HiperCsoport kedvezmények

Beszéljetek 0 Ft-ért egymás között

Alkoss HiperCsoportot a havidíjkedvezményekért: legalább két, azonos ügyfélszámon lévő Hiper tarifával már HiperCsoport lehettek, egymással korlátlanul beszélhettek belföldön, és 10% havidíjkedvezményt kaptok. Sőt, 20% kedvezmény is jár 1 db, a csoportba bevont Hipernet Home+ hordozható internet előfizetésre. Még több Hiper tarifával még nagyobb a havidíjkedvezmény, és most már az új családi tarifák is bevonhatók a csoportba.

HiperCsoport - Hiper tarifa

családi tarifák a hipercsoportban

HiperCsoport - Home+ tarifa

*A 2000 Ft-os havidíjkedvezmény csak a Telenor Teen, Telenor Junior és Telenor Senior családi tarifák esetén érvényes. 
További részletek a családi tarifákrólMit kell tenned, hogy HiperCsoport lehessetek?
 

1. Válts Hiper tarifára!

A HiperCsoport létrehozásának egyik alapvető feltétele, hogy Hiper számlás előfizetésed legyen. Ha még nincs Hiper tarifád, akkor itt az idő váltani! A későbbiekben erre az ügyfélszámra kell létrehoznod előfizetéseket.

Válassz Hiper tarifádhoz új készüléket, hiszen akár hűségidőn belül is lecserélheted meglévő mobilodat. Online készülékvásárlás esetén ráadásul további kedvezmény jár, úgyhogy ne felejts majd el belépni a MyTelenor fiókodba!

Hiper tarifák

Megnézem a készülékeket

2. Hozz létre Hipercsoportot!

Egyedül nem, de ketten már HiperCsoport lehettek: már 2 db azonos ügyfélszámon lévő, hűségidős, aktív Hiper előfizetéssel csoportot alapíthattok, és ingyen beszélhettek egymás között.

Ha az előfizetések a Te számlázási azonosítód alatt vannak, akkor magad is létre tudod hozni a HiperCsoportot, de visszahívást is kérhetsz kollégánktól. A kedvezmények már az alapítás napjától érvényesek lesznek.
 

Létrehozom

Visszahívást kérek

3. Hívj meg másokat is!

Egy HiperCsoportba azonos ügyfélszámon lévő Hiper, Telenor számlás, Hello Kártyás, valamint 1 db Hipernet Home+ otthoni internet előfizetést lehet bevonni. Minél többen vagytok a csoportban, annál nagyobb kedvezmény fog járni!

Tekintsd meg legújabb ajánlatunkat, ahol minden korosztály megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő tarifákat és szolgáltatásokat.

 

Családi tarifák

Telenor és Hiper tarifacsomagok 

Fontos tudnivalók a HiperCsoportról!
 

telefon

Korlátlan 0 Ft-os beszélgetés

Minden csoporttag 0 Ft-os percdíjért beszélhet egymással belföldön. A bevont Hello Kártyás tarifák 1390 Ft /30 nap díjért használhatják a csoporton belüli korlátlan beszélgetés opciót. A Telenor Mini tarifa havi 100 perc indított és korlátlan fogadott hívás erejéig vehet részt a csoportban.
 

csoport

Nem jön létre automatikusan

HiperCsoportba csak akkor vonjuk össze a tarifákat, ha az előfizető szeretné, automatikusan akkor sem, ha amúgy adottak lennének a feltételek. Amennyiben az előfizetések nem egy számlázási azonosító alatt vannak, akkor először az előfizetések összevonását kell intézni, majd utána alapítható HiperCsoport. Bármelyik Telenor üzletben, személyesen kérheted.

 

Kártyásról számlás előfizetésre váltás

A csoporttagok száma véges

Összesen 10 db előfizetés vonható be egy HiperCsoportba, amelyek közül min. 2 darabnak Hiper tarifának kell lennie. A csoportba bevont előfizetések közül maximum 6 db lakossági, publikus számlás (Hiper, Telenor, családi tarifák), 3 db Hello Kártyás és 1 db Hipernet Home+ hordozható internet előfizetés vonható be.

Karácsonyi ajánlat

Amíg él, addig jár kedvezmény

A bevonás pillanatában a számlás előfizetéseknek hűségben, aktív státuszban kell lenniük. A HiperCsoport egészen addig fennmarad, amíg legalább 2 aktív státuszú Hiper előfizetés be van vonva. Ha a csoportban lévő Hiper előfizetések száma 2 alá csökken, a csoport automatikusan megszűnik.

router

Otthoni internet is bevonható

Egy HiperCsoportba 1 db Hipernet Home+ előfizetés vonható be a havidíjkedvezményért. A kedvezmény lehet 20% vagy 50% is, ez csak attól függ, hogy hány Hiper tarifa van a csoportban. Az előfizető további Hipernet Home+ előfizetésekkel is rendelkezhet, de ezeket nem fogja tudni bevonni, és nem kap rájuk havidíjkedvezményt.

feltöltő kártya

Gondoltunk a kártyásokra is

Hello Kártyás előfizetőket is be lehet vonni a HiperCsoportba, maximum 3-at. Ehhez a kártyásoknak el kell fogadniuk a HiperCsoportban lévő bármely számlás előfizetés meghívását, és elegendő egyenleggel kell rendelkezniük az első, 1390 Ft-os időszaki díj levonásához. A bevont Hello Kártyás tarifák 1390 Ft/30 nap díjért használhatják a csoporton belüli korlátlan beszélgetés opciót.
Segítségre van szükségem, visszahívást kérek!
 

