HiperCsoporttöbben ajánlat

HiperCsoporttöbben


15%

 

havidíjkedvezmény

jár nektek minden

bevont

Hiper tarifára


50%

 

havidíjkedvezményt

kaptok 1 db bevont

Hipernet Home+

otthoni

internet előfizetésre


0 Ft-os

 

percdíj belföldön,

  csoporton belüli

beszélgetésekre.

A hívócsoportba

Telenor, Hiper és

Hello Kártyás

lakossági

hangalapú

előfizetések

vonhatók be.

HIPERCSOPORTBAN MINDEN CSOPORTTAG 0 FT-OS PERCDÍJÉRT
BESZÉLHET EGYMÁSSAL 

 

+ A bevont Hello Kártyás feltöltőkártyás tarifák 1390 Ft-os időszaki díjért használhatják a csoporton belüli korlátlan beszélgetés opciót, ami 30 naponként kerül levonásra az egyenlegükből.

+ A Telenor Mini gyerek okosórában használható tarifa havi 100 perc indított hívás erejéig (és korlátlan hívásfogadással) vehet részt a hívócsoportban.

+ Telenor XS és Telenor S tarifa további megkötések és feltételek nélkül bevonható a HiperCsoportba, ahol ők is 0 Ft-os percdíjért beszélhetnek minden csoporttaggal.

+ A csoporton belüli 0 Ft-os opció belföldön érvényes, normál díjas hívásokra.

+ Attól a naptól, amikor a HiperCsoport felbomlik, a hívások újra a tarifacsomagjukban szabályozott módon kerülnek kiszámlázásra a korábbi csoporttagok között is.

+ Régebbi tarifád van, de csatlakoznál? Hogy számodra is elérhetővé válhassanak a HiperCsoport kedvezményei, első lépésként válts jelenlegi tarifáink valamelyikére.

Mielőtt belevágsz, van pár infó, ami jól fog jönni

HiperCsoport - SIM ikon


ELÉG EGY KÉRÉS, ÉS HA MINDEN STIMMEL, MÁR INTÉZZÜK IS

HiperCsoportba csak akkor vonjuk össze a tarifákat, ha az előfizető szeretné. Automatikusan akkor sem, ha amúgy adottak lennének a feltételek. Az igénylést bármelyik Telenor üzletben intézheted.

HiperCsoport - alkoss ikon


EGYEDÜL NEM MEGY, DE KETTEN MÁR HIPERCSOPORT LEHETTEK!

Merthogy TE meg Ő együtt már TI vagytok, és egy HiperCsoporthoz
ez bőven elég. Szóval már 2 db, hűségidőben és azonos ügyfélszámon
lévő, aktív Hiper előfizetéssel alapíthattok csoportot, és ha úgy alakul, később is bevonhattok új tagokat. 

HiperCsoport - emberek ikon


A HATOS MINDIG SZERENCSÉS

Bármikor, akár hónap közben is, további előfizetésekkel bővülhettek. A számlás előfizetéseknek a bevonás pillanatában ugyanúgy hűségben, aktív státuszban és azonos ügyfélszámon kell lennie.
Összesen 6 db számlás előfizetés tartozhat egy HiperCsoportba, amik Hiper és Telenor tarifák is lehetnek.

HiperCsoport - SIM ikon


HELLÓ KÁRTYÁSOK, RÁTOK IS GONDOLTUNK!

Hogy senki se maradjon ki a jóból, Hello Kártyás előfizetőket is be lehet vonni a HiperCsoportba, maximum 3-at. Ehhez a kártyásoknak el kell fogadniuk a HiperCsoportban lévő bármely számlás előfizetés meghívását, elegendő egyenleggel kell rendelkezniük az első, 1390 Ft-os időszaki díj levonásához. A hűségidőre vonatkozó követelmény kártyás előfizetésekre nem vonatkozik

HiperCsoport -Wifi ikon


OTTHONI INTERNET? LAZÁN BELEFÉR

Egy HiperCsoportba 1 db aktív, hűségben, és a hangalapú előfizetésekkel azonos ügyfélszámon lévő Hipernet Home+ előfizetés
vonható be a havidíjkedvezményért. A kedvezmény lehet 20% vagy 50% is, ez csak attól függ, hogy hány Hiper tarifa van a csoportban. Egy előfizető az ügyfélszáma alatt több Hipernet Home+ előfizetéssel is rendelkezhet, azonban a havidíjkedvezmény egy, az általa kiválasztott Hipernet Home+ előfizetésre érvényes.

HiperCsoport - pipa ikon


MÉG A JÓ DOLGOK IS VÉGET ÉRNEK EGYSZER

Bármilyen jó is együtt, megeshet, hogy valaki tovább szeretne lépni, és elhagyná a csoportot. Nyugi, ez nem azt jelenti, hogy mindennek vége. A HiperCsoport egészen addig fennmarad, amíg legalább 2 aktív státuszú Hiper előfizetés be van vonva. Ha a csoportban lévő Hiper előfizetések száma 2 alá csökken, a csoport automatikusan megszűnik.


 


Megnézem a karácsonyi készülékajánlatot


Újragondoltad, és más felállásban csatlakoznátok?
Oké, hányan?

 

A havidíjkedvezmény mértékét a számlazáráskor a csoportba bevont Hiper előfizetések száma határozza meg és ez alapján a kedvezmény a teljes havi havidíjra érvényes. A csoporton belül 0 Ft-os beszélgetés lehetőség belföldön és az EU-ban érvényes, normál díjas hívásokra. A csoport felbomlása esetén, a hívások ismét a tarifacsomagjukban szabályozott módon kerülnek kiszámlázásra a korábbi csoporttagok között is. További előfizetés hozzáadása, csak hűség esetén és aktív státuszban lévő előfizetés esetén lehetséges. Egy előfizető az ügyfélszáma alatt több Hipernet Home+ előfizetéssel is rendelkezhet, azonban a havidíjkedvezmény egy Hipernet Home+ előfizetésre érvényes. Nem szükséges az egy ügyfélszám alatt lévő összes előfizetés összevonása. Egy ügyfélszám csak egy HiperCsoporttal rendelkezhet, továbbá más csoporton belüli 0 Ft-os beszélgetés kedvezménnyel nem vonható össze.