy része (vagy egésze) nagyobb földrajzi területen használható fel azáltal, hogy nem csupán belföldön, hanem az 1-es roaming díjzónában is érvényes.

MyBusiness All-In XS, MyBusiness All-In S, MyBusiness All-In M, MyBusiness All-In L, MyBusiness All-In XL, MyBusiness All-In XXL, MyBusiness Team 3, MyBusiness Team 7, MyBusiness Team 10, MyBusiness Team 15 és MyBusiness Team 25, MyBusiness XXL és XXL 2 


Hálózatsemlegesség-egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat - extra adatjegyek

Tudnivalók 100 GB éjszakai adatforgalom szolgáltatásról

A szolgáltatás éjjel 23 óra és reggel 8 óra közötti idősávban 100 GB extra belföldi adatforgalmi keretet biztosít. Amennyiben ezen szolgáltatás aktív az előfizetésen, úgy az éjszakai adatforgalmazás ezt a keretet fogyasztja. Az éjszakai adatforgalmazás idősávján kívüli adatforgalmazás a tarifacsomagban foglalt adatforgalmi keretedet fogyasztja. 

A szolgáltatás havidíja kiegyenlíthető az Extra Kedvezmény keretből. Amennyiben az Extra Kedvezmény keretednél magasabb összegű ez a kiegészítő szolgáltatás, a különbözetet a havidíjjal együtt számlázzuk.

Hálózatsemlegesség-egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat - 100 GB éjszakai mobilnet

Hogyan követhető az adatforgalom mennyisége a Hipernet tarifacsomagok esetén?

  • Telenor internetes ügyfélszolgálati oldalán, a MyTelenor-on keresztül

  • Figyelmeztető SMS- értesítőből. Havi forgalmi kereted 80%-ának, illetve 100%-ának elérésekor SMS-ben figyelmeztetünk a felhasznált adatforgalom menniységéről. Havi forgalmi kereted 100%-ának felhasználása után a szolgáltatást lassított sebességgel veheted igénybe. Amennyiben a Korlátlan e-mail és böngészés szolgáltatás aktív előfizetéseden, az ilyen típusú adatforgalmakat továbbra is a tarifacsomagod szerinti maximális le- és feltöltési sebességgel lehet használni. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az SMS-értesítőben megjelenő adatmennyiség és a pillanatnyi adatforgalmad között előfordulhat eltérés.

  • A modem felhasználói szofverének Statisztika vagy Diagnosztika menüpontjából. A Telenor által biztosított adatátviteli eszközök egyik menüpontjában pontos információkat találsz az általad le- és feltöltött adatforgalom mennyiségéről. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a szoftver az adatforgalmat 1 byte-ban, míg a Telenor számlázási rendszere átalánydíjas tarifacsomagok esetében 1 kB-os, forgalomarányos csomagok esetében 0,01 MB-os egységekben méri.
    Felhívjuk figyelmedet, hogy a számláló a szoftverhez és nem a számítógépedhez kapcsolódik. Ha tehát több számítógépen is használod ugyanazt a modemet, a rögzített adatok félrevezetőek lehetnek.

  • Telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül: 1220.