(+36)

Megadott adataidat kizárólag az általad kért visszahívás céljából, az Adatkezelési tájékoztatónkban leírtaknak megfelelően kezeljük.


 

Gyakran feltett kérdések

HiperCsoport azonos ügyfélszámon lévő előfizetésekből hozható létre. Így először az előfizetéseket azonos ügyfélszámra, számlázási azonosítóra kell átíratni. Ebben az esetben az átírás költségeit elengedjük. Az átírást személyesen, bármelyik Telenor üzletben intézheted.  Fontos tudni, hogy HiperCsoportba csak aktív státuszú, hűségben lévő Hiper vagy Telenor számlás előfizetések vonhatók be, a csoportalapítónak Hiper előfizetéssel kell rendelkeznie. Összesen 6 db előfizetés vonható be egy HiperCsoportba, amelyek közül min. kettőnek Hiper tarifának kell lennie. Hipernet Home + otthoni internet előfizetésből 1 db, Hello Kártyás tarifából további 3 db vonható még be, amennyiben rendelkezik a mindenkori időszaki díj levonásához szükséges egyenleggel, amely jelenleg 1390 Ft.

Nem, automatikusan egyetlen előfizetés sem kerül be a csoportba. Ahogy a csoportalapítást, úgy további tagok hozzáadását is neked kell kérned üzletünkben személyesen vagy ha eleve ugyanarra az ügyfélazonosítóra került az új előfizetés, akkor kérj online visszahívást és kollégánk elintézni neked az összevonást.

Nem szükséges. Az előfizetésekhez különböző számlafizetőket és számlázási címeket is megadhattok, csak az ügyfélszámnak kell egyeznie minden előfizetésen. Fontos azonban tudnod, hogy ha a számlafizetők elmulasztják fizetési kötelezettségüket, akkor az ügyfélszám előfizetője felel a számlás előfizetésekért mindegyikéért, ami az adott ügyfélszám által létrehozott Hipercsoportban megtalálható.

A HiperCsoport addig nem szűnik meg, ameddig van legalább két olyan tagja, amely aktív státuszú Hiper tarifacsomaggal rendelkezik.

A HiperCsoport addig nem szűnik meg, ameddig van legalább két olyan tagja, amely aktív státuszú Hiper tarifacsomaggal rendelkezik. Amennyiben az előfizetés megszüntetésével csak egy Hiper tarifacsomaggal rendelkező előfizetés marad a csoportban – függetlenül attól, hogy más tarifával rendelkező számlás előfizetés, vagy esetleg Hipernet Home, illetve kártyás előfizetés is tagja a csoportnak – a HiperCsoport automatikusan megszüntetésre kerül.

Nem történik semmi. A hűség csak a csoportalapítás és csoporthoz való csatlakozás feltétele, a csoport későbbi működését akkor sem befolyásolja, ha lejár.

A HiperCsoport addig nem szűnik meg, ameddig van legalább két olyan aktív státuszban lévő tagja, amely Hiper tarifacsomaggal rendelkezik. Azonban a havidíjkedvezmény mértékét a számlazáráskor a csoportban lévő Hiper előfizetések száma határozza meg. Ez alapján számolódik a kedvezmény a teljes kiszámlázott havidíjra.

A két szolgáltatás nem lehet egyszerre aktív egy adott előfizetésen. Amennyiben HiperCsoportot szeretnél rendelni, meg kell szüntetni a Családi csomag szolgáltatást, utána hozható létre a HiperCsoport. 

Az 1. roaming díjzónában és 1. roaming díjzónából belföldre irányuló csoporton belüli hívásokra a tarifacsomag általános feltételei irányadók.

A Hello Kártyás csoporttag a csoport alapító Hiper tarifás tag által kerül bevonásra. A meghívást követően 3 nap áll rendelkezésre, hogy elfogadja a csoporttagságot, ha ez nem sikerül, akkor a Hiper előfizetőnek újra kezdeményeznie kell a meghívást.
A HiperCsoportban a Hello Kártyások 1390 Ft/30 nap időszaki díj ellenében lehetnek csoporttagok és beszélhetnek korlátlanul csoporton belül. Az időszaki díj az egyenlegről kerül levonásra 30 naponta. Amennyiben az összeg a feltöltőkártyán nem áll rendelkezésre, a korlátlan beszélgetés csoporton belül szolgáltatás a díj levonásáig felfüggesztésre kerül. 


Az ajánlat 2019. november 19-től visszavonásig érvényes.
Egy ügyfélszám csak egy HiperCsoporttal rendelkezhet, továbbá más csoporton belüli 0 Ft-os beszélgetés kedvezménnyel nem vonható össze. A havidíjkedvezmény mértékét a számlazáráskor a csoportba bevont Hiper előfizetések száma határozza meg, és ez alapján a kedvezmény a teljes kiszámlázott havidíjra érvényes. Nem szükséges az egy ügyfélszám alatt lévő összes előfizetés bevonása. Fontos azonban tudnod, hogy ha a számlafizetők elmulasztják fizetési kötelezettségüket, akkor az ügyfélszám előfizetője felel a számlás előfizetésekért mindegyikéért, ami az adott ügyfélszám által létrehozott HiperCsoportban megtalálható.